TOP ČETIRI KNJIGE KOJE ĆE VAS NASMEJATI


Zanimljivosti


Knjige su tu da nas nauče, da nas oraspolože, da nam daju smernice, da nam upotpune vreme. Sam boravak u knjižari mnoge od nas učini srećnima. Kada smo u knjižari mi poželimo da kupimo sve knjige i pročitamo ih istog dana. Mnogi naslovi nas zaintrigiraju, a ljubazni prodavci nam uvek pomognu da pronađemo ono što želimo. Iz knjižare nikada nećete izaći nezadovoljni, sem ako ne nađete knjigu koju ste tražili. U nastavku vam predlažemo nekoliko naslova, koji će vas baš onako stvarno nasmejati.


NI OVDE NI TAMO - BIL BRAJSON

Bil Brajson poznat je po svom specifičnom načinu izražavanja. Za bilo koju njegovu knjigu da se odlučite - nećete pogrešiti. Mi smo se danas opredelili upravo za ovu. Dobre knjižare verovatno imaju ceo njegov opus, jer ovo je štivo koje makar jednom morate da pročitate u životu. Elem, u ovoj knjizi govori se o putovanju po Evropi. Međutim, svaki red ove knjige izazvaće blago kikotanje ili čak gromoglasan smeh kod vas. Nakon nekih stranica i suze će vam krenuti, ali od smeha. Verujte nam da je tako. Uvodi vas lagano u priču, totalno vas uvuče u svoj svet da imate osećaj kao da ste tamo sa njim i onda odjednom "baci foru" na koju nikako ne možete ostati ravnodušni. Ova knjiga će vas oraspoložiti mnogo bolje nego neki film ili serija.


ČOVEK PO IMENU UVE - FREDRIK BAKMAN

Želeli bismo da vam kažemo da bi nam bilo draže da niste  do sada gledali film, jer je knjiga mnogo bolja. Uve je onaj najdžangrizaviji komšija, koji je ujedno inspekcija, istraživač, kritičar itd. Najsmešnije od svega jeste što ćete sigurno u gospodinu Uveu prepoznati nekog svog komšiju. Sve te njegove replike, postupci na početku će vam biti veoma smešni. Kasnije ćete shvatiti da se iza toga krije nešto mnogo ozbiljnije, ali nećemo vam sve otkrivati.


ISTINA O OČINSTVU - MARKUS BERKMAN

Trenutak kada se postaje otac po prvi put je ujedno najsrećniji i najsmešniji. Majke vodi instinkt kada je snalaženje oko bebe u pitanju. Oca ipak ne, te se on snalazi na različite načine. I čak iako silno želi, to nekada izgleda stvarno smešno. Sve majke koje budu pročitale ovu knjigu, oraspoložiće se istog momenta. "Istina o očinstvu" je knjiga koja govori o odnosu oca prema bebi, čak i pre nego što se beba rodi, o njegovim osećajima i razmišljanjima i tokom prvog ultrazvuka, a kasnije i tokom menjanja pelena, rešavanje bebinih grčeva i slično. Ukoliko ste skoro postali roditelji, uživaćete u ovoj knjizi.


MUKE BOGATAŠA - KEVIN KVAN

Jedna od tema koja zanima većinu nas. Možda je nećete naći u svakoj knjižari, ali u onim bolje snabdevenim sigurno hoćete. U knjizi se govori o azijskoj porodici, pomodarstvu, bogatstvu, nasleđu, ljubavnim intrigama, skandalima. Mnogo ljudi je uključeno i to je ono što je najzanimljivije. Biće vam zabavno od samog početka, pa do samog kraja knjige. Imaćete osećaj kao da ste baš tamo, u centru zbivanja, a opet s druge strane biće vam drago što niste deo te komedije.


Srodni tekstovi:


Ulazna vrata

Problem izbora ulaznih vrata može izgledati trivijalan, ali to nikako ne trebate tako da bude. Vrata...

Detaljnije

Malč i zemlja za cveće kao najbolji saveznici vaše bašte

Malč je svoju populanost stekao poslednih par godina kako zbog svojih brojnih dobrobiti, tako i zbog...

Detaljnije

Najpopularniji stilovi u enterijeru

Kada kupujete novi stan ili renovirate stari, sigurno dugo razmišljate kako bi izgledao taj p...

Detaljnije

Xiaomi predstavio novi “Alive” brend identitet

Popločavanje puta u premium segment i podizanje svesti o brendu u narednoj deceniji30. mart, 2021. B...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS