Obilazak čitavkog Beograda za samo jedan vikend


Automobili Automobili

Letnji, tropski dani odavno su nastupili, sezona bazena, hladnih pića i lepršave odeće uredno je stupila na snagu. Nestrpljivo priželjkujete godišnje odmore i temeljno planirate kako najbolje da ih iskoristite. Bilo da ste se odlučili za letovanje na obali mora, planini ili banji, vikend u prestonici Srbije je nešto što možete dodatno da uvrstite u svoje planove.

Bez obzira da li dolazite iz same prestonice, periferije grada ili drugog dela Srbije, poseta Beogradu za jedan vikend će vam predstaviti izduvni ventil i zabavu, ali ujedno izazov i avanturu. Čak i da ste iz samog centra grada, Beograd biste sigurno drugačije doživeli kada biste sa voljenom osobom, porodicom ili društvom, iznajmili vikendicu u nekom od malo daljih naselja Beograda. Iako nam se čini da je u Beogradu sve „na dohvat ruke“, on zapravo ima štošta da ponudi. Različiti krajevi podrazumevaju drugačije navike, način života i profil ljudi.

Beograd je grad koji nudi posetu istorijskih i kulturnih ostavština, boemskih kafana i kaldrma, ali i urbanih klubova i nastupa. Kakva god da je vaša ličnost, u ovom gradu možete naći sve što vam treba za kvalitetan vikend.

Kalemegdanska tvrđava, Knez Mihailova ulica, Skadarlija, Novi dvor, Stari dvor, Muzej Nikole Tesle, Narodna Biblioteka Srbije, hram Svetog Save, Čukur česma, crkva Svetog Marka  samo su neke od spomenika, ulica i četvrti od kultnog značaja za srpsku istoriju. Mnogi starosedeoci imaju običaj da ponovo posete ove znamenitosti i podsete se lepote njihovog grada i kulture. 


Opet, da bi ste postigli da vidite sve što ste zamislili za jedan vikend, neophodno vam je dobro organizovano vreme. Mesta koja imate želju da posetite verovatno nisu skoncentrisana u jednom delu Beograda. Treba da prođete mnogo ulica, kružnih tokova i mostova da biste došli do željenih destinacija. Iznajmljivanje automobila je najbolji način da uštedite dragoceno vreme. Na ovaj način izbeći ćete neugodnu, dugotrajnu vožnju javnim prevozom, kao i menjanje nekoliko linija. Rent a car Beograd vam omogućava da sami sebi organizujete vreme polaska, pauze, kao i odlaska. U svakom momentu možete da promenite lokaciju i da svoje putovanje učinite komfornijim uzimanjem dodatnih usluga poput vozača, GPS navigacije, wi-fi 4G mobilni ruter, sedišta za decu itd.

Ukoliko se odlučite za angažovanje vozača to će vas spasiti muka oko borbe sa gužvom u gradu, parking mesta i generalno snalaženja ukoliko niste upoznati sa ulicama Beograda. Rent a car vam pruža mogućnost da iznajmite automobil koji je idealan za vaše potrebe tog vikenda. Na primer, ne želite da idete porodičnim automobilom, pa ste se zato odlučili za neku odvažniju varijantu vozila.

Svoje vreme treba najviše da cenite i da ga organizujete po svom ukusu. Ne dozvolite da trošite dragocene minute na čekanje prevoza, gužve na parkingu, ili provođenjem više vremena na jednom mestu nego što biste želeli. Rent a car Beograd je tu da vam olakša i ulepša putovanje, bilo ono deset dana ili samo jedan vikend.
Srodni tekstovi:


Ideje za uređenje dnevne sobe

Dnevna soba predstavlja srce svakog doma. Najčešće se svi porodični momenti provode ba&scaron...

Detaljnije

Vikend u Beogradu?

Mnogi odlučuju da se u avanturu po beogradskim kaldrmama upuste sopstvenim automobilom. Zanimljivo j...

Detaljnije

Kako da vaše dvorište izgleda luksuzno i spektakularno

Od našeg doma uvek možemo da napravimo divno mesto za život. To je jedno od retkih, a mozda i...

Detaljnije

Izaberite pravo pakovanje za vaše potrebe

Sigurna isporuka se može osigurati samo odabirom odgovarajućeg rešenja za pakovanje. O&scaro...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS