Gde je najbolje izaći kada si u Beogradu?


Zanimljivosti

Srpska prestonica je neiscpni izvor dobrog provoda i ponude najrazličitijih mesta, na kojima možete da se veselite do jutra. Da ovo nije samo kliše, svedoči veliki broj stranih državljana koji dolaze u Beograd isključivo da bi iskusili dobru zabavu u beogradskim klubovima. 


Koju god vrstu muzike želite da slušate i u kakvom ambijentu – Beograd vas neće izneveriti. To je grad u kom se živi punim plućima 24/7, u kom ljudi vole da se opuste i provesele. Pitanje je samo odakle početi, a za planiranje i rezervacije preporučujemo vam sajt gdeizaci.com 


Kafanu je nemoguće zaobići 

Ako živite u Beogradu ili ste turista koji je došao da obiđe Beograd na par dana, kafanu ćete  zasigurno posetiti makar jednom. Jer kako, recimo, ne prošetati do Skadarlije i ne sesti u jedan od dobro poznatih kafana. Dobra hrana i piće, srpska muzika i prijatni ambijent – ono je što krasi ova mesta. Ako volite da se veselite, srpska narodna muzika vas neće ostaviti ravnodušnima.


Kafići i barovi – za nezaboravne trenutke

U različitim kafićima i barovima možete da slušate dobru domaću ili stranu pop muziku.  Bilo kada su u pitanju svirke uživo ili kada je DJ pušta. Svakako, na specijalizovanim sajtovima o beogradskim klubovima možete da se inforišete o kompletnoj ponudi mesta za izlazak. Takođe i da vidite gde se mesto nalazi i kakav mu je enterijer. Ovo je jako važno da znate kako vas ne bi apsolutno ništa razočaralo od onoga što ste izabrali. Zbog toga, kada su u pitanju svirke uživo, mali savet: birajte kafiće i barove sa baštama, u romantičnom ambijentu. To će sigruno doprineti vašem užutku u društvu, piću i dobroj muzici.


Noćni provod u Beogradu – za zabavu do zore

Beogradski klubovi su poznati po modernom dizajnu enterijera, dobrom ozvučenju i DJ-evima koji puštaju najpopularnije pesme do jutra. Noćni provod u Beogradu obično počinje oko ponoći. Tako da imate vremena da pre toga posetite još par mesta, pa da vam kao šlag na tortu dođe zabava uz disco kugle i ogroman podijum za igru. Šta vam više treba od dobrog društva i ovakvih beogradskih klubova za žurku koja traje celu noć?


Šta je sve clubbing?

Ne moraju da budu samo fancy klubovi vaš izbor. Ta mesta za koje vam je potrebna rezervacija, sto ili separe i dosta naručenih skupih pića. Postoje i opušteni beogradski klubovi. Na ovakva mesta se slobodno može doći komotno obučen - u patikama i farmerkama. Jer – najbitniji je samo dobar provod. A takođe, to su jedna od onih mesta na koje se može doći neplanirano nakon par pića u obližnjem baru. Ili posle mozganja gde se može izaći u Beogradu u sitne sate, a da niste stigli ništa da rezervišete. 

Ono što izdvaja beogradske klubove je to što ih ima najrazličitijih – od onih u kojima se sluša tehno, rock, pop, pa do nekih u kojima se može čuti i po koja obrada folk pesama. Ono što je super jeste da i ovog leta u Beogradu možete izaći u klubove na otvorenom. Za njih se može reći da su ravni najboljim svetskim klubovima. To nije slučajno, s obzirom da je prvi disco otvoren još davne 1967. u Beogradu. Pre nego prva diskoteka u New Yorku i Parisu. Od tada, Srbi samo unapređuju noćni život u svojoj prestonici. Zbog toga su beogradski klubovi nadaleko poznati.







Srodni tekstovi:


Kupaći kostimi za novu sezonu

Iako zvanično nije počela sezona kupaćih kostima interesovanje za njih je uveliko u jeku i već se po...

Detaljnije

Cene polaganja vožnje po kategorijama

U zavisnosti od toga šta želite da vozite imate i podeljene kategorije. U svakoj kategoriji s...

Detaljnije

Potrebe za koje se angažuje knjigovodstvena agencija

Veliki deo funkcionisanja današnjih preduzeća obuhvaćen je uslugama za koje se angažuje knjig...

Detaljnije

Karakteristike koje ima rebrasti karton u rolni za višenamensku upotrebu

Upotreba različitih materijala za zaštitu prostora, pakovanje i otpremanje tereta, kao i ...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS