Zašto su montažne kuće sjajno rešenje izgradnje životnog prostora u modernom vremenu?


Dom



Postupak izgradnje stambenog prostora kao idealnog mesta za život na željenoj lokaciji, konkretnoj adresi i predviđenom zemljištu može rešiti brojna pitanja i probleme sa kojima se osobe susreću, posebno tokom stanovanja u tuđem prostoru. Montažne kuće su rešenje koje je vrlo popularno u današnjem vremenu zbog isplativosti i niske cene izgradnje, u kombinaciji sa dobijanjem kvalitetno uređenog i dugotrajnog ambijenta za život.

U pogledu potrebnih elemenata izgradnje, moderne montažne kuće karakteriše otplata jednokratno ili u ratama, ali su troškovi znatno niži u poređenju sa standardnim zidanjem objekata od cigle, maltera, betonskih blokova i drugih srodnih materijala. Profesionalizam i iskustvo koje imaju firme za montiranje kuća na određenom zemljištu ne može se uporediti sa samostalnim angažovanjem, kupovinom već dotrajalih građevina i neproverenih životnih prostora, zbog čega se svima preporučuju.

Montiranje stambenih objekata na brz, efikasan i jednostavan način uz dugotrajno korišćenje

Montažne kuće sve češće se vide u okruženju, kao inovativno rešenje brzog i lakog nastajanja kvalitetnih objekata, čija dugovečnost upotrebe dostiže i više od 100 godina. Izvođači radova koji su ozbiljni i odgovorni obezbeđuju i višedecenijsku garanciju za sistem gradnje i svih delova, ali zahvaljujući kvalitetnoj konstrukciji najčešće i nema potrebe za bilo kakvim renoviranjem i popravkama. Profili zidova, podova i stolarije kreiraju se u fabrikama i donose na mesto izgradnje. 

U zavisnosti od karakteristika terena, odnosno zemljišta na kojem je dobijena dozvola za izgradnju, predlažu se idejna rešenja za najbolje montažne kuće. Pored toga, efiksna i brza procedura izgradnje omogućava useljenje u kratkom vremenskom roku od planiranja radova, jer je izvođenje procedura neverovatno jednostavno i uvek uspešno. Kvalitetni građevinski materijali kao što su drvo, gvožđe, metali, vuna i mnogi drugi obezbeđuju dobijanje konstrukcija koje traju bez uticaja vremenskih prilika i drugih faktora. 

Isplativost u pogledu troškova i cena koja je neuporediva sa zidanim kućama

Danas su montažne kuće izuzetno popularne i zbog toga što je njihova cena odlična u poređenju sa korisnostima koje daje. Naime, kvadrat izgradnje kuća u montažnoj varijanti kreće se između 300 i 400 evra po kvadratu, dok sa instalacijama, potrebnim dozvolama, zemljištem i drugim detaljima cenovni izdatak može biti i višestruko viši. U svakom slučaju, montažne kuće su veoma povoljne, i 60 kvadrata može se odbezbediti za 20.000 evra okvirno. 

Za temelj je potrebno oko 3.000 evra, kao i za krov, a ostali troškovi iznose oko 14.000 evra. U slučaju klasične izgradnje zidanim ciglama, blokovima i raznovrsnim tehnikama temelj iznosi isto oko 3.000 evra, krov do 5.000 evra i ostalih troškova oko 27.000 evra za istu kvadraturu, što iznosi ukupno 35.000 evra okvirno. Uštede koje daje izgradnja montažne kuće su neuporedive i dvostruko manje, s tim što nije moguće napraviti više spratova i nivoe koliko to omogućava klasična gradnja.

Sjajno rešenje u modernom vremenu čestih izgradnji i renoviranja životnog prostora u skladu sa svetskim trendovima, jesu montažne kuće. Kvalitetan sistem gradnje, čvrsti i otporni delovi, kao i mehanizmi slaganja konstrukcije daju višedecenijsko zadovoljstvo odabranim rešenjem, unutrašnjim i spoljašnjim ambijentom, kao i odabranim dizajnom svake prostorije.






Srodni tekstovi:


Inovativni načini otvaranja sobnih vrata

Sobna vrata su važan deo uređenja doma i stana, ne samo zbog funkcionalnosti, već i zbog estetike. K...

Detaljnije

Najčešći kvarovi na televizoru zbog kojih je potreban odlazak u TV servis

Kroz istoriju se kao glavno sredstvo inoformisanja koristio upravo televizor i to se nije menjalo. M...

Detaljnije

Alanja je idealna destinacija za letovanje

Alanja, smeštena na turskoj rivijeri, predstavlja jednu od najpopularnijih letnjih destinacij...

Detaljnije

Kada i zašto izdavanje stanova u Obrenovcu biva u zamahu?

Postoji više razloga zašto ljudi pribegavaju rentiranju svojih prostora, a oni rezulti...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS