Koje sve zadatke morate da ispunite ukoliko vam se bliži venčanje?


Zanimljivosti Hrana i piće


Bliži vam se jedan od najlepših događaja u životu, ushićeni ste i pomalo zabrinuti zbog brojnih obaveza koje vas čekaju? Sve je to normalo, ali mesta za paniku ne bi trebalo da ima. Na kraju sve ćete postići, ukoliko se dobro organizujete i na vreme krenete sa pripremama. 

U nastavku teksta predstavićemo vam najčešće zadatke koje parovi treba da ispune kako bi njihov najradosniji dan protekao baš onako kako su zamislili.


Izbor burmi u zlatari


Kupovina prstenja će vam biti jedan od lakših zadataka prilikom organizacje venčanja. Zlatare su mesto gde možete pronaći burme koje ćete zajedno nositi celog života. Izbor ovakvog oblika prstenja je veliki, na vama je da zajedno odlučite kakve će one biti, da li će na njima recimo biti izgraviran datum vašeg venčanja i sl. 


Odabir restorana


Ukoliko planirate da pravite svadbu sa određenim brojem zvanica, najpre što treba da uradite jeste da rezervišete odgovarajući restoran koji će moći da primi sve vaše goste u kojem će se osećati prijatno i udobno. Kada birate restoran ono što treba da uzmete u obzir je koliki su njegovi smeštajni kapaciteti, lokaciju, kao i ponudu jelovnika. Takođe, da li restoran možda već ima svoju dekoraciju, fotografa i sl.


Rezervisanje benda


Nešto bez čega nijedna tradicionalna srpska svadba ne može da prođe jeste muzika, tj. muzički bend koji će učiniti da atmosfera među gostima bude vesela i nezaboravna. Mnogi će vam reći da je ovo možda jedna od najbitnijih stavki kada je organizacija venčanja u pitanju. Većina gostiju će pamtiti kako su se proveli na svadbi, pre nego recimo kakva je bio jelovnik. Predlažemo vam da napravite spisak bendova koji vam zvuče dobro i informišete se gde i kada sviraju kako biste mogli da odete i poslušate ih kako zvuče uživo. 


Dekoracija sale za venčanje


Kako bi restoran u kojem pravite svadbu bio ispunjen glamurom i elegantnošću, veoma je važno da se posvetite jednom isto tako važnom zadatku a to je dekoracija.  U zavisnosti od toga da li ste po prirodi skromni ili ste detaljista, odaberite cveće u skladu sa svojim karakterom I temperamentom. 

Ukoliko niste sigurni u svoj izbor, ili ste u škripcu sa vremenom oko organizacije venčanja, zašto ne biste u tom slučaju angažovali osobu čija je profesija upravo aranžiranje i dekoracija prostora? Sebi ćete znatno olakšati, a posao ćete prepustiti stručnom licu tako da ćete na kraju biti zadovoljni rezultatom. 


Izaberite profesionalnog fotografa


Ako želite da vam venčanje ostane uspomena za ceo život, angažujte fotografa koji će zabeležiti svaki detalj i bitan trenutak sa ovog vama veoma važnog događaja. Nakon nekog vremena, moći ćete sa uživanjem da prelistavate albume i podsećati se najradosnijeg dana u vašem životu.

Savetujemo vas da budite oprezni prilikom izbora fotografa. Danas ima mnogo amatera koji su na početku svoje karijere. Izaberite nekog po preporuci ili sa dugogodišnjim iskustvom kako biste bili sigurni da će posao odraditi baš onako kako ste zamislili.

Krenite na vreme sa pripremama i trudite se da što više uživate u njima!





 




Srodni tekstovi:


Šta je diskus hernija i kako je prepoznati?

Bol u leđima je najčešći bol sa kojim se susrela velika većina osoba. Diskus hernija može bit...

Detaljnije

Dvoumite se između zebra i rolo zavesa – evo po čemu se one razlikuju

Želite da udahnete novi život vašem enterijeru? Jasno vam je da to možete učiniti uz fantasti...

Detaljnije

Online kupovina knjiga podstiče mlade da čitaju

Knjiga je danas nažalost pomalo zaboravljena stvar.  S obzirom na vreme u kom živimo, brzina in...

Detaljnije

Evo, nekoliko osnovnih zadataka – Šta sve treba da uradite pre useljenja u novi dom

Pre useljenja u novi dom, postoji nekoliko zadataka koji bi vam trebali biti prioritet. Kupovina nov...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS