Luksuzno, a jeftino letovanje u Crnoj Gori? Može!


Hrana i piće Putovanje Putovanje Hrana i piće

Putovanje na odmor nikada nije jeftino. Smeštaj, hrana, novac za trošak… jasno je zašto se letovanja otplaćuju na rate i da predstavljaju veliki trošak, naročito za porodice sa decom.

Ipak, načini za uštedu postoje, a razlika u ceni nije zanemarljiva. Svaka stavka je važna ,a li to ne znači da morate birati loš smeštaj koji je udaljen od plaže i putovanje autobusom ili vozom.

Nastavite sa čitanjem i sigurno je da ćete dobiti ideje o tome kako da organizujete luksuzno putovanje za malo novca.

Potražite akcije ponude u luksuznim odmaralištima


Mnogi greše u tome što luksuzna odmarališta ne uzimaju u obzir pri odlučivanju o destinaciji za odmor, a zapravo ovakav odmor ne mora biti skup.

Osim standardne ponude, oni renomirani uvek nude i akcijske aranžmane kako za specijalne prilike, za rezervaciju nekoliko preostalih slobodnih termina ili popust za porodice.

Reč je o standardnoj ponudi koja je samo jeftinija od standardnih opcija, a trebalo bi da sadrži sve što sadrži i regularna ponuda za letovanje.

Proverite šta uključuje aranžman:

  • Da li je uključen obrok i koji su u pitanju?

  • Da li je reč o sobama ili apartmanima?

  • Da li imate balkon i kakav je pogled?

  • Koliko je daleko plaža?

  • Da li postoji parking?

  • Koliko bi bili daleko od centralnog dela naselja?

Dakle, vrlo je važno koliko vam smeštaj odgovara i kakve uslove ima jer je samo tako odmor luksuzan, a cena ne sme biti jedini faktor odlučivanja.

Proverite ponudu nekoliko odmarališta i pronađite uslove koji vam odgovaraju.

Putujte jeftino i sa stilom - avio karte Beograd-Tivat last minute


Putovanje avionom nije jeftino, ali ako rezervišete avio karte Beograd-Tivat last minute imaćete i brzo i jeftino i luksuzno putovanje u kojem ćete uživati. 

Reč je o primorskom mestu u Bokokotorskom zalivu što znači da vam je blizu i Herceg Novi i Budva i Bar i Ulcinj, gde god pronađete smeštaj, moći ćete da kvalitetno da uživate, a sve počinje sa prijatnim putovanjem.

Karte mogu da budu jeftinije i do 70%, a kompanije ih prodaju po povoljnijim cenama jer se nude nekoliko dana pre leta i postoji ih ograničen broj.

Teško je sve uskladiti, ali nije i nemoguće. Pratite ponude agencija i avio kompanija pa će se poklopiti ponuda u nekom trenutku. Akcije se stalno smenjuju i sigurno je da ćete pronaći ono što vam odgovara.

Napravite kompromise sa svakodnevnim troškovima


Luksuzan odmor ne mora da podrazumeva da se dnevno troši na desetine evra. Zato organizujte svoj dan i izaberite mala zadovoljstva koja možete priuštiti sebi.

Ako planirate luksuznu večeru onda preko dana ne morate imati i ručak i poslasticu. Rasporedite svoje troškove i organizujte se tako da svaki dan imate dovoljno novca da uživate i odmor će vam biti fenomenalan.

Da li je moguće organizovati jeftino letovanje? Da. Potrebno je samo malo odvojiti vremena za proveru ponuda odmarališta, agencija i avio kompanija. U nekom trenutku će se pronaći najbolja opcija, a mnogi na ovaj način letuju čak i više puta tokom jedne sezone. Sledite ovaj primer i uživaćete na svakom odmoru.




Srodni tekstovi:


Zašto su montažne kuće sjajno rešenje izgradnje životnog prostora u modernom vremenu?

Postupak izgradnje stambenog prostora kao idealnog mesta za život na željenoj lokaciji, konkretnoj a...

Detaljnije

Razvod braka u Srbiji: Šta kažu činjenice i verovatnoća?

Kada se uzme situacija u globalu u ozbir, onda dolazimo do prve činjenice - razvodi brakova se de&sc...

Detaljnije

Obilazak čitavkog Beograda za samo jedan vikend

Letnji, tropski dani odavno su nastupili, sezona bazena, hladnih pića i lepršave odeće uredno...

Detaljnije

Opcije za investicije bogatih sportista

Bogati sportisti često se suočavaju sa izazovom kako mudro uložiti svoje prihode.Često ulažu svoj no...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS