Gel lakovi za nokte



Da li ste i vi onaj tip žene koja ludi ukoliko kada sredi noktenešto se promeniskine se lakumrlja se drugim lakomiskrzaNokti nisu više savršeni kao što su bili a nervosa raste iz minuta u minut . Gel lakovi za nokte su onda jedno od najboljih rešenja za navedene problem. Oni garantuju dugotrajan i lep uzgled vaših noktiju a moramo priznati to svaka žena voli.


Šta su gel lakovi za nokte?

Gel lakovi za nokte predstavljaju noviju tehniku ulepšavanja i lakiranja noktiju koja je na našim prostorima došla 2010. I postala pravi hit u kozmetičkim salonima. Oni podrazumevaju drugačiju tehniku nanošenja, lakiranja, sušenja i skidanja. Obezbeđuju dugo zadržavanje laka na vašim noktima a nokti izgledaju savršeno u svakom trenutku. Gel lakovi za nokte namenjeni su svim ženama koje žele da imaju svoje prirodne nokte, ali u određenoj boji ili dezenu.


Kozmetički salon mesto za lakiranja gel lakom

Kozmetički saloni pored niz usluga ulepšavanja, korekcije i promena nude i kvalitetnu uslugu lakiranja gel lakovima za nokte. Mnogi se odlučuju na ovu tehniku lakiranja te su termini u  kozmetičkim  salonima često popunjeni. Zato biste trebali zakazati svoj termin na vreme. Takođe, treba gledati i kvalitet ali i cene koje se delimično razlikuju od salona do salona mada mnogi saloni nude stalne akcije pa ih treba pratiti. 


Brzo sušenje

Gel lak je deblji od običnog laka za nokte. Osnovna karakteristika koja ga razlikuje od klasičnog manikira je da se gel lak za nokte ne suši prirodno. Gel lakove je potrebno osušiti pod UV ili LED lampom da bi se gel lak osušio.


Čvršći sloj na noktima

Gel lakovi sami po sebi predstavljaju deblju strukturu od običnog laka. Očvršćavanje se odnosi na stavljanje noktiju pod LED ili UV svetlo da bi se aktivirao hemijski proces koji suši svaki sloj gel laka. Sa izdržljivom formulom koja se brzo suši, nokti lakirani gelom se jedva lome. Vaš gel manikir je otporan na pucanje ili mrljanje, a boja gela će ostati svetla i sjajna kao i prvog dana.


Trajnija postojanost gel lakova za nokte

Dok se generalno kaže da gel lak traje najmanje dve nedelje, vaš gel manikir može trajati i do mesec dana - ili koliko god želite da ga zadržite. Jedini dugoročni neželjeni efekat nošenja gel noktiju neko vreme je da će vam nokat na kraju izrasti.


Uklanjanje gel lakova za nokte

Uklanjanje gel noktiju je nešto duži i komplikovaniji proces od skidanja običnog laka, ali mogućnosti koje žena dobija izborom gel laka su zaista mnogo bolje nego se odlučiti na obićan lak koji je postojan tri ili pet dana. Najbolji način da uklonite gel nokte je da odete u salon i da postupak obavi profesionalac, ili da koristite sredstvo za uklanjanje gel laka.


Da li gel lak ošćećuje nokte?

Mnogi se pitaju ili su mišljenja da gel lakovi za nokte oštećuju nokte i noktu ploču. Kao i običan lak gel lak ne utiče na strukturu vašeg nokta već se tretira kao lak koji duže ostaje na noktu u odnosu na običan. Ne uništava noktu ploču niti izazivado trajna oštećenja noktiju. Ono što može da bude problem, jeste često i dugo izlaganje uv svetlu, zbog kojeg se pred odlazak na manikir savetuje korišćenje kreme za sunčanje koja će neutralisati zračenje. 








Srodni tekstovi:


Izjava povodom odluke američkog okružnog suda u okrugu Kolumbija

Beograd, Srbija, 26. maj – Kompanija Xiaomi, globalni tehnološki lider, sa zadovoljstvo...

Detaljnije

Ugradnja sudopere

U slučaju da ste posmatrali vodoinstalatera nekom prilikom dok ugrađuje sudopere ili da ste pogledal...

Detaljnije

Četiri opšta pravila za pravilnu upotrebu spreja za nos

Pravilna upotreba bilo kojeg leka odnosno primena u skladu sa preporukom lekara ili farmaceuta, gara...

Detaljnije

Kupaći kostimi za novu sezonu

Iako zvanično nije počela sezona kupaćih kostima interesovanje za njih je uveliko u jeku i već se po...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS