Biorevitalizacija lica daje odlične efekte


Zdravlje i lepota Putovanje

Nije važno koliko godina imamo, ali svi želimo da imamo svežu, blistavu kožu i da proces starenja odgodimo što je više moguće. Na svu sreću to je danas i moguće. Zahvaljujući napretku medicine i tehnologije, danas svojoj koži i telu možemo priuštiti neagresivne tretmane, koji daju neverovatne rezultate. Biorevitalizacija lica je jedan od takvih tretmana, koji na potpuno neinvazivan način diskretno podmlađuje kožu i vraća joj svežinu.

Zašto je biorevitalizacija lica tako efektna?

Biorevitalizacija, poznata i kao biostimulacija, je tretman koji se sve više koristi u centrima estetske medicine. Preporučuje se u borbi protiv starenja, kao i kod drugih problema sa kožom. Za razliku od estetske hirurgije, biorevitalizacija lica je potpuno neinvazivan i jednostavan metod koji nema za cilj drastičnu promenu arhitekture lica i davanje neprirodnog izgleda, već podmlađivanje kože iznutra. Naša koža proizvodi hijaluron, koji ima glavnu ulogu u hidrataciji. Vremenom, ova proizvodnja opada, a samim tim opada i kolagen i elastičnost kože. Rezultat je umorna koža, neujednačenog tena, nedovoljno hidrirana i bez sjaja. Ubrizgavanjem hijaluronske kiseline malim iglicama koža se podstiče da proizvodi novi kolagen i obnavlja se. 

Kako izgleda tretman biorevitalizacije?

Biorevitalizacija lica je jednostavan i bezopasan postupak koji traje između 30 – 45 minuta. Prvo se koža dobro očisti i premaže anestetikom, pa na taj način nećete osetiti ubrizgavanje iglica i imaćete osećaj da ste na običnom tretmanu u salonu lepote. Zatim se tehnikom injekcija ubacuju određene količine hijaluronske kiseline u duboku površinu kože. Na taj način poboljšava se metabolizam tkiva lica što dovodi do hidriranja kože. Hijaluronska kiselina je osnovna komponenta ovog seruma koji se ubrizgava. Osim hijalurona, sastav seruma čine i amino kiseline i vitamini. Rezultati su trenutni i mogu trajati do 2 godine, u zavisnosti od tipa kože. Biorevitalizacija lica može da se radi nekoliko puta godišnje. Preporuka je da se tretman obavi 2-3 puta u toku godine. Oporavak traje par dana. U prvim danim ne preporučuje se šminkanje, masiranje, pušenje i alkohol. A sunčanje izbegavati 7 dana nakon tretmana.

Biorevitalizacija lica bez igle

PRX T33 je inovativni piling koji takođe spada u proces biorevitalizacije. Sadrži određene količine kiseline i hidrogena. Nanosi se utrljavanjem u kožu. Piling prodire duboko unutar kože, do osnovnog sloja i na taj način stimuliše kožu da se obnavlja. Odličan je u borbi protiv ožiljaka, strija, hiperpigmentacije, akni i smanjenog tonusa. Hemijski piling se može kombinovati sa klasičnom biorevitalizacijom. Osim toga, biorevitalizacija lica se može uporedo raditi i sa drugim kozmetičkim tretmanima, ali i sa botoksom i filerima. 

Gde se vide najbolji rezultati?

Negde početkom 30ih godina života primećuju se prvi znaci starenja i gubitka elastičnosti kože. To dovodi do spuštanja lica na dole, pa se menja i oblik i struktura. Usporavanje starenja je ono gde biorevitalizacija daje odlične rezultate. Osim starenja, biorevitalizacija lica pomaže kod suve i dehidrirane kože, kod kože koja nije dovoljno elastična, kod kože opterećene nepravilnom ishranom, alkoholom i pušenjem, kao i kod umorne i sive kože. Posebno pomaže koži koja je prošla kroz period akni, kao i kroz period dugog izlaganja suncu i UV zracima. Veoma dobri efekti se vide i kod revitalizacije kože nakon porođaja. 




Srodni tekstovi:


Najpopularniji stilovi u enterijeru

Kada kupujete novi stan ili renovirate stari, sigurno dugo razmišljate kako bi izgledao taj p...

Detaljnije

Ultrazvuk srca- brza i bezbedna metoda ranog otkrivanja bolesti

Kao osnovni kardiološki pregled, ultrazvuk srca može pružiti verodostojne i kompletne informa...

Detaljnije

Do vozačke dozvole po novom Zakonu iz aprila 2019

Vozači početnici imaju veća ograničenja u pogledu slobodnog upravljanja automobilom, u poređenju sa ...

Detaljnije

Vremenska prognoza Srbija — 100% u realnom vremenu!

Vremenska prognoza Srbija, kakvo je vreme u Srbiji, vreme sutra u Beogradu ili vremenska prognoza Ni...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS