Nekoliko korisnih saveta o uređenju enterijera


Dom Dom

Slažemo se teško je ići u korak sa trendovima kada je uređenje enterijera u pitanju. Trendovi se brzo menjaju a i ukoliko želimo da ipak ispratimo promene često nemamo dovoljno finansijskih sredstava. Ipak možda postoje određeni trikovi koji mogu doprineti promeni izgleda vašeg enterijera uz minimalan trošak. Donosimo vam par ideja koje mogu da vam budu od koristi.


Presvucite nameštaj


Ukoliko vam je nameštaj zastareo ili neko iz vašeg okruženja iz nekog razloga planira da ga se otarasi, nemojte dozvoliti da ga baci. Presvucite nameštaj nekom modernijom tkaninom i dobićete potpuno novi izgled nameštaja. Tapaciranje nameštaja ne mora da bude teško, potrebna vam je samo volja i dobro uputstvo. Zapravo vi sami možete presvući bilo koji komad nameštaja ukoliko želite. Primera radi, ako hoćete da promenite stolicu, sve što vam treba jeste materijal, mebl za porube, heftalica, mašina za šivenje i jak konac. Uz ovaj materijal i uputstvo koje možete pronaći na internetu lako možete presvući svoju omiljenu stolicu i dati joj novi izgled. 


Razmislite o nekom vintidž komadu nameštaja takođe. Ne zaboravite da je vintidž uvek in.


Dajte novi život svojoj kuhinji


Prilikom uređenja enterijera ne smete zaboraviti da se posvetite kuhinji. Rešili ste da promenite nešto u kuhinji jer vam je stari izgled dosadio i želite promenu? Jedno od popularnijih stvari u poslednje vreme su stakla za kuhinje. Zaboravite na lupanje i postavljanje novih pločica koje iziskuju kako novac tako i vaše vreme i energiju. Osim toga praktičnost ovih stakala ne mogu se meriti sa keramčikim pločicama. Dosadno ribanje pločica i fuga možete zaboraviti takođe.


Stakla za kuhinju ne samo da će estetski doprineti izgledu vaše kuhinje nego se jako lako i održavaju, sve što vam treba jeste sredstvo kojim inače brišete prozore. Osim toga staklo se lako montira pa tako ne morate brinuti da li će vam se uklopiti u postojeću kuhinju. Staklo za kuhinju se montira na zid nakon što je kuhinja već montirana. Staklo će učiniti vašu kuhinju vizuelno većom nego što zapravo jeste.


Kupatilo iz snova


Da li ste razmišljali o tapetama u kupatilu? U poslednje vreme jako su popularne kada su kupatila u pitanju. Izbor dezena je veliki pa se mogu uklopiti u bilo koji stil. Princip postavljanja je isti kao i kod drugih tapeta s tim što se ne morate brinuti, ove tapete su prilagođene kupatilu, napravljene su od materijala koji podnosi vlagu i česta kvašenja. Zahvaljujući tome možete celo kupatilo oblepiti njima ili samo jedan zid, kako vi želite. Bilo kako bilo i jedna i druga opcija su i više nego odlične. 


Staklene tuš kabine su takođe popularne i praktično su rešenje za kupatilo. Osim što pružaju luksuznu notu vašem kupatilu, lako se kombinuju uz bilo koje pločice da imate. Ne morate se brinuti ni da li će se uklopiti u postojeći prostor jer se rade po meri. Osim toga lake su za održavanje, dovoljno vam je samo sredstvo za cišćenje stakla tako da ne morate brinuti o stvaranju kamenca. Staklene tuš kabine sa kliznim vratima idealne su ako imate mala kupatila.




Srodni tekstovi:


Kako napisati dobar oglas za prodaju stana?

Kojom brzinom će se prodati vaš stan prevashodno zavisi od kvalitetno napisanog oglasa i samo...

Detaljnije

Kako izbeći kaznu za korišćenje telefona?

Retko koja osoba može da provede čitav dan pogledavši samo par puta u telefon. Telefon je pos...

Detaljnije

Prilagođavanje obuće za različite prilike

Obuća je više od samo zaštite za naša stopala. Ona je sastavni deo našeg...

Detaljnije

Izaberite pravo pakovanje za vaše potrebe

Sigurna isporuka se može osigurati samo odabirom odgovarajućeg rešenja za pakovanje. O&scaro...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS