Koji su pokloni za đake prvake najbolji?


Zanimljivosti

Vreme je priprema, bar za đake prvake. A to je ujedno i vreme kada je potrebno da se pripreme pokloni, jer tako velika stvar u životu deteta ne može  bez njih da prođe. Rođendani se ponavljaju, diplome se ređaju, ali prvi put u školi, prvi dan đaka prvaka, dešava se samo jednom. Zato je potrebno i obeležiti ga čestitkama, dobrim željama, ohrabrivanjem i podrškom, ali i lepo upakovanim poklonom. Ako ste u ovakvoj situaciji, onda evo nekoliko ideja šta da poklonite i kako da obradujete dete iz svoje okoline.

Rančevi za prvake

Ovo je nešto što je sasvim sigurno potrebno. Savet je da se ipak na vreme sa roditeljima dogovorite, pa ako želite da kupite baš ranac da to i kažete, kako se ne bi gomilali bez potrebe. Ali, rančevi za prvake jesu jedan od najboljih poklona. Posebno ako znate šta budući prvak voli, koje boje, koje junake iz crtanih filmova, pa da na osnovu toga i napravite dobar izbor koji će izazvati pravu radost.

Uz sve ovo, rančevi za prvake nisu najjednostavniji za biranje. Bitno je da obratite pažnju kakav je ranac, kakve mogućnosti ima, da ima što više pregrada i mesta za knjige i sav pribor, ali i da predstavlja podršku za kičmu, ramena, jednom rečju – kvalitet. Kvalitet u ovom slučaju odvaja ranac od drugih. Najbolji rančevi za prvake, a i za školarce uopšte su oni koji su anatomski, da imaju široke ramene kaiševe i dodatne kaiševe koji idu od ramenih, a kopčaju se na grudima i stomaku. Takvi modeli čine da teret bude ravnomerno raspoređen, da ne pravi pritisak na telo deteta i da se sam teret skoro i ne oseti.

Pribori za školu

I onda kada se dogodi da dete već ima neki pribor za školu, jedan ili dva viška neće biti problem. Budući da njih deca brzo habaju, švrljaju ih, pišu po njima, pa zamena bude preko potrebna. Potrudite se da u priboru bude sve što je potrebno. Od grafitne olovke, naliv pera, pa sve do drvenih bojica, gumica i rezača za olovke. Takvi pribori su veoma praktični, jer na jednom mestu, uredno, drže sve što je za školu potrebno, a i veoma su lep poklon.

Set knjiga za decu

Slova i čitanje su sinonim za školu, a posebno prve školske dane. Međutim, poklon koji se daruje može da posluži i za period nakon prvog raszreda, pa su zato lepe dečije knjige ili setovi lektira savršen poklon. Knjižare često imaju odvojene setove prema razredima, pa tako možete uzeti za neki određeno ili za sve niže razrede, što je kvalitetan, vredan poklon, kojem će se dugo radovati i đaci i roditelji, jer je to i dobra pomoć u finansijskom smislu. 

Igre za decu

I ako je škola asocijacija za rad, sticanje znanja, važno je u sve uplesti i malo igre. Ako ne želite iz tog razloga da kupujete poklon koji je isključivo naamenjen za školsku upotrebu, onda neka to bude neka društvena igra, i to neka koja u sebi objedinjuje zabavu, druženje i kroz sve to učenje i razvijanje nekih veština i samog mišljenja.




Srodni tekstovi:


Sportske kombinacije za dominacije: 6 ideja za savršen sportski prolećni outfit

Sportska garderoba ima veliki potencijal ovog proleća. Dok je s jedne strane proleće vreme kada izla...

Detaljnije

Kako odabrati pravi IPTV paket

Kada neko odluči da ga interesuje internet televizija, potrebno je samo da od nadležnog provajdera z...

Detaljnije

Kriterijumi po kojima treba izabrati patike za trčanje

Trčanje je odličan način da ostanete zdravi i aktivni, ali je važno da imate prave patike za to kako...

Detaljnije

Gde dobiti ideje za renoviranje kupatila

Ideje za renoviranje kupatila možete pronaći na različite načine. Evo nekoliko izvora inspiracije za...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS