Uvedite program za evidenciju radnog vremena i sprečite gubitke u poslovanju zbog kašnjenja na posao ili prekoračenja pauze


Tehnika

Kako bi velike kompanije ili mala preduzeća bile profitabilne i ostvarivale što bolje rezultate na tržištu, sve njene karike u poslovanju moraju biti odgovorne i posvećene tom cilju. Međutim, svedoci smo da se rukovodstva preduzeća često suočavaju sa različitim izazovima, a jedan od njih se odnosi na radno vreme. 

Kako bi se sprečile zloupotrebe radnog vremena, evidencija radnog vremena se u praksi pokazala kao odlično rešenje. 


My Work sistem za evidenciju radnog vremena. 


Cards Print Security je kreirao sistem za evidenciju radnog vremena My Work uz čiju pomoć imate jasan i detaljan uvid u efikasnost radnog vremena vašeg preduzeća i kompanije. 

Uz pomoć programa za evidenciju radnog vremena imaćete precizne informacije o tome ko kasni na posao, ko izlazi ranije sa posla, ko prekoračuje vreme pauze ili ko radi prekovremeno.  Naime, softver za evidenciju radnog vremena kompanijama I preduzećima koje ga koriste pruža dve vrste izveštaja, zeleni I crveni u kojima se nalaze detaljne informacije o random vremenu svakog zaposlenog. Zeleni izveštaj prikazuje podatke o zaposlenima koji poštuju svoje radno vreme ili rade i duže nego što je predviđeno radnim vremenom, dok crveni izveštaj prikazuje informacije o zaposlenima koji na bilo koji način zloupotrebljavaju svoje radon vreme. Zahvaljujući ovakvim izveštajima koje pruža program za evidenciju radnog vremena, menadžment kompanija će imati tačne informacije o radnim satim zaposlenih I moći će da donese mere i podsticaje koji će motivisati zaposlene da poštuju radon vreme I na taj način spreče gubitke koji nastaju zbog nepoštovanja radnog vremena. 

 

Lako postavljanje programa za evidenciju radnog vremena

My work sistem za evidenciju radnog vremena ima svega nekoliko elemenata što ga čini veoma pogodnim i jednostavnim za postavljanje i montažu. Komponente ovog sistema su: 

  • RFID mediji odnosno ID kartice, privesci ili stikeri koje dobijaju svi zaposleni u jednoj firmi
  • ID čitač koji obrađuje podatke na osnovu kojih se formiraju zeleni i crveni izveštaji
  • CLOUD WEB aplikacija i Android i IOS mobilna aplikacija  


Program za evidenciju radnog vremena predstavlja odlično rešenje za mala, srednja i velika preduzeća


Softver za evidenciju radnog vremena koji nudi Cards Print Security gpupa je prilagođen potrebama različitih klijenata. Urađen je kao multifunkcionalno rešenje kada je reč o evidenciji radnog vremena i pogodan je za sve vrste preduzeća, od onih sa veoma malim brojem radnika do onih kompanija koje broje i nekoliko hiljada zaposlenih.


Još jedna od prednosti My Work softvera za evidenciju radnog vremena jeste ta što se ovaj sistem može jednostavno i bez komplikovanih postupaka i procedura nadograditi, u skladu sa razvojem i napredovanjem vaše kompanije i rastom broja zaposlenih. Program za evidenciju radnog vremena nema ograničen broj zaposlenih o kojima se vodi evidencija, a svi zaposleni se preko ovog sistema mogu lako organizovati i rasporediti prema sektorima i smenama u kojima rade. 

Kada je reč o velikim kompanijama, terminali za evidenciju radnog vremena mogu biti postavljeni na više različitih mesta unutar kompanije. Pored toga, terminali se mogu instalirati kao mobilni terminali, što posebno pogoduje preduzećima koja često rade na terenu, kao što je slučaj sa građevinskim preduzećima. 




Srodni tekstovi:


Pet saveta za pranje i održavanje bebine odeće i posteljine

Pored spiskova koje pravite za kupovinu i priprema koje vršite za dolazak najmlađih, ali ujed...

Detaljnije

Kontejneri za vikendice i skladištenje

Postali su popularan izbor za skladištenje i privremeno stanovanje zbog svoje prilagodljivost...

Detaljnije

Kada dete treba da počne sa učenjem stranog jezika?

Pitanje iz naslova je noćna mora mnogih roditelja, zato što se uspeh današnjih roditel...

Detaljnije

Retinol: Važan deo vaše svakodnevne nege

Retinol predstavlja oblik vitamina A i jedan je od najvažnijih sastojaka u kozmetičkim preparatima. ...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS