O čemu sve treba razmišljati na dan venčanja


Automobili


Na dan venčanja mnogo pitanja "muče" našu glavu i prosto ne znamo šta da radimo. Ono što bi bilo najbolje jeste da odgovor na pitanje o čemu razmišljati na dan venčanja bude –Ni o čemu! Ali kako kad od uzbuđenja, očekivanja i pretpostavki imamo osećaj kao da nismo tu, kao da smo blokirani. Evo saveta kako da se "odblokirate" i "budete" na svom venčanju.

Fotografisanje

Poze, stav, mimika, okruženje, osvetljenje i još mnogo pitanja oko fotografija i vas na njima preustite fotografu. Veoma je bitno unajmiti ga i učiniti da se vaš najsrećniji dan obeleži i večno zabeleži dobrim i kvalitetnim fotografijama. Fotograf ima iskustva, "oko" za dobro i prepustite sve njemu a vi umilite da ste filmski glumci i da taj dan snimate film ,, Zauvek“. Ako ste od onih koji vole da sami odaberu destinacije za fotografisanje, vozila, detalje sve to ugovorite mesec dana pre datuma venčanja i potvrdite pet dana ranije od datuma venčanja. I srećno uživajte u svom filmu.

Iznajmljivanje vozila sa vozačem

Ovo je prava stvar za "dan adrenalina". Vozač je tu a vi uživajte u svojoj zajedničkoj vožnji, tišini pred vaš koncert  i pun hotel gostiju. Prilikom iznajmljivanja vozila sa vozačem, popričajte sa vozačem i sugerišite sve ono što treba taj dan da bude u vezi vozila sa vozačem. Vožnja u iznajmljenom vozilu sa vozačem biće trenutak predaka od svakoka a trebaće vam malo mira  i vremena nasamo pred žurku jer ste već iscrpljeni. Takođe, nakon žurke ova usluga je zaista pun pogodat da se vratite svom domu zdravi i spokojni.

Spremite se za govor 

Treba da pripremite nešto za goste, neki govor dobrodošlice u zahvalnosti. Najbolji savet budite svoji i prirodni. Prepustite trenutku i vašoj mašti da skroji tekst baš u tom trenutku. A ako ste u fazonu sve mota da bude po pravilima vežbajte pred ogledalom nekoliko dana ranije i srećno prilikom govora.

Muzika za uši ili za dušu

Muziku birate pre venčanja i veoma je bitno da to bude bend ukoliko ste se odlučili za živu svirku, koji ste dobili po preporuci osobe od poverenja za muzički ukus sličan vašem. Mada iako ne bude baš najbolje igrajte, skačite, uživajte u vašem danu. 

Dekoracija na nivou

Što se dekoracije tiče to je već ugovoreno i za nju nema brige a i da nije ono što ste baš očekivali ona u odnosu na sam povod i druženje biva ">neprimećena u takvoj atmosferi.

Taj dan budite najradosniji

Bićete nasmejani ceo dan jer će to biti najbolji dan ikada. To je zaista tako, udaješ se za svog večnog prijatelja! Između konačnog „ozvaničenja“ sa svojim partnerom i plesanja kao luda sa svim svojim bliskim prijateljima i porodicom, bukvalno nema razloga da se mrštite čak i ako pada kiša.

Nešto bi moglo da krene po zlu

Može biti malo nelagodnosti, ili može biti više, ali  najbolji savet je da nastavite i da ne razmišljamo  o nečemu što vam je zasmetalo. Možete li tako rešiti ovaj problem? Možete, jer to je vaš dan i iskoristite ga maksimalno i u naboljem raspoloženju.





Srodni tekstovi:


Hitna intervencija: Otpušavanje WC šolje u rekordnom vremenu

Zapušena wc šolja je sigurno poslednje što ste želeli, ali je za efikasno re&sc...

Detaljnije

Rent a car na aerodromima

Posle dugog leta, neugodnih sedišta, čekanja kofera i bezbroj drugih sitnica koje vam oduzima...

Detaljnije

Uređaji bez kojih današnji elektronski sistemi ne bi funkcionisali

Elektronski sistemi i svet elektronike predstavljaju neizostavan deo naše svakodnevnice, poče...

Detaljnije

Kako prepoznati kvalitetnu obuću: Ključni faktori za razmatranje

Kada je u pitanju kupovina obuće, prepoznavanje kvalitetnih proizvoda je od suštinske važnost...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS