Rent a car širom Srbije


Automobili Putovanje Putovanje Automobili

Poslednjih godina Srbija postaje sve interesantnija turistička destinacija. Turizam je u velikoj ekspanziji i sve više dolazi do izražaja ono što naša zemlja strancima, ali i svojim stanovnicima može da ponudi. 

Prirodne lepote nalaze se širom zemlje, ali tu je i zanimljiva arhitektura, bogata istorija i kultura, zanimljiva i bogata kuhinja, a strancima su posebno zanimljivi veći gradovi sa svojom velikom ponudom dobrih restorana i bogatim noćnim životom. Sve su ovo razlozi zbog kojih se Srbija sve češće nalazi na mapama svetskih putnika.

Prevoz u gradovima


Većina stranaca u Srbiju stiže avionom. Kada su u pitanju komercijalni letovi, najčešće su u upotrebi dva aerodroma: aerodrom Nikola Tesla u Beogradu i aerodrom Konstantin Veliki u Nišu. Aerodrom u Nišu posebno je zanimljiv i zbog činjenice da pretežno služi za poslovanje jeftinih komercijalnih aviokompanija, pa su tu u ekspanziji tzv. “jeftini” letovi.

Kako stranci sve češće posećuju našu zemlju, što zbog turizma, tako i zbog različitih privatnih ili poslovnih razloga, postavlja se pitanje prevoza u gradovima i ostatku zemlje. Oslanjanje na javni gradski prevoz, iako on solidno funkcioniše u većim gradovima, kada su u pitanju stranci često nije sjajna opcija, kako zbog nepoznavanja jezika i uopšte, samog grada, tako i zbog neretkog kašnjenja linija gradskog prevoza i velikih gužvi na njima. Sa druge strane, tu je taksi, kao i slične službe koje funkcionišu preko mobilnih aplikacija. Ovo su varijante koje pružaju značajno više komfora, ali i više koštaju. Ukoliko vam je potreban prevoz tokom čitavog dana, treba da posetite više lokacija u gradu ili okolini, ovo definitivno nije isplativa varijanta.

Srećom, sa ekspanzijom turizma došlo je i do ekspanzije rent a car agencija u Srbiji, pa se tako sada može iznajmiti automobil po sasvim pristojnim cenama i uživati u komforu sopstvenog automobila onda kada vam je to potrebno. Rent a car agencije  sve češće nude i brojne pogodnosti svojim klijentima, a jedna od najkorisnijih svakako je mogućnost preuzimanja automobila na bilo kojoj lokaciji u gradu, pa i na aerodromima.

Ukoliko treba da posetite severnu ili centralnu Srbiju, najjednostavnija opcija je preuzimanje automobila u nekom od većih gradova, a za renta car Beograd je aerodrom Nikola Tesla možda i najbolja opcija. Beograd svakako ima štošta da ponudi, ali ne treba zanemariti ni ostala mesta, manje gradove, planine i sve popularnije spa centre. 

Kada je južni deo zemlje u pitanju, većina stranaca će se odlučiti za aerodrom Konstantin Veliki u Nišu , pa je tako Niš sve češće polazna tačka mnogih turista za dalji obilazak Srbije, ali i lokacija koja, sa svojom okolinom, može mnogo toga da ponudi. Ovome svakako doprinosi i veliki broj pomenutih “jeftinih” letova koji poslednjih godina saobraćaju baš preko ovog aerodroma. 

Naravno, i kada je u pitanju rent a car Niš, opcije su brojne i dobar je izbor agencija koje nude ovu vrstu usluga, kao i mogućnost preuzimanja automobila na aerodromu Konstantin Veliki, ali i bilo kojoj drugoj lokaciji u gradu.
Srodni tekstovi:


10 jedinstvenih ideja da iznenadite vaše voljene

Tražite li način da iznenadite vaše voljene? Postoji hiljade načina da uradite nešto &...

Detaljnije

ZAŠTITNE NAOČARE - NA ŠTA TREBA OBRATITI PAŽNJU PRI KUPOVINI?

Žaštitne naočare koje se danas koriste u protektivne svrhe za radnike na poslovim sa električ...

Detaljnije

Informacije koje treba da znate ukoliko planirate da studirate u Italiji

Odvažiti se i otići iz zemlje kako biste studirali na nekom inostranom fakultetu zaista jeste hrabar...

Detaljnije

Vikend u Beču - putovanje autobusom

Zimski period se polako ali sigurno bliži kraju, svima je već dosta sedenja u kući i tmurnog vremena...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS