Kako nositi burmu, ukoliko ne volite prstenje


Moda

Zna se da mnogi parovi, mnogi muškarci i žene, iako su u braku ne nose burme. I ne mora da znači da tu postoji manje ljubavi, niti da ti muškarci ili te žene, žele da pokažu drugima da su slobodni i žele da imaju nešto više sa drugim ljudima. 

To je sasvim pogrešna teorija. Neki ljudi jednostavno ne vole da nose prstenje ili im smeta nakit od plemenitih metala na rukama ili generalno bilo koji nakit. Dakle, nekome nakit izaziva alerigiju, a nekoga steže i pravi mu nelagodu, čak i da savršeno pristaje prstu. Ipak, većina mladenaca će se odlučiti za kupovinu brumi, jer burme simbolizuju početak novog života, polaganje zaveta i večnu ljubav. Tako da - ukoliko ste se ipak odlučili da kupite burme, a ne želite da ih nosite, imamo nekoliko predloga za vas kako ih možete nositi.

Na lančiću oko vrata

Ukoliko ne nosite prstenje i ne želite ništa da imate na rukama, onda možete da nosite burmu na lančiću oko vrata. Ovo je ujedno i najčešći način nošenja burmi, u slučajevima kada se ne nosi na ruci. Naravno mnogo je praktičnije ženama, ali i muškaci često nose zlatne lančiće, te ta burma može da nađe mesto upravo na vratu i da bude blizu srca. Ovo je najidealniji i najlakši način, jer vam ta burma onda nikako neće smetati, a ipak ćete je nositi sa sobom. I tu je čak i mnogo  sigurnija nego na rukama.

Burma u kutijici pored kreveta

Burma može da pronađe svoje mesto i u određenoj sofisticiranoj kutijici pored kreveta. Tamo gde će vas pred spavanje uvek podsećati na zavet koji ste položili dok vam njegova ruka prolazi kroz kosu i dok vas nežno ljubi za laku noć. Čak i kada vaš suprug/supruga nije tu pored vas uvek je se možete prisetiti tako što ćete otvoriti tu kutijicu i poželeti da se što pre vrati. Takođe,ova kutijica može sa vama na putovanja ili na neka mesta kada se na duže vreme razdvajate od partnera. Tada vam može služiti kao neka vrsta talismana, jer burma će imati onaj simbol koji joj vi date.

Burma u novčaniku

Ovo je možda rizičan potez, ali će uvek biti tu pored vas, odnosno biće sa vama gde god da krenete. Rizičan je, jer se često dešava da izgubimo novčanik ili da nam ga neko ukrade, a može se desiti i da ga jednostavno zagubimo ili da nam jednostavno burma ispadne iz novčanika. Zato bi u ovom slučaju trebalo i te kako da vodite računa o burmi ili da je stavite u neki poseban džep u novčaniku, džep koji se zatvara i koji ne otvarate tako često. Ipak u redu je da nekada izdvadite burmu, čisto da biste sebe podsetili na sva ta lepa osećanja.

Tetotoviranje "burme"

Ovo je krajnja opcija, za sve one kojima burma smeta, a ipak bi želeli da nešto imaju na ruci. Ovo je ujedno opcija za one koji vole tetovaže. Tetovirana burma na prstima može jako lepo da izgleda. Ipak, mladenci u svakom slučaju kupuju burme - čak i ona kada će ih nakndadno tetovirati ili kada znaju da ih neće nositi na ruci.
Srodni tekstovi:


Kako uštedeti prilikom putovanja u Prag?

Prag je destinacija koje je uvek u ponudi, ali i destinacija koja je uvek u planu onima koji vole da...

Detaljnije

Stolica za hranjenje kao idealan poklon za babine

Obično kada se kupuje se kupuje poklon za novorođenčad, gleda se da poklon koji se bira bude korista...

Detaljnije

Održavanje staklenih površina

Koliko god vremena provodili u kući, bilo da je reč o čitavom danu ili samo par sati, obraduje nas k...

Detaljnije

Koje sve zadatke morate da ispunite ukoliko vam se bliži venčanje?

Bliži vam se jedan od najlepših događaja u životu, ushićeni ste i pomalo zabrinuti zbog brojn...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS