Kostimi za maskenbal, dobra zabava za sve uzraste


Zanimljivosti

Povod se uvek nadje za dobru zabavu a evo koje kostime deca obožavaju...

Ako vaš mališan voli da se maskira, pridružite mu se u igri likova I zajedno dočarajte viteza i princezu, doktora koji ukazuje pomoć pacijentu, ali I čarobnjaka koji se svojim moćima bori protiv zla. Maskiranjem se deca pripremaju za životne uloge, ali I razvijaju maštu koja je preduslov za brojna lična životna dostignuća.

Oponašanje životinja uz pomoć kostima za maskenbal

Već u jaslicama deca počinju da se maskiraju. Različite teme koje se obrađuju dovode I do potrebe da poneki mališan bude insekt, meda ili zeka. Najčešće se kao teme obrađuju priroda, šuma, dolazak proleća ili neka poznata dečija bajka. U ovakvoj podeli uloga svako dete ima svoje mesto I bez njega predstava ne bi mogla biti odigrana. Za stidljive mališane kostim čini čuda. Znajući da ima masku I da mu se lice ne vidi dete će lakše izgovoriti tekst koji mu je uz ulogu dodeljen te od stidljivka napraviti pravog glumca. Tom najmlađem jaslenom uzrastu I priliče takvi kostimi za maskenbal te ne treba čuditi što likovi poznatih animiranih junaka se nalaze tek u većim brojevima ili za stariji uzrast.

Kostimi za maskenbal za devojčice – znajte da ne vole sve devojčice da budu princeze

Kada mama mašta o svojoj budućoj bebi devojčici tu su uvek neke mašnice, šnalice, haljinice. Većina devojčica će se zaista, kada poraste I odlučiti za kostim princeze, ali nemojte da vas iznenadi ako vaša kćerka poželi na primer da bude slepi miš. Ona ne voli šablone, želi da bude drugačija, možda je I razboritija te kostim gusarke ili veštice je ono što njoj više leži. Pustite je da sama odluči jer da je to normalno svedoče I kostimi za maskenbal koji se rade baš u tim veličinama od četvrte do dvanaeste godine starosti. Dok god je u vrtiću I nižim razredima osnovne škole deca će se maskirati kako na rekreativnim nastavama, tako u školicama prirode I brojnim kampovima.

Dečaci za maskiranje biraju kostime Marvelovih junaka

Kostim Spidermana I Supermena su najpopularniji među dečacima, ali I brojni gusari, vitezi I čarobnjaci. Poneki mališan će želeti I kostim doktora, ali uglavnom su štit I mač, sablja ili neki drugi rekvizit od ponekog junaka ono što ih privlači. Dečaci vole I uniforme. Baš kao što će prvak da odabere maskirni ranac, tako će u tom uzrastu da odabere I kostim vojnika, policajca ili vatrogasca.

Ako dete voli da se maskira, organizujte mu tematski rođendan

Ne mora samo vrtić ili škola da organizuju tematsko veče. Ako vaš mališan obožava kostime, razmislite da njegova rođendanska žurka bude borba pirata, srednjevekovni bal princeza ili jednostavno maskenbal pa kako koje dete odluči da se maskira. Kostima je puno, i gotovih a i onih koje sami sa decom možete osmisliti. Pustite mašti na volju I u slučaju da I niste mnogo kreativni, materijala je puno da napravite neki originalni kostim po kome bi se Vaše dete razlikovalo od svojih drugara. Bitan je povod, a za dobru zabavu, priznaćete neki poseban i nije potreban.




Srodni tekstovi:


Da li je erotska masaža može biti zamena za seks?

Kada pomislimo na masažu, prva asociajcija uglavnom bude tzv “tradicionalna” masaža. Ova...

Detaljnije

Letnje održavanje useva

Letnje održavanje useva je od izuzetne važnosti za postizanje optimalnih prinosa i zdravlja biljaka....

Detaljnije

Psihologija boje automobila

Kada govorimo o automobilima, često se fokusiramo na tehničke specifikacije, dizajn i performanse. M...

Detaljnije

Karakteristike koje ima rebrasti karton u rolni za višenamensku upotrebu

Upotreba različitih materijala za zaštitu prostora, pakovanje i otpremanje tereta, kao i ...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS