Savršeno prolećno putovanje u Barselonu


Putovanje Putovanje

Barcelona

Muzeji Pabla Pikasa, Huan Miroa, Salvadora Dalija, katedrala Sargada Familia, stadion Nou Kamp – samo su neki od razloga zašto je Barselona broj jedan na mnogim listama top turističkih destinacija u svetu. 

Drugi grad Španije, pored Madrida, smešten na Mediteranu i okružen morem, rekom, planinom i granicom sa Francuskom predstavlja bogato područje svestranog turizma, privrede i ekonomije. Barselona daje mnogo bogatog iskustva svojim turistima, i svaki od njih nedvosmisleno želi da ponovi posetu baš ovom gradu. 

Pustolovine u Barseloni

Turistička ponuda Barselone daje svakome po nešto – od mogućnosti razgledanja građevina umetnosti, istorije i kulture, preko šetnje trgovima ili u mirnim parkovima, do šopinga i sjajnog noćnog provoda. Koliko god dana da ostanete, imaćete nešto novo da vidite. Navedeni su već čuveni muzeji, najpoznatija katedrala i fudbalski stadion što je nezaobilazno za posetu u ovom španskom gradu. 

Pored toga, tu su i sva druga dela Antonija Gaudija, pored katedrale i Muntanera, koja su proglašena za svetsku baštinu. Trg Španije odiše šetalištem, sajmovima, fontanama, a tu je i Muzej savremene umetnosti Katalonije. Neizostavan je i Kolumbov spomenik, u čijem okruženju se nalaze brojni parkovi, kafići, restorani i šoping objekti. Španska luka takođe je mesto koje okuplja turiste, jer pored morskog pogleda, može se videti niz brodova i napraviti više odličnih fotografija. Ulaznice za mnoga središta kulture, umetnosti i istorije rezevišu se mesecima unapred, pa napominjemo da je dobro raspitati se pre putovanja o njihovoj dostupnosti, cenama i mogućnostima blagovremene kupovine. Sve dodatno što se poseti u Barseloni, u zavisnosti od raspoloživog vremena biće iskustvo više, što je odlično.

Prevoz do Barselone

Kada je lista poseta završena, vreme putovanja određeno i ušteđevina spremna – sledi izbor prevoza do Barselone. Predlog je da se izaberu i na vreme rezervišu Beograd Barselona avio karte. Iako stoji činjenica da autobusi i kombi prevozi često saobraćaju ka ovom gradu, što kao samostalan prevoz, to i uz kompletan turistički aranžman, Beograd Barselona avion nudi mnogo više mogućnosti za uživanje tokom puta. Svaki let je novo iskustvo i uz to traje mnogo kraće u poređenju sa bilo kojim drugim prevozom. Avionski prevoz je bezbedan, moderan i inovativan. Daje mogućnost prevoza prtljaga različitih obima i težina, podrazumeva poznavanje i poštovanje strogih aerodromskih procedura i daje ujedno vrlo komotno i udobno putovanje. 

Avio karte do Barselone kreću se od 160 evra pa na više, a mogu biti i znatno niže ukoliko se radi o ranim rezervacijama izvan sezone kod niskobudžetnih avio kompanija. Takođe, rezervisanje oba pravca puta daje određeni procenat popusta, ali je važno da se unapred zna datum i satnica povratka sa putovanja. Let traje minimum 5 sati, što može biti i udvostručeno ako se ne radi o direktnom, već letu sa presedanjem. Uz avio karte Beograd Barselona uspešno putovanje do ovog grada daje mogućnost sletanja na jedan od tri aerodroma: El Prat, Reus i Girona Costa Brava, u zavisnosti gde se tačno putuje i koji let je raspoloživ.

Pustolovine u Barseloni počinju već izborom atrakcija koje će se posetiti, odgovarajućeg leta i planiranja potrebnih finansijskih sredstava. Ostvarivanje snova u ovom gradu punom ambicija, stvaralaštva i nadahnuća biće moguće i znatno brže ukoliko se odlučite za avio karte Beograd Barselona. Za samo nekoliko sati leta naći ćete se u ovom gradu i sticati fenomenalna iskustva.





Srodni tekstovi:


Kontejneri za vikendice i skladištenje

Postali su popularan izbor za skladištenje i privremeno stanovanje zbog svoje prilagodljivost...

Detaljnije

Kako se leči alergija na sunce?

Jedna od najnezgodnijih imunitetskih reakcija je upravo alergija na sunce, a svim onima koji razviju...

Detaljnije

Kako nositi burmu, ukoliko ne volite prstenje

Zna se da mnogi parovi, mnogi muškarci i žene, iako su u braku ne nose burme. I ne mora da zn...

Detaljnije

Prirodni preparati za negu kože i kose

Nega kože i kose je važan aspekt lepote i samopouzdanja za mnoge ljude. Međutim, često se suočavamo ...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS