Zašto je u Novom Sadu visoka cena nekretnina?


Dom Dom

Ako želite da se preselite u Novi Sad zbog posla, fakulteta ili jednostavno zato što vam se sviđa treba da znate da je ovo jedan od skupljih gradova u Srbiji, čak je četvrti po visini cene kvadrata. Zašto je Novi Sad toliko lep i kakve zanimljivosti možete u njemu videti možete da pročitate ovde. 

Da li je Novi Sad grad za porodice sa malom decom?

Novi Sad, iako je jedan od većih i urbanijih gradova u Srbiji je fenomenalan grad za malu decu. Dosta roditelja se seli baš u Novi Sad zbog divnih parkova i šetališta pogodnih za decu. Ima veliki broj parkova i predivno izgleda. Kada odlazite u šetnje sa decom možete da vidite toliko toga i da vam nikada ne bude dosadno i upravo zbog toga Novi Sad radi i na razvijanju porodičnog turizma. Ali, naravno, i vi kao roditelji možete da se lepo provedete u ovom gradu. Kada su deca kod bake i deke ili ih neko čuva kod kuće vi imate priliku da idete u predivne restorane i kafiće širom Novog Sada. Naravno, ako ste ljubitelji muzike i igre postoje i mesta koja možete da posetite i u tom slučaju. Dakle, ovo je grad pogodan za sve godine. Pored toga, kada deca počnu da pohađaju škole, Novi Sad ima veliki izbor odličnih osnovnih i srednji škola, ali i odličnih fakulteta, pa tako vaše dete ne mora da putuje ili živi u drugom gradu dok studira. 

Prodaja stanova Novi Sad - cene po kvadratu

Iako je kao što smo već napisali Novi Sad dosta skup grad što se tiče nekretnina u zadnja tri meseca 2019. godine se uočio pad cena u Novom Sadu što bi moglo da znači da je ovo pravo vreme da kupite stan u ovom prelepom gradu. Činjenica je da je kada je u pitanju prodaja stanova Novi Sad je drugi po tražnji, posle glavnog grada Srbije, Beograda. Novi Sad ima predivne znamenitosti, osećaj velelepnog grada, ali pored toga predstavlja oazu mira. Dakle, ako vas interesuje prodaja stana u Novom Sadu srešćete cene koje se kreću od 1100 do 1500 evra po kvadratu u zavisnosti od lokacije koju izaberete. Ako se selite sa decom neka naselja koja su za njih izuzetno lepa i pogodna su Detelinara, Nova Detelinara, Novo Naselje, Limar i mnoga druga lepa naselja koja treba da pogledate i istražite. Limar i Detelinara imaju stanove koji se prodaju od oko 1300 do 1450 evra po kvadratu, dok druga dva naselja imaju stanove koji se prodaju od oko 1100 do 1200 evra po kvadratu. U cenu kvadrata uvek ulazi i lokacija na kojoj se nalazi stan koji vam se sviđa tako da prvo što treba da uradite jeste da odlučite koje vam se naselje najviše sviđa i koje vam po ceni najviše odgovara.

 

Kupovina stana nikada nije laka i uvek treba da birate ono što vama i vašoj porodici najviše odgovara. Novi Sad je zaista jedan predivan grad gde možete da idete u duge šetnje, ali i da imate dobar noćni provod. Naravno, hajde i da ne zaboravimo Exit festival koji se održava svake godine baš u ovom gradu. Dakle, mnogo opcija za lep život i provod u Novom Sadu. 

 




Srodni tekstovi:


Baterije za kupatila - Kako odabrati?

Ako ste odlučili da renovirate svoje kupatilo ili gradite novo, morate da znate koja oprema će vam b...

Detaljnije

Transport u krugu fabrika

Transport je veoma važan segment u poslovanju firmi, kako velikih proizvodnih, transportnih,tako i u...

Detaljnije

Polaganje za građevinske mašine - šta je sve potrebno da biste mogli da vozite viljuškara, telehendera i makazastu platformu

Primetili ste da je vozač kao zanimanje veoma plaćen i tražen posao. Želite raditi u skladišt...

Detaljnije

Zanimljivosti hrvatskog jezika kroz formiran dijalekt

Najčešća forma hrvatskog jezika primenljiva je u književnom pravcu i svakodnevnoj formalnoj k...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS