Kupovina ženskog kaputa putem interneta – greška ili pametna kupovina?


Moda Moda

Internet je zastupljen u svim sferama naših života, a internet kupovina je uvela pravu revoluciju u dosadašnji način trgovine pa je svi rado koriste i kupuju iz svog doma, bez odlaska u prodavnicu.

Ipak, koliko god usluga bila pogodna postoje situacije kada je teško odlučiti da li kupiti neke predmete koje nismo videli ili probali uživo. Garderoba je jedan primer toga, a skuplji odevni komadi se ređe kupuju baš iz tog razloga. 

Prodaja ženskih kaputa se obavlja i online i potpuno je bezbedna ako ispratite naše savete odabraćete modele koji vam savršeno stoje čak i ako niste imali priliku da kaput ili jaknu probate.

Odaberite renomiranu prodavnicu koja ima i prodaju ženskih kaputa

Internet prodavnica garderobe je puno, ali ako želite da kupite originalne i kvalitetne odevne komade, morate pronaći odgovarajuću prodavnicu. Tražite registrovane prodajne centre koji imaju višegodišnje iskustvo i zadovoljne klijente iza sebe.

Svaki model mora imati jasan opis proizvoda, sastav i materijale koji se koriste. Ako je u pitanju prodaja ženskih kaputa sa krznom, onda mora biti i opis njegove vrste, sastav i gustina dlake.

Važno je da je napisana preporuka nošenja – po suvom, po vlažnom vremenu, ali i kako se čisti i šta je zabranjeno raditi sa takvim materijalom.

Detaljan opis je ključ dobre kupovine, ali i druge karakteristike. Proverite koliko je ponuda pregledna? Da li su slike jasne, profesionalno uzete i da li se vide svi detalji.

Proverite i uslove kupovine, način dostave i uslove plaćanja. Kaputi su skupi čak i kada su na popustu pa bi trebalo dobro promisliti oko kupovine onih proizvoda koji se isključivo plaćaju za gotovo, ne mogu na rate ili plaćanje uz pomoć kreditne kartice.

Kako odabrati odgovarajući model?

Čak i kada odaberete prodavnicu koja ima sve uslove za kupovinu, ostaje odabir konkretnog kaputa, što nije lako ako ne postoje dobre smernice za kupovnu.

Na sajtu bi trebalo da imate precizna uputstva za kupovinu sa veličinama koje će vam biti okvirna smernica za odabir. Širina ramena, grudi, struka, kukova, dužina rukava, dužina kaputa…su sve veličine jasno određene i treba ih poštovati.

Druga važna stavka pri kupovini je da mora da postoji i mogućnost poziva ili pismene konsultacije i pomoć oko odabira od strane prodavca. Prodaja ženskih kaputa obuhvata modele raznih krojeva – uske, A linija, ravne, široke…pa se obratite prodavcima koji su tu da vam olakšaju izbor u skladu sa vašim afinitetima, građom, visinom i potrebama.

Iskustvo je gotovo isto kao da ste otišli u prodavnicu pa će i izbor biti sigurniji.

Mogućnost zamene i vraćanja novca

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, svaki kupac ima pravo da u roku od 15 dana vrati robu i dobije povrat para, ali prodaja ženskih kaputa i sličnih modela vrlo često podrazumeva vraćanje i zamenu za druge modele.

Renomirane prodavnice na to pristaju svakako, a naročito ako model iz nekog razloga ne odgovara. Prodavci će saslušati primedbe i rado ponuditi zamenu za model koji odgovara. Tako se osigurava dobar odabir i sigurna kupovina.

Proverite ponudu prodavnica jer su u toku velika sniženja, ispratite naše savete i nabavite svoje kaputiće koji će vam kroz 6-8 nedelja itekako zatrebati.
Srodni tekstovi:


Odliv stručnih umova iz državnih medicinskih komora

Svake godine znatan broj lekara i stručnog medicinskog osoblja odlazi da radi u inostranstvo. Odliv ...

Detaljnije

Leto u Beogradu

Većina nas na kraju svakog radnog dana prešara kvadratić u kalendaru i ponovo prebroji koliko...

Detaljnije

Šta sve obuhvata priprema za začeće?

Odluka da postanete mama definitivno je jedna od najlepših, međutim pre nego što reali...

Detaljnije

Asistirane reproduktivne tehnologije - nauka u službi parova koji se bore sa neplodnošću

Verovatno ste imali prilike da čujete termine, poput IVF, vantelesna oplodnja, inseminacija,…...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS