Značajne karakteristike koje imaju zebra zavese


Dom Dom

Zavese se nalaze gotovo u svakom domu, jer predstavljaju zaštitu od spoljnih uticaja, estetski su važan deo uređenja, a ujedno i prekrivaju ne uvek nove i čiste prozore, ili balkonska vrata. Pun pogodak danas je odabrati da zebra zavese budu neizostavni deo vaše svakodnevnice, bilo u kući, stanu, kancelariji ili drugom mestu na kojem provodite vreme. 

Zebra zavese imaju veliki broj prednosti, i posmatrano sa različitih aspekata prosto su omiljeni izbor velikom broju ljudi, a posebno damama. U ovom proizvodu svrstane su sve karakteristike koje treba da ima praktičan element uređenja doma, a da nijedna ne predstavlja čak ni naznaku nedostatka. Koje su sve karakteristike zebra zavese, predstavićemo u nastavku teksta. 

Zebra zavese se uklapaju u svaki ambijent

Karakteristika koja čini zebra zavese veoma poželjnim u svakoj prostoriji, jeste njihovo jednostavno slaganje sa svim stilovima. Mogu biti modernog dizajna, ali isto tako postoje i klasični, kao i rustični modeli. Biraju se boje prema ostatku uređenja prostora, pa su zbog toga zebra zavese idealne za kupovinu kako pre useljenja, tako i nakon, kada se ulepšava već uređeni prostor. Zebra zavese dezeni su razni i uklapaju se u svaki ambijent, i odlične su u kancelarijama, restoranima i drugim ugostiteljskim objektima, a često se mogu videti i u trgovinskim radnjama. 

zebra zavese

Zebra zavese se biraju po želji i meri kupaca

Velika prednost koju imaju zebra zavese jeste mogućnost izbora, kako boja i dezena, tako i debljine tkanine, nijansi i potrebnih dimenzija. Zebra zavese se mogu birati u dve boje: providnom delu i boji po izboru. Takođe, mogu biti jednobojne pruge ili specijalno osmišljene – sa detaljima i šarama, drugim bojama i slično. To je savršen način da svako prosto izabere kakvu zavesu želi za svoj ambijent. Određivanje dimenzije veoma je važan apsekt pravilne kupovine i ugradnje zebra zavese. Naime, ako se postavljaju u ram prozora, moraju pokriti isključivo prozor, a dužina može biti fleksibilna. Sa druge strane, ako se postavljaju na zid ili plafon, poželjno je da zebra zavese pokriju prozore, njihove ramove, kao i celokupan prostor u koji su prozori ugrađeni, tačnije da budu u liniji sa zidovima. 

Zebra zavese se jednostavno održavaju

Karakteristika koja je ogroman plus, jeste jednostavno održavanje zebra zavese. Dok se klasične tkanine moraju redovno skidati, prati i sušiti, zatim često i peglati i ponovo kačiti na ne baš dobro pozicionirane garnišne, zebra zavese su u velikoj prednosti. Tačnije, one se brišu suvom ili blago vlažnom krpom, koja može biti natopljena vodom, a nikako hemijskim i drugim sredstvima. Zebra zavese se čiste blagim pokretima krpom, otklanjajući eventualne strane materije. Osmišljene su kao antialergijski proizvod, ne zadržavaju slojeve prašine, paučine niti bilo kojih drugih stranih tela. Pored toga, ne upijaju mirise, pa su uvek sveže i neće širiti nikakve arome koje mogu dopirati iz kuhinje. Sve ovo, čini da domaćice prosto obožavaju zebra zavese u svakoj prostoriji. Podrazumeva se da aluminijumski ram može biti detaljnije očišćen, kao i ručka ukoliko je postavljena kao mehanizam pokretanja. Najčešće se ramovi kreiraju u beloj boji, pa je održavanje ovog elementa važan aspekt urednosti zebra zavese.

Mnogo je značajnih svojstava koje imaju zebra zavese. One su moderne, praktične, jednostavne za ugradnju i održavanje, neutralnog ili upečatljivog dizajna, lakog pokretanja i odličnog odnosa cene i kvaliteta. Predstavljaju rešenje koje se danas nalazi u velikom broju prostorija, što je dokaz trajnosti, odlične cene i svih drugih estetskih i funkcionalnih prednosti.




Srodni tekstovi:


Održavanje staklenih površina

Koliko god vremena provodili u kući, bilo da je reč o čitavom danu ili samo par sati, obraduje nas k...

Detaljnije

Moderan stil podnih lampi i njihova prijatnost u enterijeru

Rasveta u svakom domu predstavlja ključni akcenat za uređenje dok dobro organizovano osvetljenje sva...

Detaljnije

Kako prepoznati kvalitetnu obuću: Ključni faktori za razmatranje

Kada je u pitanju kupovina obuće, prepoznavanje kvalitetnih proizvoda je od suštinske važnost...

Detaljnije

Prirodni preparati za negu kože i kose

Nega kože i kose je važan aspekt lepote i samopouzdanja za mnoge ljude. Međutim, često se suočavamo ...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS