Kako da odaberete nekretninu koja će ispuniti sva vaša očekivanja?


Zanimljivosti Dom

Rešeno stambeno pitanje je nešto što danas mnogi priželjkuju. Imati stan u sopstvenom vlasništvu znači imati neku vrstu sigurnosti kada je budućnost u pitanju. Sa druge strane, ekonomski gledano, ulaganje u nekretnine je vrlo isplativ posao. Kada ste vlasnik stana, isti možete uvek prodati ili izdati i za to dobijati mesečnu rentu. 

Ipak, prilikom same kupovine morate biti obazrivi s obzirom da je reč o ne tako maloj investiciji. Danas ćete za stan morati da izdvojite popriličnu sumu novca, pa se mnogi koji ne raspolažu sa dovoljno novčanih sredstava neretko zadužuju u nekoj od finansijskih institucija. Banke danas nude širok asortiman stambenih kredita, pa svako ko ima ugovor na neodređeno vreme kod poslodavca kao i odgovarajući broj godina staža može biti korisnik ove vrste finansijskih usluga. 

Fraza prodaja stanova Beograd se preko internet pretraživača danas dosta traži. Naš glavni grad je oduvek bio primamljiv mnogim našim državljanima, a u poslednje vreme dosta stranaca je zainteresovano za ulaganje u nekretnine. 

Ukoliko se interesujete da u bliskoj budućnosti investirate u kupovinu stana, poželjno bi bilo da se na vreme informišete oko trenutnih cena po kvadratu koja se konstantno menja, i to iz godine u godinu, kako biste bar okvirno znali koliko ćete novca morati da izdvojite. 

Nova gradnja je danas vrlo popularna

Stanovi u novoj gradnji su danas vrlo aktuelni i predstavljaju izbor mnogih. U ovakve stanove nećete morati ni dinar da uložite osim kada je reč o kupovini nameštaja. Nova stolarija, čisti zidovi, nove sanitarije u kupatilu kao i odlična izolacija je nešto sa čime ćete se susresti ukoliko se odlučite za kupovinu ovakve nekretnine. Dakle, ključ u ruke može biti idealna opcija za sve one koji žele odmah useljiv stan, bez potrebe angažovanja raznih majstora i nerviranja oko neispoštovanih rokova i sličnih situacija. 

Prodaja stanova Beograd u novoizgrađenim zgradama je zadnjih nekoliko godina u ekspanziji. Naročito postoji veliko interesovanje za stanove manje kvadrature (do 50 kvadrata) jer su takvi stanovi vrlo funkcionalni i ekonomični. Takav stan ćete, ukoliko to želite, moći da prodate u svakom trenutku, tj. lako ćete moći da pronađete kupca s obzirom da se ovakvi stanovi najpre prodaju, u odnosu na recimo velike stanove.

Izaberite adekvatnu lokaciju

U zavisnosti od toga da li ste više ljubitelj gužve, pa vam samim tim gradska vreva ne smeta, ili ste pak pobornik mirnijeg života, zavisi i na kakvoj lokaciji ćete izabrati stan. Na tržištu nekretnina možete pronaći stanove koji se nalaze u samom centru grada, ali isto tako i one koji se nalaze u nekoj mirnijoj ulici. 

Isto tako, mnoge stambene zgrade se danas grade blizu parkova pa su tako one odličan izbor za sve one porodice sa malom decom. 

Takođe, kada birate lokaciju, gledajte da u neposrednoj blizini imate neki trgovinski objekat, kako ne biste morali stalno autom da idete u nabavku. 

Idealno bi blo kada bi vam na svega nekoliko minuta hoda od stambene zgrade bila i autobuska stanica, naročito ukoliko planirate kupovinu stana u nekom većem gradu kao što je Beograd. Na taj način ćete vrlo brzo moći da stignete do nekog odredišta.






Srodni tekstovi:


Zašto biste trebali da se opredelite za hrastov parket?

Zamena poda u kući ili stanu, pa čak i psolovnim objektima nije nimalo lak zadatak, već proces koji ...

Detaljnije

Moždani talasi pokazuju kako mozak radi

EEG je test koji otkriva abnormalnosti moždanih talasa. Tokom postupka, elektrode koje se sastoje od...

Detaljnije

Kako izabrati radnu ploču za kuhinju?

Kuhinja je srce doma. To je najtoplija prostorija iz koje se šire mirisi koji ne samo &scaron...

Detaljnije

Gorjuss rančevi i torbe za male dame i mame sa stilom

Mnoge devojčice ali i njihove mame, već godinama unazad ne mogu da odole misterioznoj devojčici tamn...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS