Igračke za decu-hit igračke u 2020.godini iz ugla jednog prodavca


Zanimljivosti

Kako su klikeri ponovo u modi, a kuhinje nezaobilazna igračka za odrastanje dečaka I devojčica


U kom obliku su klikeri ponovo u modi? Zašto su karte neprevaziđena društvena igra? Kako su puzzle postale porodična zabava? Kako su igračke za decu, a pogotovo one za dvorište i dečiji bazeni postali pravi hit u vreme Covid-a 19?


Spoj nauke, matematike, tehnologije I klikera u novoj igri za dečake I devojčice

Moderna verzija klikera koji se igraju u zatvorenom prostoru. Pomoću igračke GraviTrax prave se staze za klikere i podešavaju gravitacione sfere. Pored vežbanja motorike, ova igra podučava decu gravitaciji, magnetima, kinetičkoj energiji i zabavi. Naravno, obavezno nabavite prave “kence”kojim će se mališani oduševiti jer bilo da ste na planini, u selu, u dvorištu kuće, ili iza zgrade, kenci su odlična igra za razvoj preciznosti, vežbanje strpljenju I razvoju takmičarskog duha.


Društvene igre su najpopularnije igračke za vreme provedeno u kući

Traže društvo, traže i borbenost, taktiku, i naravno sreću. Nisu sve društvene igre za svakoga, pa ukoliko vam pojedine ne prijaju, ne obazirite se na to. Nabavite Uno ili obične karte za tablić, igračku “Pogodi ko sam!”, Twister I zabavi nikad kraja. Većina društvenih igara namenjena je I deci I odraslima. Igrajte s decom karte i druge društvene igre, jer ovakav tip igračaka za decu značajan je I za razvoj taktike, pamćenja te dodatno motivišu decu na razmišljanje. 


Igračke za dvorište za sunčane dane

Kada su u dvorištu deci je dovoljna lopta da se zabave. Nekadašnja krpena lopta danas ima zamenu, popularnu loptu za pimpovanje. Za sve one koji imaju sopstveno dvorište, još ako je ravno nazaobilazni su tobogani, ljuljaške, ograde za pesak kao i kolica za lutke, mini dečije kuhinje. Zapravo, mnoge igračke mogu ujedno biti I igračke za dvorište, samo ako roditelji dobro osmisle deci igru. Dečiji bazeni su uvek prednost u vrelim danima, pa za sve one koji imaju priliku bazeni obezbedjuju celodnevnu zabavu za mališane.


Drvene igračke za decu su IN, jer su trajne I prenosive na buduće generacije

Poslednjih par godina veoma su popularne drvene igračke za decu. Pogotovo su drage roditeljima zahvaljujući zaobljenim ivicama, bojenju netoksičnim bojama, I svoje postojanosti, kao I popularnoj ceni. Od drveta se prave štale za životinje, kolevke za lutke, ali I brojne puzzle, autići, vozići, kocke. Drvene igračke su ujedno I edukativne, a medju muzičkim igračkama naći ćete brojne baš drvene igračke koje uveseljavaju I decu I starije.


Konstruktori za dečake I devojčice

Ni jedno detinjstvo ne može da se zamisli bez kocki. Ima ih različitih materijala I oblika. Roditelji ih vole jer imaju više funkcija,vežba se preciznost, motorika, uče boje, oblici. Već bebe počinju da ih koriste pošto postoje brojne mekane kocke koje one mogu da stavljaju u usta. Za starije tu je već kombinacija puzzle I kocki kao I čitave slike, kombinacija brojeva I slika, te deca uz pomoć njih uče da broje, da pišu, da slažu veličine I oblike. Najpoznatiji brendovi kocki od kojih se prave razni motivi zastupljeni su među decom koja im se uvek raduju.

Čak i kada nema igračke roditelji sami mogu da naprave neku svoju originalnu. Deca vole šarenilo boja pa probajte da ubacite šarene slamčice u plastičnu praznu flašu. Najmlađima može da bude zvečka, pre svega. Stariji već uz pomoć njih mogu da uče boje.
Neke igračke su neprevaziđene jer su prosto nezamenljive kao hula hop I vijača. Razmislite da ih uvrstite medju omiljene jer je bitno da su deca fizički aktivna, pošto bez razbijenih kolena I po koje modrice nema veselog detinjstva.
Srodni tekstovi:


Vrste štampe koje se koriste u marketingu

Segment poslovanja kojim se nedvosmisleno danas bave gotovo sve kompanije, jeste marketing. Bez njeg...

Detaljnije

Saveti za održavanje kondicije kod kuće

Biti u kondiciji važan je deo zdravlja organizma. Nekada se održava uz vežbanje u teretani, tu su i ...

Detaljnije

Kako do minimalističkog stila u kupatilu?

Ono što se u poslednje vreme veoma ceni kada je enterijer u pitanju jeste definitivno minimal...

Detaljnije

Gorjuss rančevi i torbe za male dame i mame sa stilom

Mnoge devojčice ali i njihove mame, već godinama unazad ne mogu da odole misterioznoj devojčici tamn...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS