Odaberite držač za mobilni koji odgovara vašem automobilu


Automobili Putovanje Automobili


držači za mobilni

Kada su se pojavili, mobilni telefoni su odmah pokazali da će se vremenom menjati u velikoj meri i da će nas zadiviti svim svojim funkcijama. No, čini se da se nisu promene očekivale u ovolikoj meri, ali smo negde svi zahvalni onome što smo danas od mobilnih telefona dobili. Kako su se događale promene kod mobilnih telefona, tako su se menjale i potrebe i zahtevi koje moramo da ispunimo, ali i sami zakoni, pa su Pravila o saobraćaju isključila upotrebu mobilnih telefona u toku vožnje. No, mobilni telefoni se ipak iz određenih razloga moraju koristiti, zbog čega su potrebni držači za telefon. Da bi korsitil mobilni telefon u vožnji biće vam potrebna i dodatna oprema kao što su bluetooth slusalice, držači za mobilni, punjač za mobilni u automobilu i druga oprema. U ovom tekstu ćemo vam predstaviti najkorošćenije držače za telefon za auto.

Magnetni držači za mobilni

Možda jedni od najboljih jesu magnetni držači za mobilni koji su vrlo funkcionalni, a uz to su funkcionalni i male veličine, pa vam nikako neće smetati u automobilu, što i jeste jedna od najbitnijih prednosti. Magnetni držači za mobilni se postavljaju tako što se magnetna glava postavi na mesto koje vam najviše odgovara u automobilu, a drugi deo se postavi na sam telefon ili njegovu masku, pri čemu se uz dodir jedno za drugo prilepi i telefon ostaje nepomičan. Iako vam se može učiniti, telefon neće nikako pasti tokom vožnje, jer je ova vrsta držača za mobilni jako stabilna i izdržljiva. Jedina mana ovog držača jeste to što kada se postavi nema pomeranja i on ostaje na poziciji na kojoj jeste.

Držači za mobilni za ventilaciju

Uvek se možete odlučiti da kupite i držače za mobilne za ventilaciju, koji su vrlo praktični i korisni. Ova vrsta držača za mobilni je jako dobra budući da uz njega vozač ne skreće pogled i pažnju tokom vožnje sa kolovoza, što samu vožnju čini bezbednijom. Međutim, držači za mobilni za ventilaciju su osmišljeni da se postave samo na ventilacijski otvor, te se ne može pomerati nigde drugo. Izdržljivi su i snažni, pa ne morate brinuti da li će telefon skliznuti ili spasti tokom vožnje i tako ugroziti bezbednost. Jedina potrebna stvar jeste da prilikom kupovine ovakvog držača za mobilni vidite da li ima zaštitne jastučiće koji štite ekran telefona tokom negovog stajanja u samom držaču.

Držači za mobilni za auto mogu biti različiti. Prethodne dve vrste su svakako držači za mobilni koji su najpopularniji i najprodavaniji na našem tržištu, ali pored njih postoje i oni univerzalni koji se osim za mobilni telefon mogu koristiti i za druge uređaje, poput mp3 uređaja, tableta, GPS uređaja. Pored toga što postoji mogućnost prrilagođavanja uređaju koji se koristi, postoji i držač koji se može pomerati sa mesta na mesto, te se može montirati na šoferšajbnu, prednje staklo, držači za mobilni koji se mogu postaviti na ogledalo, što je odlična pozicija za trenutke kada navigacijsku mapu koristite i gledate na mobilnom telefonu.

Međutim, držači za mobilni se ne izrađuju samo i isključivo za automobile i motorna vozila, već postoje i držači za mobilni za prst. Čest je slučaj da se jedan veći prsten ili lanac vide na samom telefonu ili njegovoj maski, što u stvari predstavlja držač kako bi se mobilni telefon lakše koristio, što je posebno dobro kod telefona većih dimenzija.




Srodni tekstovi:


Tradicionalni srpski doručak-putovanje kroz vreme i ukus

Doručak, kao prvi obrok dana, ima ključnu ulogu u održavanju zdravlja i pružanju energije za predsto...

Detaljnije

Moderan poslovni prostor

Ljudi iz poslovnog sveta neretko kancelariju mogu posmatrati svojim drugim domom. Današnji ri...

Detaljnije

Zašto je izdavanje stanova u porastu tokom jeseni?

Statistički gledano, izdavanje stanova u poslednjih nekoliko godina čini jedan od najboljih manjih b...

Detaljnije

Slatka degustacija na svečanom činu venčanja

             Ukoliko imate planer venčanja, smernice za organizac...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS