Top pet komada odeće za proleće za dečake


Moda


Školska godina je uveliko u toku i deca su opremljena školskim priborom i knjigama, ali dolazi novo godišnje doba, proleće, i za njega se treba pripremiti. Nisu potrebni udžebnici i pribor, ali jeste potrebna adekvatna garderoba. 

Sa zimskih hladnih dana prelazimo na prolećne sunčane i oni zahtevaju laganiju garderobu. Od majici i dukseva, preko prsluka za dečake, do trenerki i farmerica pa na kraju patika. 

Da biste mogli svog mališana da opremite na adekvatan način da odgovori na sve zahteve koje lepo vreme može postaviti pred njima podsećamo vas kojih je to pet komada odeće koje oni moraju imati u svom ormaru. 


Majice kratkih rukava

Neizostavni komad odeće kada dođe proleće kao i kod svakog muškarca jesu majice kratkih rukava. Za decu je ponuda posebno interesantna jer se mogu naći jednobojni modeli, ali se mogu naći i razni modeli sa slikama omiljenih junaka iz serija ili filmova. 

Njima je manje bitan materijal od kojeg su napravljene, već im je bitnije kako to njima stoji, da li im se sviđa i gde je kupljeno. U adolscentnom periodu mnogima je važno šta nose, u smislu marki i brenda. Zato izbor može biti ograničen, odnosno tačno određen. 

U danima kada je hladnije i preko majice treba obući još nešto, ali da bude dovoljno udobno, onda taj izbor obično padne na prsluke za dečake. 


Trenerke kao neizostavni komad

Nema deteta koje u svom ormaru nema bar jednu komplet trenerku. Zbog svoje udobnosti i jednostavnosti nošenja i kombinovanja jedan je od omiljenih komada kod mušakraca. 

Omiljene boje su crna, siva ili teget. I danas trenerke možete naći na više lokacija – od sportskih radnjim, do lokalnih radnji, ali u radnjama nekih brendova koji prodaju raznovrsnu garderobu. 

Prilikom odlazaka i dolazaka iz škole, trčanja, igranja i sedenja u školskoj klupi i generlno govorići o funkcionalnosti, trenerke su se pokazale kao najbolji izbor. A u ponudi brenda Bebakids našli smo savršene komade za ovu prolećnu sezonu


Prsluci za dečake idealni za lepo vreme

Zimske jakne treba zameniti prolećnim modelim koji se najčešće odnose na neke tanje jaknice. Poput kožne ili teksas jakne. Ali prsluci za dečake ipak predstavljaju najčešći izbor. Oni su se pokazali kao veoma praktični za prelazna godišnja doba, ali i za nošenje u bilo kojim prilikama. 

Osim toga prsluci za dečake omogućavaju im da se kreću neometano, a opet da im sa druge strane bude toplo i prijatno u njima. 

Šuškavi prsluci za dečake mogu se naći na mnogim lokacijama, a ponudu Bebakids-a možete pogledati i na njihovom sajtu. Iako možda nemate radnju Bebakids u svom gradu gde možete videti celu ponudu, a ako vam se neki model svidi možete ga poručiti putem online prodavnice. 


Farmerice

Osim trenerki koje su čini se omiljeni komadi odeće za dečake, oni vole da nose i farmerke. Pri izboru vodite računa da model i veličina budu odgovarajući ali treba da vodite računa i o tome da se školacu svide iste. To je pola posla. 

Za njih postoje samo dva pravila, da im se sviđaju i da se u njima osećaju udobno. Prednost farmerica je u tome što se idealno uklapaju u svu ostalu garderobu, posebno kada su u pitanju prsluci za dečake. 


I na kraju, obuća – bez patika nigde

Iz čizama i cokula prelazimo na patike, kako mi tako i deca. Zato svojim mališanima obezbedite siguran i udoban korak uz adekvatne i kvalitetne patike. 

Siguran korak omogućava im da uživaju u svim aktivnostima i izazovima koje dan nosi na najbolji mogući način. 







Srodni tekstovi:


Evo zbog čega je dvanaesta nedelja trudnoće bitna za svaku ženu

Trudnoća, pogotovo ako je prva, je za svaku ženu period ispunjen i strahom i srećom u istoj meri. Sv...

Detaljnije

Inovativni načini otvaranja sobnih vrata

Sobna vrata su važan deo uređenja doma i stana, ne samo zbog funkcionalnosti, već i zbog estetike. K...

Detaljnije

Modne influenserke mogu da uklope patike uz sve, evo koji su im omiljeni modeli

U poslednjih nekoliko godina prisutan je trend kombinovanja patika uz elegantnu garderobu. Poznate l...

Detaljnije

Šta sve treba da znate o kompleksu vitamina B

Grupa vitamina B kompleksa spada u najvažnije nutrijente za blagostanje našeg organizma. Leka...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS