Uređivanje malih kupatila


Dom Dom

Naša oaza mira u pojedinim trenucima i jedna od najvažnijih prostorija u našem domu jeste kupatilo. Kupatilo nam služi za jednu od ključnih stvari a to je održvanje lične higijene i koliko god ono malo ili veliko bilo mi želimo da se u njemu osećamo prijatno i lepo. Ukoliko imate kupatilo koje je manje ne očajavajte jer moguće je preurediti ga tako da u potpunosti imate doživljaj kao da ste u u kuptilu iz svojih snova. Uz par praktičnih saveta i preporuka možete preurediti svoje malo kupatilo tako da ima sve neophodne elemente u kojima bi mogli skladištiti sve potrebne stvari i svoje malo kupatilo učiniti izgledom veće nego što zapravo jeste. Ostanite se nama i saznajte na koji način to da uradite. 


Ušteda prostora


Razmislite o staklenim tuš kabinama. Staklo za tuš kabinu učiniće vaše kupatilo većim jer će staklo dati osećaj većeg prostora. Ove tuš kaine su kao stvorene za mala kupatila jer daju čistinu i otvaraju prostor generalno. Najbolje je uzeti  tuš kabinu sa vratima i celim vertikalnim delom od stakla koji će biti klasično providno. Na taj način ćete biti u stanju da još sa ulaza vidite drugi kraj kupatila i time dobijete iluziju većeg prostora. Ukoliko vam neke standardne tuš kabine ne odgovaraju uvek se možete osloniti na tuš kabine po meri. Imajte na umu da su ove tuš kabine lepog i atraktivnog izgleda a staklo samo po sebi daje određenu dozu elegancije a da ne govorimo o njihovoj praktičnosti i funkcionalnosti. Izbor današnjih tuš kabina je veliki pa tako pored klasičnog providnog stakla možete uzeti i matirano, ono je još lakše za održavanje ali pazite da ima prozračnosti zbog samog efekta koje želimo da postignemo u kupatilu. 


Jednostavnost, jednostavnost i jednostavnost


Ponavljamo sada i uvek ćemo ponavljati da je jednostavnost najbolja kada je u pitanju opremanje prostora koje želimo da izgleda uredno, čisto i ne pretrpano. Takođe savet je koristiti svetle boje. Od kupatilske opreme koristite onu koja je manjih dimenzija. Svakako da možete kupiti i wc šolju manjih dimenzija, tzv. konzolne wc šolje su manje a njihovi vodokotlići se ugrađuju u zid kupatila i samim tim nemaju svoje vidljive delove. Birajte lavaboe koje imaju svoje ormariće dole jer ćete na taj način moći da odložite sve neophodne stvari a u isto vreme sakriti odvod i sifon. Lavaboe birajte da budu  manjih dimenzija jer vam je svakako nabitnije da vam ne zauzimaju puno prostora. Ogledalo je još jedna bitna stavka ukoliko želimo pregledniji i osećajem veći prostor. Dobra rasveta će takođe doprineti samom izgledu kupatila koje će svakako izgledati lepše i modernije. Ako ste u mogućnosti birajte dobru i kvalitetnu keramiku ili mermer. Bide vam nije potreban kada su manja kupatila u pitanju jer zauzimju prostor koji vam je i te kako potreban kada su mala kupatila u pitanju. 

Nema ništa bolje od niša za odlaganje stvari, na taj način dobijate više prostora a ako ne možete izvesti tako nešto onda su i police otovrenog tipa sasvim dobro rešenje. 




Srodni tekstovi:


Prednosti kupovine Valentino cipela za muškarce

Izbor sledećeg para cipela može biti težak. Postoje stotine različitih proizvođača, dobavljača i st...

Detaljnije

Gel lakovi za nokte

Da li ste i vi onaj tip žene koja ludi ukoliko&nbs...

Detaljnije

Odaberite držač za mobilni koji odgovara vašem automobilu

Kada su se pojavili, mobilni telefoni su odmah pokazali da će se vremenom menjati u velikoj meri i d...

Detaljnije

Kako izbeći kaznu za korišćenje telefona?

Retko koja osoba može da provede čitav dan pogledavši samo par puta u telefon. Telefon je pos...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS