Kvalitet vozila koja se iznajmljuju


Automobili Putovanje Putovanje Automobili

U poslednje vreme kako raste potražnja za uslugama rent a car agencija, tako raste i broj agencija koje se bave iznajmljivanjem vozila. S obzirom na to da ih ima dosta, nije lako opredeliti se za neku od njih. Jedna od stvari kojom biste mogli da se vodite  prilikom njihovog odabira jeste kvalitet vozila. Šta više, kvalitet vozila je jedna od najvažnijih karakteristika određene rent a car agencije koja će privući potencijalne korisnike.  Bolje je imati i nekoliko ispravnih i kvalitetnih vozila, nego gomilu vozila sa određenim nedostacima. 


Ispravnost vozila – vozilo koje iznajmljujete mora proći tehničke provere


Veoma je bitno da vozilo bude tehnički ispravno i redovno servisirano. Iznajmljivanje automobila Beograd Vam nudi automobile koji su prošli sve servise i koji se redovno održavaju. Odnos cene i kvaliteta je i više nego korektan te po pristupačnoj ceni možete iznajmiti vozilo koje odgovara Vama, Vašim potrebama ali i vrsti putovanja.  Na sajtu naše rent a car agencije možete pronaći listu vozila sa svim svojim karakteristikama (godine starosti, dimenzije, predviđen broj putnika kao i cena na dnevnom nivou),  kao i proveriti dostupnost svakog modela.  Treba istaći i da se prilikom rezervacije vozila ne plaća depozit. 

I oprema utiče na kvalitet


Još jedna od stvari koja utiče na kvalitet vozila je njihova opremljenost. Važno je da vozila budu čista, uredna, udobna i prostrana. Jako je loše ako iznajmite vozilo a u njemu primetite tragove iznajmljivanja drugih ljudi. U našoj agenciji se trudimo da higijenu vozila držimo na zavidnom nivou. Pored ovoga, nudimo Vam i iznajmljivanje dodatne opreme od koje se nešto naplaćuje, a nešto ne. 

GPS navigaciju i sedište za decu dobijate potpuno blesplatno. Kao dodatnu uslugu, nudimo i uslugu iznajmljivanja profesionalnog vozača. Ta opcija je odlična ukoliko idete prvi put negde a niste sigurni kojim putem bi trebalo ići. Takođe, ova opcija je dobra jer ukoliko iznajmite vozača, on je taj koji će se brinuti o gužvi na putu, traženju parking mesta, sipanju goriva i sl. 

Pošto se trudimo da pratimo savremene tokove i tendencije rent a car Beograd Vam nudi i specijalnu ponudu za iznajmljivanje vozila za mladence. Nudimo odlične, luksuzne limuzine koje će doprineti da Vaš najlepši i najvažniji dan bude upravo onakav kakvim ste ga zamislili. 

Od specijalnih ponuda bismo izdvojili i transfer od/do aerodroma i van grada. Naime, za sva pravna lica i hotele organizuju se transferi putnika u LUX vozilima sa VIP dočekom po odličnim - pristupačnim cenama. Za vase uživanje smo pripremili veoma konforna i udobna kola LUX kategorije u kojima ćete se osećati izvanredno


Pouzdan i ljubazan odnos prema klijentima


Rent a car Beograd agencija može imati najnovije i najbolje opremljene automobile ali ako je njen odnos prema klijentima hladan i nesaradljiv to sve pada u vodu. Nama je odnos sa klijentima veoma važan, trudimo se da odgovorimo na sva Vaša pitanja i zahteve. Radimo 24h – 365 dana u godini. Nama su klijenti, i njihova sigurnost i zadovoljstvo na prvom mestu.
Srodni tekstovi:


Zašto je u Novom Sadu visoka cena nekretnina?

Ako želite da se preselite u Novi Sad zbog posla, fakulteta ili jednostavno zato što vam se s...

Detaljnije

Xiaomi širi poslovanje u segmentu električnih vozila

10 milijardi američkih dolara će biti investirano u pametna električna vozila u periodu od narednih ...

Detaljnije

Zbog čega sve više muškaraca ima problema sa erektilnom disfunkcijom?

Ako analiziramo statističke podatke, videćemo da se iz godine u godinu povećava broj muškarac...

Detaljnije

Razvod braka u Srbiji: Šta kažu činjenice i verovatnoća?

Kada se uzme situacija u globalu u ozbir, onda dolazimo do prve činjenice - razvodi brakova se de&sc...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS