Originalni novogodišnji pokloni – pravo iz štamparije


Zanimljivosti

štamparija beograd


Jedne od obaveznih asocijacija na Novu godinu i praznike uopšte jesu vreme koje provodimo u društvu ljudi koje volimo, ali i pokloni koji jedni drugima darujemo. I proslave, naravno, u užem ili u širem krugu. Naročito pred svaku Novu godinu, ponekad i pred rođendane, nalazimo se u nedoumici šta izabrati kao poklon nekome. U poklanjanju imamo više vrsta ljudi: oni koji su praktični i unapred pitaju šta neko želi, oni koji vole da poklanjaju iznenađenja i da ispolje svu svoju kreativnost, ili pak oni koji se ne udubljuju mnogo i poklanjaju one dosadne poklone.


Šta štampa štamparija 


Štamparija odavno nije mesto gde se štampa samo na papiru. Gotovo na svakom predmetu može da se ištampa sve što poželite, potrebno je samo da imate dobru i originalnu ideju. Štamparija Beograd nudi pregršt opcija za kvalitetnu štampu na različitim predmetima. Evo nekih ideja koje su popularne kao jedinstveni pokloni.

  1. Pokloni za poslovne partnere i klijente

Kancelarijski materijal, počev od olovaka, hemijskih olovaka, penkala, notesa, rokovnika, planera, može biti odlična prilika da klijente ili poslovne partnere animirate za još bolju saradnju. Na svakoj od navedenih stvari ištampajte logo firme ili čak i kratak tekst koji, osim što će biti lep znak pažnje, imati i reklamnu, odnosno marketinšku funkciju. Mnoge firme oko Nove godine organizuju korporativne večere ili pak tim bildinge. Upravo je to prilika se ištampaju majice koje će zaposlene podsetiti na to da su svi deo jedne poslovne porodice. Sve to može biti i obojeno jednom šaljivom notom, što će dodatno uticati na bolje raspoloženje među zaposlenima.

  1. Pokloni za bliske osobe – prijatelje, partnere, rodbinu...

Kada su u pitanju pokloni koje namenjujete bliskim ljudima, tu je zaista širok spektar predmeta. Sve što zamislite i kupite, možete na to i ištampati neku poruku ili posvetu koja će taj predmet učiniti unikatnim. Krenulo je nekada sve od šolja i majica, a danas se štampa vrši na raznim gedžetima, torbama, cegerima, rančevima, futrolama, termosima, različitim gift setovima upakovanih u fine kutije na kojima se izvrši štampanje. Mogućnosti su beskrajne, za posvetu i tekst je najbolje da se sami potrudite, a štampanje prepustiti profesionalcima. 

Kada na internetu pretražujete pojmove štamparija Beograd, gotovo sve veće i ozbiljnije štamparije nude katalog proizvoda koji se mogu i kod njih kupiti i odmah na njima ištampati željeni tekst. Dakle, osim toga što su štamparije, one su postale i svojevrsni gift šopovi. 


Obogatite svoje proslave jedinstvenim detaljima


Kako se bliži period slavlja, ukoliko se organizuje bilo kakva žurka, trebalo bi je učiniti što posebnijom. Mnogi bi rekli da sitnice nisu bitne, ali upravo te sitnice prave razliku. Naročito kad su tematske žurke u pitanju, mogu se ištampati određeni motivi na čašama, salvetama, balonima... Lepo je i dočekati goste nekim prigodnim poklončićima koji su personalizovani nekom ličnom porukom. Važna stvar je da ne pomislite da je to finansijski nepristupačno, pa da zbog toga odustanete od takvih detalja. Naprotiv, to nije toliko velika stavka, a onome ko daruje i ko dobija poklon pružiće nezaboravan osećaj sreće i zadovoljstva.

Srodni tekstovi:


Heliko bakterija - simptomi, lečenje i prevencija

Heliko bakterija može da prouzrokuje mnoge opasne bolesti. Postoje istraživanja koja pokazuju da hel...

Detaljnije

Prednosti online poručivanja hrane

Širom sveta se utrkuju vlasnici restorana kako bi privukli nove potrošače. Mnogo teže ...

Detaljnije

Uticaj sajta na poslovanje preduzeća

Imidž preduzeća predstavlja mentalnu sliku koja se stvori u mislima kupaca na pomen imena samog pred...

Detaljnije

Život sa intolerancijom na laktozu

Šta je intolerancija na laktozu?Laktoza je šećer koji se može naći u mleku i mlečnim p...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS