Stolica za hranjenje kao idealan poklon za babine


Zanimljivosti


Obično kada se kupuje se kupuje poklon za novorođenčad, gleda se da poklon koji se bira bude koristan i praktičan za roditelje, poklon koji će im na neki način olakšati dane sa bebom. Najpre se uzima bebi oprema, ali, one najosnovnije komade poput kreveca i kolica  roditelji uglavnom kupuju pre rođenja deteta ili u dogovoru sa najbližima. I zato, valja razmisliti o nekoj vrsti opreme za bebu koja nije neophodna odmah od rođenja, ali koja takođe zauzima važno i funkcionalno mesto. Takve su, na primer, stolice za hranjenje beba


Stolica za hranjenje i sto za igru

Dakle, stolica za hranjenje je definitivno nešto što će beba moći dugo da koristi, a što je roditeljima od direktne pomoći i što sigurno neće kupiti odmah po izlasku iz porodilišta pa ih možete obradovati sa tim. A ukoliko želite da ta stolica za hranjenje potraje još duže i da bude još funkcionalnija, onda vam predlažemo da se opredelite za opciju 2 u 1 stolice za hranjenje koja je ujedno stolica, ali se može koristiti kasnije i kao stočić za igru. Definitivno odličan poklon za roditelje kojima manjka životnog prostora i koji vole 2 u 1 varijante. 

2 u 1 stolice izrađuju se od drveta. Ove stolice za hranjenje jesu jedne od pristupačnijih varijanti, ali to ne znači da nisu praktične i dugotrajne. Mogu se koristiti godinama, izdržljive su, a njihova praktičnost se ogleda u tome što sadrže dva osnovna dela koja spojena čine hranilicu, dok kada se razdvoje mogu biti stolica za dete i stočić. Ova varijanta može biti zaista pristojan poklon za sve bebe. 


Buster stolica za hranjenje

Malo je stvari koje su bebi toliko zabavne poput perioda kada ona počne da uči da jede čvrstu hranu. Od njihovog urnebesnog izraza lica pri prvom zalogaju do nereda koje naprave kada uče da se same hrane, svaki obrok je uvek avantura za mališane. Ali, kako bebe rastu, entuzijazam za standardnim stolicama za hranjenje počinje da bledi.

Roditeljima dosadi da svakodnevno čiste posebnu stolicu i poslužavnik. Deci se sve manje dopada da budu udaljena od stola. Žele da budu „velika“, ali nisu sasvim spremna za sedenje u standardnim stolicama u punoj veličini.

Buster stolica za hranjenje je savršen način da dete zadrži osećaj kao da je deo porodice za vreme večere, a da istovremeno bude na sigurnom i bezbednom mestu u sedištu propisne  veličine deteta. I zato je ovo još jedan odličan poklon za babinje, pogotovo ukoliko niste sigurni da li roditelji već nemaju standardnu hranilicu. Takođe, cena buster stolica je značajno niža u odnosu na druge pa tako možete izdvojiti novac i za neke druge sitnice za bebu. 


Booster hranilica za bebe idealna za male životne prostore

Booster stolice za hranjenje beba spadaju u red najjeftinijih. Njihova funkcionalnost se ne dovodi u pitanje. Ono što je njihova prednost, ne zauzimaju dodatni prostor, pogotovo ako viškom istog I ne raspolažete. Jednostavnim montiranjem na trpezarijsku stolicu dobija sa hranilicu koju lako roditelji mogu uvek imati uz sebe. Gde god da putuju I koliki god gepek automobile da imaju, dete neće morati da menja svoje navike jer njegova stolica za hranjenje je uvek prisutna u vreme obroka.


Standardne višepoložajne stolice za hranjenje

Ukoliko imate veći budžet za poklon za babine i zaista želite da impresionirate roditelje za čiju bebu uzimate poklon, onda možete da se odlučite za neku od skupljij varijanti višepoložajnih stolica za hranjenje beba. Ove stolice mogu imati brojne dodatke i svaka ima određen niz karakteristika zbog kojih se izdvajaju u odnosu na sve vrste drugih stolica za hranjenje koje postoje u ponudi. 









Srodni tekstovi:


Saznajte zašto bi sobni bicikl trebao da bude vaša sledeća investicija

Zašto biste morali da plaćate teretanu u koju biste morali da idete i po lošem vremenu...

Detaljnije

Kako modernizovati kuhinju?

Kuhinja je mnogima jedna od omiljenih prostorija u stanu. Međutim, čak iako to nije i vaš slu...

Detaljnije

ŠTA NAS NAJVIŠE ZANIMA? Najvažnije vesti dana – od vremenske prognoze do autoportreta Van Goga

U moru informacija koje nas okružuju nekada je možda i teško napraviti selekciju i odlučiti s...

Detaljnije

Organizacija putovanja - Kako da kupite najpovoljnije avionske karte za Frankfurt?

Jedan od prvih uslova da pronađete vašu jeftine avionsku kartu za Frankfurt jeste da budete f...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS