Rent a car širom Srbije


Automobili Putovanje Putovanje Automobili

Poslednjih godina Srbija postaje sve interesantnija turistička destinacija. Turizam je u velikoj ekspanziji i sve više dolazi do izražaja ono što naša zemlja strancima, ali i svojim stanovnicima može da ponudi. 

Prirodne lepote nalaze se širom zemlje, ali tu je i zanimljiva arhitektura, bogata istorija i kultura, zanimljiva i bogata kuhinja, a strancima su posebno zanimljivi veći gradovi sa svojom velikom ponudom dobrih restorana i bogatim noćnim životom. Sve su ovo razlozi zbog kojih se Srbija sve češće nalazi na mapama svetskih putnika.

Prevoz u gradovima


Većina stranaca u Srbiju stiže avionom. Kada su u pitanju komercijalni letovi, najčešće su u upotrebi dva aerodroma: aerodrom Nikola Tesla u Beogradu i aerodrom Konstantin Veliki u Nišu. Aerodrom u Nišu posebno je zanimljiv i zbog činjenice da pretežno služi za poslovanje jeftinih komercijalnih aviokompanija, pa su tu u ekspanziji tzv. “jeftini” letovi.

Kako stranci sve češće posećuju našu zemlju, što zbog turizma, tako i zbog različitih privatnih ili poslovnih razloga, postavlja se pitanje prevoza u gradovima i ostatku zemlje. Oslanjanje na javni gradski prevoz, iako on solidno funkcioniše u većim gradovima, kada su u pitanju stranci često nije sjajna opcija, kako zbog nepoznavanja jezika i uopšte, samog grada, tako i zbog neretkog kašnjenja linija gradskog prevoza i velikih gužvi na njima. Sa druge strane, tu je taksi, kao i slične službe koje funkcionišu preko mobilnih aplikacija. Ovo su varijante koje pružaju značajno više komfora, ali i više koštaju. Ukoliko vam je potreban prevoz tokom čitavog dana, treba da posetite više lokacija u gradu ili okolini, ovo definitivno nije isplativa varijanta.

Srećom, sa ekspanzijom turizma došlo je i do ekspanzije rent a car agencija u Srbiji, pa se tako sada može iznajmiti automobil po sasvim pristojnim cenama i uživati u komforu sopstvenog automobila onda kada vam je to potrebno. Rent a car agencije  sve češće nude i brojne pogodnosti svojim klijentima, a jedna od najkorisnijih svakako je mogućnost preuzimanja automobila na bilo kojoj lokaciji u gradu, pa i na aerodromima.

Ukoliko treba da posetite severnu ili centralnu Srbiju, najjednostavnija opcija je preuzimanje automobila u nekom od većih gradova, a za renta car Beograd je aerodrom Nikola Tesla možda i najbolja opcija. Beograd svakako ima štošta da ponudi, ali ne treba zanemariti ni ostala mesta, manje gradove, planine i sve popularnije spa centre. 

Kada je južni deo zemlje u pitanju, većina stranaca će se odlučiti za aerodrom Konstantin Veliki u Nišu , pa je tako Niš sve češće polazna tačka mnogih turista za dalji obilazak Srbije, ali i lokacija koja, sa svojom okolinom, može mnogo toga da ponudi. Ovome svakako doprinosi i veliki broj pomenutih “jeftinih” letova koji poslednjih godina saobraćaju baš preko ovog aerodroma. 

Naravno, i kada je u pitanju rent a car Niš, opcije su brojne i dobar je izbor agencija koje nude ovu vrstu usluga, kao i mogućnost preuzimanja automobila na aerodromu Konstantin Veliki, ali i bilo kojoj drugoj lokaciji u gradu.
Srodni tekstovi:


Prava školska torba od 1. do 4. razreda

Deca do 4. razreda su posebno ugrožena jer nose veliku količinu knjiga na svojim nerazvijenim leđima...

Detaljnije

Vikend u Beogradu?

Mnogi odlučuju da se u avanturu po beogradskim kaldrmama upuste sopstvenim automobilom. Zanimljivo j...

Detaljnije

Potrebe za koje se angažuje knjigovodstvena agencija

Veliki deo funkcionisanja današnjih preduzeća obuhvaćen je uslugama za koje se angažuje knjig...

Detaljnije

Kafane i restorani značajan su deo istorije Beograda

Koliko su restorani i kafane igrali značajnu ulogu u razvoju srpske prestonice pokazuju i mnoge aneg...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS