INOVATIVNE TEHNOLOGIJE – napredna sigurnosna rešenja


Tehnika

Na veliku žalost, svet je ipak jedno opasno mesto. Od svetskih ratova, terorističkih napada, masovnih ubistava u srednjim školama u SAD, pa sve do “cyber” napada koji se dešavaju širom sveta i to svake godine sve više, eksponencijalno rastući. Svi ovi događaju nas podsećaju na različite pretnje sa kojima se sreću kako obični građani, tako i države i razne institucije, kompanije, itd. Današnja tehnologija je čovečanstvo učinila mnogo više ranjivim nego što mi to mislimo, dok nam je istovremeno pružila bezbroj alata koji nam pomažu da se suočimo i pobedimo sve rizike i opasnosti koje nas okružuju.


Više od obične brave

Pametan lopov uvek traga za novim načinima da provali i ukrade. Na našu sreću, stalne inovacije na polju tehnologije bezbednosti i zaštite ih sprečavaju da budu korak ispred.

Dom je mesto gde porodica treba da se oseti sigurno i udobno, ne razmišljajući stalno o bezbednosti svoje kuće ili stana. Isto tako i poslodavci gledaju na svoje kompanije, kao dom u kojem oni i njihovi zaposleni treba da se osete sigurno i da ne razmišljaju o svojoj i o bezbednosti svoje kompanije. Za tako nešto su potrebna napredna sigurnosna rešenja, kao što su savremeni mehanički i elektronski sistemi zaključavanja. 

Posebno osmišljen i patentiran mehanički sistem zaključavanja obezbeđuje maksimalnu sigurnost svakoj prostoriji ili objektu, a osmišljen je tako da može da izdrži i najsloženije meteo uslove. Jedna od najbitnijih odlika modernih mehaničkih sistema jeste zaštita od nedozvoljenog kopiranja ključeva. Kompanije poput CPSecurity, koje se bavi implementacijom naprednih sigurnosnih rešenja, su otišle korak dalje i osmislila trostruke nivoe zaštite u vidu magnetnih i mehaničkih nivoa kodiranja koji čini ključeve i praktično nemogućim za kopiranje.

Kada su u pitanju elektronski sistemi zaključavanja, osmišljeni su kao lako prilagodljivi i jednostavni za upravljanje, dok ujedno pružaju precizne informacje o pristupu prostorijama u objektu. Mogu da se programiraju tako da se pristup određenim licima dozvoljava ili ograničava putem aplikacije, tako da mobilni telefon praktično postaje ključ.

Zbog nivoa bezbednosti koji CPSecurity nudi kroz svoja napredna sigurnosna rešenja, ovi sistemi predstavljaju odlično rešenje kako za male, tako i za velike kompanije i moderne poslovne prostore.


Dodatna napredna oprema za sigurno rešenje problema

Kompanije koje imaju potrebu za kontrolu ulaska u pojedine prostorije za određeni broj zaposlenih mogu da računaju na elektronsku kontrolu pristupa i verifikaciju dokumenata, odn. propusnica, kao i na evidenciju radnog vremena zaposlenih. Takva kontrola se samo dodatno komplikuje ako pored zaposlenih, u kompaniji cirkuliše i veliki broj ljudi koji nisu zaposleni ali postoji potreba da budu tu. Problem koji može da se javi jeste u samoj organizaciji i u uvidu ko se gde trenutno nalazi i za koje prostorije ima dozvolu za ulaz a za koje prostorije nema. Kompanija CPSecurity i za takve probleme nudi napredna sigurnosna rešenja u vidu fizičkih barijera za pešake i uređaja za brzu i pouzdanu verifikaciju dokumenata, kao i određena softverska rešenja poput programa za brzu i jednostavnu evidenciju učesnika, ili poput programa za evidenciju dece i roditelja pri ulasku, odn. izlasku.


Neki budući razvoj bezbednosnih rešenja ide ka tome da se u upotrebu uvedu i potpuno autonomni dronovi, sa ciljem nadzora i zaštite objekta iz vazduha. Sve kompanije koje se bave sigurnošću objekata nastavljaju razvoj novih tehnoloških rešenja i kontrole pristupa, pružajući svojim klijentima i zainteresovanim stranama visok nivo zaštite uz zadržanu jednostavnost korišćenja i fleksibilnost za brzu i nesmetanu promenu.




Srodni tekstovi:


Ubodne testere: za šta sve možete koristiti ovaj električni aparat

Ubodne testere kao elektirčni aparat našle su široku primenu u mnogim domaćinstvima, m...

Detaljnije

Baterije za kupatila - Kako odabrati?

Ako ste odlučili da renovirate svoje kupatilo ili gradite novo, morate da znate koja oprema će vam b...

Detaljnije

Malč i zemlja za cveće kao najbolji saveznici vaše bašte

Malč je svoju populanost stekao poslednih par godina kako zbog svojih brojnih dobrobiti, tako i zbog...

Detaljnije

Da li vam je posao stresan?

Može li coaching biti neiskorišteni resurs za poslodavce za poboljšanje psiholo&scaron...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS