Zašto bi svako trebalo da ima power bank?


Tehnika

Da smo postali zavisni od mobilnih telefona, nema dileme. Mobilni telefoni zamenili su rokovnike, kalendare, imenike, fiksne telefone, mp3 uređaje, kasetofone, radio prijemnike, a u skorije vreme sve više se koriste i za pisanje, te polako mogu biti i mini kompjuter. Ako se osvrnete u prevozu, na ulici, prodavnici, videćete da skoro svako gleda u ekran malih uređaja. A s obzirom na to da živimo u vremenu pandemije, telefoni su postali desna ruka na poslu, jer se sada sve završava online putem. Konferencije, sastanci, pa čak i školska nastava teče u online sferi. Domaći zadaci se šalju telefonom. Sve svoje aktivnosti, bilo privatne ili poslovne, obavljamo uz pomoć tog malog uređaja, pravougaonok oblika, koji, hteli mi ili ne, upravlja životom. 

Prednost power bank uređaja

Ono što sada postaje neophodan uređaj jeste power bank. U pitanju je prenosivi punjač kojim možete dopuniti bateriju svog mobilnog telefona, ali i drugih uređaja poput tableta, kamere ili čitača elektronskih knjiga. Da biste punili neki uređaj uz pomoć bežičnog punjača neophodno je da on ima USB ulaz. Prednost prenosivog punjača jeste mogućnost da nekoliko uređaja punite istovremeno. Ono što mnoge buni i dalje jeste na koji način ovaj uređaj zapravo funkcioniše. . S obzirom na to je sličan baterijama koji se nalaze u pametnim telefonima znači da se na sličan način i čuvaju kao i baterije mobilnih telefona. Naime, prilikom svakog punjenja, power bank deo svoje energije gubi, što znaći da će negde između 70 i 90 odsto kapacitete ove eksterne baterije da se koristi za punjenje drugih uređaja. Preporuka jeste da imate dovoljno veliki kapacitet eksterne baterije, kako biste minimalno jednom vaš uređaj dopunili u potpunosti. Imajte na umu da kapacitet power banka treba da bude veći, posebno ako ga svakodnevno koristite, ako je to samo za neka usputna putovanja, onda kapacitet slobodno može biti manji.

Bežični punjač za iphone

Ponuda power bank uređaja sve više raste te lako možete pronaći bežični punjač za svoj mobilni telefon. S obzirom na to da veliki deo ljudi koristi iphone, najviše je upravo bežičnih punjača za taj model pametnih telefona. Bežićni punjač je idealna stvar tokom putovanja, te ne morate više da vodite računa da li ćete ostati bez baterije ili ne. Uz power bank vaš telefon će uvek biti pun, što ćete priznati danas jeste značajno. 

Samsung bežični punjač 

Među traženijim punjačima jeste samsung bežični punjač. Njegove karakteristike su slične drugim power bank uređajima. Možete puniti nekoliko uređaja istovremeno. Njegovu bateriju takođe redovno dopunjujete. Ukoliko je vaš Samsung prazan, da bi se on napunio putem prenosivog punjača, potrebno je da njegov kapacitet bude minimalno od 3300 mAh. 

Prenosivi punjači ne samo da olakšavaju vašu svakodnevnicu, nego i jesu pametna investicija. Zaboravite na dodatne kablove, regularne punjače, sada možete odahnuti, jer ćete uz bežični punjač uvek imati dopunjen mobilni telefon ili bilo koji drugi elektronski uređaj.




Srodni tekstovi:


Zašto je potreban školski pribor?

Kada deca kreću u prvi razred, raduju se kupovini neposredno pre početka školske godine. Tada...

Detaljnije

Letnja hrana za jačanje imuniteta

Ovo je hrana koju morate uključiti u svou letnju svakodnevnicu za jačanje imuniteta: S obzirom ...

Detaljnije

Enterijer inspiracija: Detalji kojima ćete izgled svog kupatila podići na viši nivo

Kada govorimo o uređenju doma, postoje prostorije kojima posvećujemo više pažnje i onima koje...

Detaljnije

Oprema koja kancelariju čini potpunom i savremenom

Veliki broj svetski poznatih, ali i domaćih biznisa odvija se u kancelarijskom prostoru. Za razliku ...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS