Zašto su montažne kuće sjajno rešenje izgradnje životnog prostora u modernom vremenu?


Dom



Postupak izgradnje stambenog prostora kao idealnog mesta za život na željenoj lokaciji, konkretnoj adresi i predviđenom zemljištu može rešiti brojna pitanja i probleme sa kojima se osobe susreću, posebno tokom stanovanja u tuđem prostoru. Montažne kuće su rešenje koje je vrlo popularno u današnjem vremenu zbog isplativosti i niske cene izgradnje, u kombinaciji sa dobijanjem kvalitetno uređenog i dugotrajnog ambijenta za život.

U pogledu potrebnih elemenata izgradnje, moderne montažne kuće karakteriše otplata jednokratno ili u ratama, ali su troškovi znatno niži u poređenju sa standardnim zidanjem objekata od cigle, maltera, betonskih blokova i drugih srodnih materijala. Profesionalizam i iskustvo koje imaju firme za montiranje kuća na određenom zemljištu ne može se uporediti sa samostalnim angažovanjem, kupovinom već dotrajalih građevina i neproverenih životnih prostora, zbog čega se svima preporučuju.

Montiranje stambenih objekata na brz, efikasan i jednostavan način uz dugotrajno korišćenje

Montažne kuće sve češće se vide u okruženju, kao inovativno rešenje brzog i lakog nastajanja kvalitetnih objekata, čija dugovečnost upotrebe dostiže i više od 100 godina. Izvođači radova koji su ozbiljni i odgovorni obezbeđuju i višedecenijsku garanciju za sistem gradnje i svih delova, ali zahvaljujući kvalitetnoj konstrukciji najčešće i nema potrebe za bilo kakvim renoviranjem i popravkama. Profili zidova, podova i stolarije kreiraju se u fabrikama i donose na mesto izgradnje. 

U zavisnosti od karakteristika terena, odnosno zemljišta na kojem je dobijena dozvola za izgradnju, predlažu se idejna rešenja za najbolje montažne kuće. Pored toga, efiksna i brza procedura izgradnje omogućava useljenje u kratkom vremenskom roku od planiranja radova, jer je izvođenje procedura neverovatno jednostavno i uvek uspešno. Kvalitetni građevinski materijali kao što su drvo, gvožđe, metali, vuna i mnogi drugi obezbeđuju dobijanje konstrukcija koje traju bez uticaja vremenskih prilika i drugih faktora. 

Isplativost u pogledu troškova i cena koja je neuporediva sa zidanim kućama

Danas su montažne kuće izuzetno popularne i zbog toga što je njihova cena odlična u poređenju sa korisnostima koje daje. Naime, kvadrat izgradnje kuća u montažnoj varijanti kreće se između 300 i 400 evra po kvadratu, dok sa instalacijama, potrebnim dozvolama, zemljištem i drugim detaljima cenovni izdatak može biti i višestruko viši. U svakom slučaju, montažne kuće su veoma povoljne, i 60 kvadrata može se odbezbediti za 20.000 evra okvirno. 

Za temelj je potrebno oko 3.000 evra, kao i za krov, a ostali troškovi iznose oko 14.000 evra. U slučaju klasične izgradnje zidanim ciglama, blokovima i raznovrsnim tehnikama temelj iznosi isto oko 3.000 evra, krov do 5.000 evra i ostalih troškova oko 27.000 evra za istu kvadraturu, što iznosi ukupno 35.000 evra okvirno. Uštede koje daje izgradnja montažne kuće su neuporedive i dvostruko manje, s tim što nije moguće napraviti više spratova i nivoe koliko to omogućava klasična gradnja.

Sjajno rešenje u modernom vremenu čestih izgradnji i renoviranja životnog prostora u skladu sa svetskim trendovima, jesu montažne kuće. Kvalitetan sistem gradnje, čvrsti i otporni delovi, kao i mehanizmi slaganja konstrukcije daju višedecenijsko zadovoljstvo odabranim rešenjem, unutrašnjim i spoljašnjim ambijentom, kao i odabranim dizajnom svake prostorije.






Srodni tekstovi:


Zašto je vremenska prognoza često pogrešna?

Svako od nas se barem jednom nedeljno zapita zašto je vremenska prognoza često pogrešn...

Detaljnije

Do vozačke dozvole po novom Zakonu iz aprila 2019

Vozači početnici imaju veća ograničenja u pogledu slobodnog upravljanja automobilom, u poređenju sa ...

Detaljnije

Euro palete u domu – da ili ne?

Pre nego što date bilo kakav odgovor, hajde da prvo vidimo šta vam padne na pamet kada...

Detaljnije

Pripremite se za veliko čišćenje i spremanje kuće

Neminovno je da sa dolaskom proleća polako prelazite na laganiju i letnju garderobu pa je potrebno z...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS