Kupaći kostimi za novu sezonu


Moda

Iako zvanično nije počela sezona kupaćih kostima interesovanje za njih je uveliko u jeku i već se poručuju i kupuju popularni modeli. Sezona 2019. nam donosi svežinu žute boje ali i nas i vraća na modele sa visokim strukom. Možemo reći da je retro moda u trendu i da su najtraženiji vintage modeli za novu sezonu. Predstavljamo vam popularne modele u nastavku teksta.

Kupaći kostimi sa dubokim krojem - high cut


Kupaći sa dubokim krojem mogu biti jednodelni, a svakako se može pomenuti i bikini. Ovakvi modeli vas vracaju u 80-e godine prošlog veka kada su ovakvi modeli bili izuzetno traženi i popularni.


Kupaći kostimi sa animal printom


Pomama za animal printom ne jenjava ni ove sezone. Postoji bogata ponuda printova koji su polularni ne samo na tašnama i garderobi već i na kupaćim kostimima. Bilo da je u pitanju print leoparda, tigra, zebre ili zmije animal print je nesumnjivo uvek u trendu i tražen.


Underwire tops hit ove sezone


Ovaj kupaći podrazumeva dvodelni kupaći kostim sa dekoltiranim gornjim delom sa žicom.  Ovaj tip kupaćeg kostima spada u retro kostime i dosta je varijacija kada su u pitanju boje i modeli.


Kupaći kostimi sa kopčama i kaiševima


Ovi vintage kupaći kostimi su pravo osveženje za novu sezonu, u pitanju su kostimi u raznim bojama, sa kopčama na gornjem delu ili sa kaišem na struku ukoliko je u pitanju jednodelni kupaći kostimi. Ovi modeli su jako traženi, dobro stoje svim konstitucijama. Odlično su uklopljeni detalji na kupaćem kostimu koji kao rezultat imaju veliku potražnju za novu sezonu.


Kupaći kostimi sa visokim strukom


Ovi kupaći kostimi, takozvani high waisted kostimi su još jedni u retro nizu koji svoju popularnost zadržavaju već godinama unazad. I ove sezone se ovaj model rado nosi i smatra se jednom od najtraženijih modela, tako da ćemo ga sigurno gledati na plaži i tokom ovogodišnjeg letovanja. Ovakav kroj odlično može stajati svim damama bez obzira na veličinu jer duboki kroj vizuelno suzava i sakriva nedostatke.


Crinkle materijal za kupaći kostim


Standardni materijal za kupaći kostim u najvećem broju slučajeva podrazumeva poliester i PBT materijal koji podrazumeva plastiku. Crinkle materijal podrazumeva pored poliestera, svilu ili pamuk. Ovaj materijal je izuzetno prijatan i uživa sve veću popularnost kada su u pitanju kupaći kostimi.  Iako deluje da će ovaj materijal upiti dosta vode odlično se pokazao ne samo kada je otpornost u pitanju već i kada je u pitanju izgled. Verujemo da ćete biti izuzezno zadovoljni odabirom ovakvog kupaćeg kostima.


Žuto, žuto, žuto!


Boja nove sezone je žuta. Vlada ogromna potražnja za kupaćim kostimima u ovoj boji. Bilo da je u pitanju bikini, retro ili ne, jednodelni ili dvodelni kupaći žuta boja mu daje određenu dozu lepršavosti i senzualnosti. Dodatna prednost žute boje je u tome što kupaći u žutoj boji odlično izgleda na vama bilo da imate svetao ili taman ten.

Srodni tekstovi:


Rent a car - sve korisne informacije

Svi smo već upoznati sa činjenicom koliko nam je rent a car koristan kada odemo u inostranstvo turis...

Detaljnije

Šta sve možete naći na stovarištu?

Ukoliko ste se odlučili na gradnju kuće ili vikendice, ako je došlo vreme za renoviranje stan...

Detaljnije

Moderan stil podnih lampi i njihova prijatnost u enterijeru

Rasveta u svakom domu predstavlja ključni akcenat za uređenje dok dobro organizovano osvetljenje sva...

Detaljnije

Rastite zajedno! Oprema koja prati korak sa vašim mališanom!

Kako vaš mališan raste i razvija se, tako se menjaju i njegove potrebe. Od prvih dana ...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS