Modne influenserke mogu da uklope patike uz sve, evo koji su im omiljeni modeli


Moda Moda


U poslednjih nekoliko godina prisutan je trend kombinovanja patika uz elegantnu garderobu. Poznate ličnosti i trendseterke širom sveta su prihvatile ovaj trend iz više razloga. Osim što ova kombinacija, na primer haljine i patika, definitvno privlači pažnju, ona je i praktična. Od kako je zavladao ovaj trend nošenja patika uz skoro svaku kombinaciju, žene više ne moraju da trpe bolove zbog neudobnih cipela, već bez problema mogu da nose udobnu obuću i da i dalje budu u trendu. Omiljeni modeli trendseterki su Premiata ženske patike, Hogan, Converse, Adidas, Moncler...


Kako iskombinovati patike i haljinu?


Kombinacija patika i letnje haljine je možda najrasprostranjenija i najstarija. Devojke letnje haljine i suknje od teksasa već decenijama kombinuju sa starkama, za koje se čini da nikada neće izaći iz mode. Ove kombinacije uglavnom nose u nekim ležernijim prilikama, kada idu u popodnevnu šetnju ili obavljaju svakodnevne poslove . U poslednjih nekoliko godina ove patike su doživele svoj povratak na velika vrata. Osim klasičnih belih ili crnih starki, postale su popularne i one u različitim bojama koje bi se kombinovale uz ostatak garderobe. 


Ono što je postala novina pre par godina je kombinovanje elegantnijih haljina uz patike. Trendseterke širom sveta su počele da nose čak i izrazito sportske patike uz haljine od satena i svile, što je kombinacija koja se pre samo par godina smatrala apsolutno nemogućom. Danas, na ulicama svetskih metropola devojke sa ponosom šetaju ovakve kombinacije.


Devojke koje baš ne vole previše da eksperimentišu biraju malo elegantnije patike ravnog đona i bele boje koje uklapaju uz sportske haljine ili suknje. One odlično izgledaju uz teksas jakne. Najpopularnije ženske patike ovakvog izgleda su Adidas i New Balance. Ovakava kombinacija, osim što je udobna i lepo izgleda, izuzetno je praktična za prelazni period u toku proleća i jeseni kada temperature nisu dovoljno visoke za sandale ili neku drugu vrstu obuće.


Najteže za kombinovanje sa patikama su romantične boho haljine sa karnerima i od šarenih materijala sa cvetićima. Upravo, gore pomenute, bele platnene ili kožne patike se mogu uklopiti uz njih. 


Premiata ženske patike obožavaju modne trendseterke


Izdvajajući se po svom logu i neobičnom dizajnu Premiata patike su, od kako su se pojavile na našem tržištu postale omiljeni komad modnih influenserki. Upravo zbog toga što se proizvode u različitim dezenima ove patike su modne influenserke počele da nose čak i uz elegantne pantalone i sakoe.


Na primer, Premiata ženske patike sa šljokicama mnoge influenserke biraju da iskombinuju sa haljinama za večernji izlazak, dok, neobično za naše tržište, patike – cipele ovog brenda, uklapaju uz poslovne varijante. Ukoliko želite da postignete ležeran poslovni stil ove patike se odlično uklapaju uz pantalone i sportske sakoe. Najbolje bi bilo kombinovati ih sa pantalonama sedam osmina dužine, jer patike ovog italijanskog brenda ipak treba istaći, a ne pokrivati ih dugim pantalonama. Ili, na primer, možete da ih obujete uz zvonaste farmerice i neki oversize sako. Da ne bi došlo do zabune, patike ovog brenda je moguće kombinovati i sa sportskom garderobom.


Još jedan razlog zbog kojeg su patike ovog brenda popularne među trendseterima i influenserima je ekološki pristup proizvodnji. U poslednjih desetak godina svet je konačno postao svestan važnosti očuvanja prirodnih resursa i u svakoj oblasti postoje izraziti napori da se smanji upotreba materijala koji zagađuju životnu sredinu, a da se poveća upotreba recikliranih materijala. Pošto je poznato da je tekstilna industrija jedan od najvećih zagađivača životne sredine, mnogi modni brendovi se trude da smanje zagađenje u toku proizvodnje ili da koriste reciklirane materijale. Upravo su Premiata ženske patike napravljene od recikliranih materijala, pa ih zbog toga biraju ekološki osvešćene osobe. 


Kako nositi glomazne patike?


Iako postoji trend nošenja patika uz elegantniju garderobu i haljine, u poslednje vreme su postale popularne malo glomaznije ženske patike. Na primer, patike brenda Yeezy imaju krakterističan đon i šaru i prilično su popularne. Iako su izuzetno popularne među trendseterima, ne prepoučuje se da se nose uz haljine. Njih, na primer, možete uklopiti uz neke ležernije kombinacije, sa platnenim ili pletenim kompletima, a na sve to možete dodati i neki oversize kaput da biste kompletirali izgled. Najpopularnije bolje kaputa i kompleta za ovakav izgled su sve nijanse bež, bela i svetlo siva. 


Da li se patike za trčanje mogu kombinovati uz sve?


Iako je trend nošenja patika uz elegantnu garderobu svuda rasprostranjen, već smo pomenuli da se neki modeli jednostavno ne uklapaju uz haljine. Takav je slučaj sa klasičnim sportskim patikama za trčanje i vežbanje. Ove ženske patike, koliko god da su lepe, bi ipak trebalo nositi isključivo uz sportsku garderobu, trenerke ili helanke i šorceve za vežbanje. 








Srodni tekstovi:


Kako prepoznati znakove propuštanja vode u podrumu?

Svaki podrum, bez obzira na njegovu namenu, predstavlja osnovnu komponentu svake građevine. Međutim,...

Detaljnije

Savršeno prolećno putovanje u Barselonu

Muzeji Pabla Pikasa, Huan Miroa, Salvadora Dalija, katedrala Sargada Familia, stadion Nou Kamp &ndas...

Detaljnije

Kandida u trudnoći - prevencija i lečenje

Tokom trudnoće, trudnice moraju da obrate dodatnu pažnju na svoje zdravlje. Izbalansirana ishrana i ...

Detaljnije

Zašto ljudi imaju sve veću potrebu za online psihoterapijom

U današnje vreme, stres, pritisak i različiti izazovi čine život sve težim, a time se povećav...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS