Hotel Jugoslavija- rezervacije za doček 2023. godine su već počele!


Zanimljivosti

Doživite nezaboravan doček nove godine u Hotelu Jugoslavija! 


Možda vam se čini previše rano da već planirate novogodišnji doček. No, u slučaju da želite otići u Beograd za proslavu 2023. godine onda je ovo pravo vrijeme da ugrabite savršeno mjesto za doček. 

Vjerujemo da ste sigurno svi upoznati sa noćnim životom u Beogradu. Možda ga niste još iskušali, ali ste čuli da se u ovom gradu tokom cijele godine odvijaju koncerti i organiziraju se zabave. 

Od dnevnih zabava, do zabava na kojim dočekate zoru u ovom gradu je zagrantovan dobar noćni izlazak. Doček nove godine u Beogradu je poput krune provoda koji se posebno izdvaja od bilo kojih drugih noći. 

U Beogradu možete dočekati ponoć i zagrliti vaše najmilije u klubovima, splavovima, restoranima ali i hotelima. 


Hotel Jugoslavija je već najavio svoju ponudu za novogodišnji doček. U 2023. godinu uvest će poznata pjevačica Seka Aleksić. Cijene rezervacija se kreću od 100 € - uz hranu i piće. 

Što je svakako odlična ponuda ako uzmemo u obzir da je u pitanju jedan od najstarijih beogradskih hotela i da nastupa poznata pjevačica. 

U novogodišnjoj večeri Hotel Jugoslavija postaje mjesto i centar dobrog provoda. 

Osim izuzetne atmosfere i ukusne hrane i pića, otmjenost ambijenta je pogodan da dočekate novu godinu sa stilom. 

Ono što se posebno ističe u cjelokupnom ambijentu je najveći Swarovski luster na svijetu. Luster čini preko 40.000 hiljada kristala u predbanketu koji se našao u Ginisovoj knjizi rekorda. 

Novogodišnja noć bi trebala biti posebna prilika da sa stilom okrenete novi list u životu, te krenete u ostvarenju novih ciljeva i želja.

Hotel Jugoslavija se nalazi na Bulevaru Nikole Tesle 3, te je kapacitet sale za novogodišnju večer do 550 ljudi. 

S obzirom na popularnost nove godine u Beogradu mnogi beogradski lokali i u ovom slučaju hoteli već na početku godine objave najave za najluđu noć. 


Rezervacija za Novu godinu 

Napomenuli smo da se u hotelu za doček nove 2023. godine kreću cijene od 100 € po osobi. Rezervacija smještaja nije obavezna. Jedino ako želite možete se u potpunosti počastiti i opustiti, te iskoristiti ovu dodatnu opciju koja se naravno plaća. 

Cijene po osobi se kreću od 100 € pa sve do 200 €- u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali. Također, u cijenu rezervacije uključuje elegantno mjesto za sjedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cijele večeri. 

S obzirom na sve pogodnosti rezervacije cijene su sasvim opravdane pogotovo zbog činjenice da imate neograničenu konzumaciju pića. 

Ukoliko želite rezervisati i smještaj u hotelu možete uz kupljenu kartu za doček nove godine  možete ostvariti akcijsku cijenu smještaja u hotelskim sobama sa terasom i pogledom na rijeku po principu noćenja sa doručkom. 

Hotelska soba je odlična opcija ako planirate da se opustite i popijete koju čašicu više. Tako da se ne morate brinut kako da se vratite iz hotela natrag u vaš smještaj.

Posebnu čaroliju ovaj hotel ima tokom blagdanskih mjeseci koji je još ljepši uz uređen i ukrašen ambijent. 

Imate mogućnost da uživate u novogodišnjoj večeri sa vašim najmilijim u jednom od najpoznatijih srpskih hotela. 

Također, hotel posjeduje ogroman parking tako da se ne morate brinuti gdje da parkirate vaš automobil. 


Nova godina u Beogradu je posebna


Novogodišnja atmosfera je jedinstvena bez obzira gdje se nalazili. No, Beograd već stoljećima je poznat po noćnim izlascima, provodima. Samim time atmosfera i euforija u gradu je posebnija što se odražava na cjelokupan ishod večeri. 

Nova godina Beograd je savršena za veća društva, porodicu, prijatelje ili partnere koji se žele opustiti i sa stilom kročiti u 2023. godinu. 

Novu godinu u ovom gradu možete proslaviti u jednom od poznatih hotela, kafana, restorana, noćnih klubova ili famoznih splavova. 




Srodni tekstovi:


Da li pravilno brinete o svom srcu?

Kada ste poslednji put posetili kardiologa i proverili kardio-vaskularni sistem? Vreme je da se posv...

Detaljnije

Sve prednosti posedovanja sajta

Ukoliko imate svoj biznis posedovanje veb sajta u današnje vreme takoreći je obavezno. Veb sa...

Detaljnije

Novi kralj srednjeg ranga telefona, Redmi Note 10 5G, stiže u Srbiju od 10. juna

Redmi Note 10 5G je dugo očekivani model iz Note serije koji nastavlja da redefiniše srednji ...

Detaljnije

Moderan poslovni prostor

Ljudi iz poslovnog sveta neretko kancelariju mogu posmatrati svojim drugim domom. Današnji ri...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS