Savršeno prolećno putovanje u Barselonu


Putovanje Putovanje

Barcelona

Muzeji Pabla Pikasa, Huan Miroa, Salvadora Dalija, katedrala Sargada Familia, stadion Nou Kamp – samo su neki od razloga zašto je Barselona broj jedan na mnogim listama top turističkih destinacija u svetu. 

Drugi grad Španije, pored Madrida, smešten na Mediteranu i okružen morem, rekom, planinom i granicom sa Francuskom predstavlja bogato područje svestranog turizma, privrede i ekonomije. Barselona daje mnogo bogatog iskustva svojim turistima, i svaki od njih nedvosmisleno želi da ponovi posetu baš ovom gradu. 

Pustolovine u Barseloni

Turistička ponuda Barselone daje svakome po nešto – od mogućnosti razgledanja građevina umetnosti, istorije i kulture, preko šetnje trgovima ili u mirnim parkovima, do šopinga i sjajnog noćnog provoda. Koliko god dana da ostanete, imaćete nešto novo da vidite. Navedeni su već čuveni muzeji, najpoznatija katedrala i fudbalski stadion što je nezaobilazno za posetu u ovom španskom gradu. 

Pored toga, tu su i sva druga dela Antonija Gaudija, pored katedrale i Muntanera, koja su proglašena za svetsku baštinu. Trg Španije odiše šetalištem, sajmovima, fontanama, a tu je i Muzej savremene umetnosti Katalonije. Neizostavan je i Kolumbov spomenik, u čijem okruženju se nalaze brojni parkovi, kafići, restorani i šoping objekti. Španska luka takođe je mesto koje okuplja turiste, jer pored morskog pogleda, može se videti niz brodova i napraviti više odličnih fotografija. Ulaznice za mnoga središta kulture, umetnosti i istorije rezevišu se mesecima unapred, pa napominjemo da je dobro raspitati se pre putovanja o njihovoj dostupnosti, cenama i mogućnostima blagovremene kupovine. Sve dodatno što se poseti u Barseloni, u zavisnosti od raspoloživog vremena biće iskustvo više, što je odlično.

Prevoz do Barselone

Kada je lista poseta završena, vreme putovanja određeno i ušteđevina spremna – sledi izbor prevoza do Barselone. Predlog je da se izaberu i na vreme rezervišu Beograd Barselona avio karte. Iako stoji činjenica da autobusi i kombi prevozi često saobraćaju ka ovom gradu, što kao samostalan prevoz, to i uz kompletan turistički aranžman, Beograd Barselona avion nudi mnogo više mogućnosti za uživanje tokom puta. Svaki let je novo iskustvo i uz to traje mnogo kraće u poređenju sa bilo kojim drugim prevozom. Avionski prevoz je bezbedan, moderan i inovativan. Daje mogućnost prevoza prtljaga različitih obima i težina, podrazumeva poznavanje i poštovanje strogih aerodromskih procedura i daje ujedno vrlo komotno i udobno putovanje. 

Avio karte do Barselone kreću se od 160 evra pa na više, a mogu biti i znatno niže ukoliko se radi o ranim rezervacijama izvan sezone kod niskobudžetnih avio kompanija. Takođe, rezervisanje oba pravca puta daje određeni procenat popusta, ali je važno da se unapred zna datum i satnica povratka sa putovanja. Let traje minimum 5 sati, što može biti i udvostručeno ako se ne radi o direktnom, već letu sa presedanjem. Uz avio karte Beograd Barselona uspešno putovanje do ovog grada daje mogućnost sletanja na jedan od tri aerodroma: El Prat, Reus i Girona Costa Brava, u zavisnosti gde se tačno putuje i koji let je raspoloživ.

Pustolovine u Barseloni počinju već izborom atrakcija koje će se posetiti, odgovarajućeg leta i planiranja potrebnih finansijskih sredstava. Ostvarivanje snova u ovom gradu punom ambicija, stvaralaštva i nadahnuća biće moguće i znatno brže ukoliko se odlučite za avio karte Beograd Barselona. Za samo nekoliko sati leta naći ćete se u ovom gradu i sticati fenomenalna iskustva.

Srodni tekstovi:


Kako nositi burmu, ukoliko ne volite prstenje

Zna se da mnogi parovi, mnogi muškarci i žene, iako su u braku ne nose burme. I ne mora da zn...

Detaljnije

Kako funkcionišu zalagaonice?

Za početak, hajde da definišemo šta su to zalagaonice. Zalagaonice nude mogućnost pro...

Detaljnije

Ideje za uređenje dnevne sobe

Dnevna soba predstavlja srce svakog doma. Najčešće se svi porodični momenti provode ba&scaron...

Detaljnije

Razlozi posete ginekološkoj ordinaciji

Ginekološke ordinacije danas idu „ruku pod ruku“ sa reproduktivnim zdravljem lep&...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS