Koje zavese odabrati za opremanje enterijera i eksterijera poslovnih prostora


Dom Dom

Da bi vaš posao napredovao i išao uzlaznom putanjom, osim kvaliteta proizvoda i usluga koje nudite, od velike je važnosti da budete smešteni u prostoru koji je prijatan, lep na oko, čist i sređen, kako bi svi klijente dolazili i odlazili sa lepim mišljenjem o vašem okruženju. Na taj način se ujedno i gradi brend i ime čiji je sinonim za kvalitet. Zato je važno da razmislite o objektu u kojem ste smešteni, njegovom spoljašnjem i unutrašnjem izgledu, te svakom drugom propratnom detalju. Jedan od njih su, bez ikakve sumnje, i zavese, koje ne obezbeđuju samo lep izgled, već su potrebne u svakom poslovnom prostoru zbog svojih funkcija. Ali, kakve zavese odabrati za poslovne prostorije? Sigurno je da to neće biti zavese od materijala koje se očas posla prljaju, pa zahtevaju često skidanje, pranje i peglanje, već zavese koje su osmišljene upravo za ovakvu namenu.

Trakaste zavese

Trakaste zavese postoje već decenijama na tržištu i dalje su vrlo tražene, posebno za poslovne objekte koji imaju dosta stakla i izloga. To znači da su trakaste zavese perfektne za prodavnice, salone, kancelarije koje se nalaze u prizemljima zgrada i poslovnih objekata koji po prirodi su rađeni sa velikim izlozima. One se prilagođavaju prostoru, pa se tako mogu uraditi da dužina prekrije sve od plafona do poda, kao i to da budu s jednog do drugog kraja zida. Lake su za korišćenje, još lakše za održavanje, a daju vrlo lep izgled svakoj prostoriji, zbog čega su uvek dobra odluka. A pored njih ima još dosta vrsta ovakvih zavesa.

Rolo zavese

Rolo zavese se u potpunosti mogu koristiti umesto roletni, jer su neprovidne, pa svetlost neće probijati dalje u prostoriju. Urolane i smeštene iznad prozora, u kutiji ili bez nje, rolo zavese je dovoljno spustiti i podići popu roletni i to je sve. Kako se najčešće izrađuju u jednoj boji, lako je odabrati onu koja će doprineti lepšem izgledu samog enterijera poslovnog prostora. 

Zebra zavese

Dan noć zavese nisu tražene samo kada su u pitanju poslovne prostorije, već i za stanove, kuće, apsolutno svuda. Tome doprinosi ne samo zanimljivo ime, dan noć ili zebra zavese, već vrlo zanimljiv izgled koji može pratiti izrada u jednoj boji ili u brojnim, različitim dezenima. Zebra zavese za poslovne prostore se rade uglavnom jednobojne, dok se dezeni razlikuju prema nameni, odnosno mestu gde se postavljaju, da li se radi o dnevnoj, spavaćoj ili dečijoj sobi. Gde god da se nađu ulepšaju celokupan prostor, a dug vek trajanja i lako održavanja čine da imaju sve veću i neverovatnu popularnost.

Vertikalne tende

Kada su u pitanju vertikalne tende onda trebalo bi da znate da se govori o specijalnoj vrsti zavesa koje se postavljaju da pregrade terase ili bašte kafića. Često se koriste da pregrade bašte dva različita kafića, ali su najpre tu da zaštite goste od eventualnih padavina i jakih sunčevih zraka. Dovoljno providne da se sve vidi a dovoljno guste da zaustave jako sunce i kišu, vertikalne tende daju i lep izgled celom prostoru, zbog čega se sve više mogu videti da se postavljaju u restoranima i kafićima.

Veliki izbora zavesa i druge galanterije možete pronaći na sajtu Lukić Rolet-a.




Srodni tekstovi:


INOVATIVNE TEHNOLOGIJE – napredna sigurnosna rešenja

Na veliku žalost, svet je ipak jedno opasno mesto. Od svetskih ratova, terorističkih napada, masovni...

Detaljnije

Pitali smo veštačku inteligenciju i sugrađane koji se koncerti održani u Beogradu pamte

Koji je vaš omiljeni koncert?Beograd je kulturna prestonica Balkana. U njemu su održani fenom...

Detaljnije

Sportske kombinacije za dominacije: 6 ideja za savršen sportski prolećni outfit

Sportska garderoba ima veliki potencijal ovog proleća. Dok je s jedne strane proleće vreme kada izla...

Detaljnije

Prirodni preparati za negu kože i kose

Nega kože i kose je važan aspekt lepote i samopouzdanja za mnoge ljude. Međutim, često se suočavamo ...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS