Кako zaštititi kosu od krzanja?


Zdravlje i lepota Zdravlje i lepota

Kérastase već 50 godina suvereno vlada tržištem proizvoda za negu kose. Za taj status nisu zaslužni samo francusko poreklo i ekskluzivnost koju ono donosi. Fantastični rezultati su ono što je ovaj brend izdvojilo i učinilo nezaobilaznim saveznikom svake žene u pohodu na zdravu, jaku i negovanu kosu. U toj borbi se Kérastase šampon pokazao nezamenjivim, sa svojom jedinstvenom formulom i termoaktivacijom koja svako tuširanje pretvara u spa iskustvo. 


Kerastase maske za kosu vredi probati

Za sada, Kérastase proizvodi se kod nas mogu pronaći isključivo u profesionalnim frizerskim salonima, specijalizovanim radnjama frizerske opreme i u Kerastase online prodavnicama. Kerastase online prodaja je, očekivano, u stalnoj ekspanziji u ovom periodu, ali je i jako jednostavna. U samo par klikova se može pronaći svaki proizvod, zajedno sa detaljnim objašnjenjem njegovog delovanja i listom svih sastojaka koji su namenjeni specijalnoj nezi kojoj je namenjen. Ovo može izgledati kao previše posla za jednu „običnu“ masku, ali u ovom proizvodu nema ničeg običnog. Kerastase maske za kosu su odličan svakodnevni tretman nakon koga će kosa biti meka i poslušna, ali i početni korak sveobuhvatne nege, ukoliko se koristi pre hranjivih ulja. U Kerastase online kutcima se mogu pronaći kompletne linije proizvoda, samo Kerastase kaska za kosu ili pokon set, koji će oduševiti svaku damu koja uživa u luksuznoj nezi kose. 


Šta čini Kérastase masku... Kérastase maskom za kosu?

Inovativna formula. Naime, za razliku od komercijalnih preparata koji svojom gustom teksturom otežavaju dlaku i zatvaraju pore tako da nikakve hranjive materije ne mogu prodreti u vlas, Kerastase maske za kosu imaju blagu i vazdušastu penu koja ne ometa absorbciju ulja i jedinjenja koja se u šamponu nalaze. Bogata struktura maske lako se nanosi i znači da je potrebno iskoristiti manje proizvoda kako bi se tretirala cela dužina kose, a vazdušasta formula odvaja nečistoću i višak sebuma sa površine i nežno ih ispira. Uz to, Kerastase maske za kosu neće narušiti prirodni balans kože glave, pa se koren kose neće brže mastiti. 

Bilo kojoj konketnoj liniji proizvoda da pripada, Kerastase maske za kosu dolazi u kombinaciji prirodnih ulja i specifičnih sastojaka koji poboljšavaju celokupni izgled kose nakon samo jednog pranja. Zahvaljujući ovakvom sastavu, ovaj proizvod ne isušuje kosu, već je hidrira i regeneriše oštećene vlasi. Kada kosi pruži dovoljno vlage, maska će dodatno zatvoriti površinu dlake, kako bi hranjivi sastojci ostali unutra i nastavili da neguju kosu i posle pranja. Bez obzira na dubinsku negu koju pruža, Kerastase maska za kosu ne čini kosu teškom, čemu će se naročito obradovati dame sa kovrdžama ili one sa tankom i neposlušnom kosom. Osim onog koji pruža kompletnu negu oštećenoj kosi, omiljeni šampon mnogih korisnica je i onaj namenjem farbanoj kosi. Zahvaljujući hijeluronskoj kiselini, formula ovog šampona fiksira boju, sprečava da ona izbledi ili se ispere i priža dugotrajnu zaštitu od UV zraka. 

Na kraju, termoaktivacija Kérastase maski za kosu ih zaista izdvaja od bilo kog komercjalnog proizvoda. Ovaj sistem absorbcije omogućava sastojcima da sa toplom vodom još dublje prodru u vlasi i deluju mnogo efektnije. Samim tim, kosa je zaštićena od toplote kako tokom pranja, tako i prilikom kasnijeg stilizovanja ili običnog feniranja. 




Srodni tekstovi:


Obezbedite sigurno i bezbedno putovanje

Vreme odmora i letnjeg putovanja obično se provodi na primorju, pri čemu se kao prevozno sredstvo ug...

Detaljnije

Pripremite se za veliko čišćenje i spremanje kuće

Neminovno je da sa dolaskom proleća polako prelazite na laganiju i letnju garderobu pa je potrebno z...

Detaljnije

Ekspertski ultrazvuk u trudnoći - zašto je značajan i koliko je pregleda potrebno

Ekspertski ultrazvuk je specijalistički pregled u trudnoći kojim se vrši skeniranja anatomije...

Detaljnije

Zašto treba uzeti rent a car u velikom gradu?

Veliki gradovi, i uopšte, gradske sredine, imaju mnogo prednosti - raznovrstan i bogat kultur...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS