Ogledala po meri


Dom Dom

Kada govorimo o uređenju enterijera na pamet nam padne milion i jedan detalj koji bismo mogli da uklopimo i istaknemo. Svi želimo da porodična kuća bude svima udobna i prijatna, kao i da poslovni prostor bude dovoljno ležeran i profesionalan u isto vreme. Mnoga osećanja i utisci o nekom prostoru stvaraju nam se baš na osnovu njegovog uređenja. Na primer, dnevni boravak pun suvenira, kristalnih i porcelanskih ukrasa, drvenih komada nameštaja i jastučića, sigurno će ostaviti utisak topline i sigurnosti.

Svesno ili podsvesno, prilikom ulaska u određeni objekat mnogo detalja nam se ureže u sećanje. Neki od tih dekoracija su upečatljive same po sebi, a neke su sa još po nekim ukrasom dale neodoljivu sliku te police ili tog dela sobe.

Nešto što postoji od vajkada i čija upotreba je neizostavna kod pripadnika i jačeg i lepšeg pola, jeste ogledalo. Zidna ogledala odaju posebnu notu kako glamura, tako i svedenosti u prostoru. Kao što je već poznato, zbog prelamanja svetlosti, staklo čini prostor vizualno većim. Montiranjem ogledala na jedan deo zida sebi ste zagarantovali dodatnu svetlost i vizualnu prostranost.

Iako je jasna namena ogledala kao i izgled samog stakla, kakav će utisak doprineti sobi zavisi od njegovog celokupnog izgleda. Postoji bezbroj varijacija ogledala. Možete birati između okruglih, ovalnih, pravougaonih, kvadratnih i ostalih geometrijskih oblika. Naravno, staklo može da se iseče i u nepravilnim, apstraktnim oblicima koje ste sami zamislili.

Iako je ponuda na tržištu neizmerna, uvek možete naručiti izradu ogledala po vašim, specifičnim dimenzijama, oblicima i ostalim zahtevima. Tada ste najsigurniji da ćete dobiti tačno ono što ste zamislili i da će se ogledalo bez greške uklopiti u ostatak enterijera.

Osim samog izgleda stakla, različiti modeli i materijali okvira ogledala pružaju vam još širu ponudu. Da li ćete se odlučiti za plastični, metalni, drveni ram na vama je, kao i postojećem dekoru sobe. Različite boje i nijanse tu su da vašu potragu za idealnim ogledalom dodatno začine.

Izrada ogledala po meri vam omogućava da pustite mašti na volju kakvo ogledalo želite da dobijete. Sigurno vam se mnoštvo puta desilo da zamislite idealnu haljinu, svećnjak, činiju ili bilo šta drugo, a da u radnji nemate ponuđene komade ni približne tome. Naručivanjem unikatnog ogledala rešili ste se tih muka i razočarenja. Nema potrebe za dugim potragama po tržnim centrima niti odlaskom na drugi kraj grada radi još malo nade za idealnim ogledalom. Prilikom naručivanja izrade zidnog ogledala možete se konsultovati sa profesionalcima o mogućim izmenama, predlozima i dodacima. Da biste izgled enterijera dodatno osvežili možete uraditi ogledalo iz više delova sličnih ili različitih dimenzija koje ćete složiti jedne pored drugih.

Kada uređujete prostor u kom provodite dosta vremena želite da izgleda najbolje moguće i da se osećate prijatno u njemu. Kada je u pitanju postizanje željenog izgleda, sve je dozvoljeno! Ko kaže da je ogledalo tu samo zbog svoje jasne funkcije? Svakim detaljom vi određenoj prostoriji dajete određenu boju, motiv i notu. Neka ogledalo bude deo priče.




Srodni tekstovi:


Mali stanovi – sve prednosti

Garsonjere i jednosobni stanovi su najmanje stambene jedinice. Pa ipak, u tih 10ak m2 život može bit...

Detaljnije

Zašto je mudro da firma za adaptaciju stana izvodi renoviranje?

Našli ste se u situaciji da morate da renovirate stan. Bilo da govorimo o adaptaciji budućeg ...

Detaljnije

Rent a car ili taxi?

Jedno od osnovnih pitanja koje postavljamo sebi kada otputujemo u drugi grad ili državu jeste vezano...

Detaljnije

Držači za telefon

Danas svi koristimo pametne uređaje. Postali su sastvani deo našeg privatnog, društven...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS