Gorjuss rančevi i torbe za male dame i mame sa stilom


Moda

Mnoge devojčice ali i njihove mame, već godinama unazad ne mogu da odole misterioznoj devojčici tamne kose čiji lik krasi školske rančeve, pernice, torbe i drugi školski pribor. Reč je o slatkoj devojčici sa imenom Gorjuss, dobro poznatoj širom sveta. Ona je apsolotni hit u preko 55 zemalja.

Ukoliko se spremate za prvi razred ili biste samo želeli novi ranac, torbu ili pernicu za narednu školsku godinu,  sa Gorjuss školskom opremom brenda Santoro definitivno nećete pogrešiti. Pored autentičnog izgleda i mnoštva dezena po kojima su prepoznatljivi, ove modele odlikuju takođe i kvalitet i trajnost.


Anatomski Gorjuss rančevi za prvake 


Čini se da je prilikom izbora prvog ranca za malog školarca odluka veoma teška, naročito kada su devojčice u pitanju. Pre svega, važno je da ranac ima anatomska leđa koja će pružiti potrebnu potporu dok se dečja leđa navikavaju na nošenje knjiga. 

Mnogi roditelji za prvi ranac biraju modele koji imaju čvrsto dno, jer su baš oni mnogo praktičniji za male školarce i ranac čine stabilnim. Gorjuss rančevi imaju sve ovo. 

Modeli u pastelnim bojama svaki sa svojom posebnom pričom, omogućavaju ne samo stabilnost i potporu za dečja leđa već ih odlikuje i jedinstveni stil i izgled koji očarava. 


Gorjuss rančevi na točkiće 


Za sve one prvake i mlađe školarke koje svakodnevno pešače do škole, idealno rešenje može biti upravo Gorjuss ranac na točkiće. Izdržljive ručke, stabilna konstrukcija pregledne pregrade i džepovi sa strane, čine ga prvim izborom za učenke koji nose dosta knjiga a moraju da pešače do škole. 

Ovi modeli imaju i kaiševe pa se svakako mogu nositi i na ramenima kada zatreba. 


Očaravajuće Santoro pernice 


Izbor pernica sa likom ove ljupke devojčice je veoma širok. Pernicu možete uklapati sa dezenom ranca a ukoliko se ne možete odlučiti za samo jedan Gorjuss motiv, evo prilike da za pernicu izaberete drugačiji. 

U zavisnosti od količine pribora koji devojčica treba da nosi na nastavu, možete odabrati modele na rasklapanje sa tri, dva ili pak jednim zipom. A za one malo starije, tu su ovalni modeli bez pribora, prema kojima sigurni smo ni mame neće ostati ravnodušne, jer se mogu koristiti i kao mali neseseri. 


Gorjuss torbe na rame za starije učenice 


Školarke koje nemaju u svom rasporedu obavezu da nose dosta knjiga, mogu se odlučiti za Gorjuss torbe na rame u koje staju sveske A4 i A5 formata, sve potrebne knjige i manja pernica. 


Gorjuss torbe za patike 


Atraktivni dezeni ovih tobrica učiniće da devojčice čak i na sportskim aktivnostima imaju stila. U njih mogu stati patike za sportske aktivnosti ili oprema za trening ili fizičko. Mnogi ih koriste i kao veoma zgodnu torbicu za vannastavne aktivnosti ili šetnje. 


Gorjuss torbe na rame za starije devojčice i mame 


Brend Santoro razvio je i liniju torbi na rame koje se mogu nositi i na posao ili fakultet. Odlikuje ih veseo kolorit, moderne linije i dezeni. Jer zašto bi samo vaša devojčica mogla da nosi Gorjuss torbu? Ponesite je i vi! 

Ukoliko ste i ljubitelj ove simpatične devojčice i Santoro brenda, veliki izbor Gorjuss rančeva naći ćete na sajtu on line prodavnice www.decjisajt.rs. Ukoliko ste od onih koji više vole da rančeve i pernice pogledaju i probaju, posetite radnju Zavrzlama u Ustaničkoj 127c u Beogradu. 





Srodni tekstovi:


Ultrazvuk srca- brza i bezbedna metoda ranog otkrivanja bolesti

Kao osnovni kardiološki pregled, ultrazvuk srca može pružiti verodostojne i kompletne informa...

Detaljnije

Kolika je potražnja za nekretninama u Beogradu u toku leta?

Rešeno stambeno pitanje bitan je preduslov za miran i lagodan život. Kada se planira kupovina...

Detaljnije

Uredite svoje dvorište kao pravi profesionalac

Da biste u potpunosti uživali u lepotama svoga doma, podjednako je važno da unutrašnjost i sp...

Detaljnije

Kako da izaberete najbolji probiotik i poboljšate svoje zdravstveno stanje?

Probiotici su dobre bakterije i gljivice koji prirodno žive u našim crevima brinući se da cre...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS