Treba vam dobar dušek za krevetac? Evo nekih ideja


Zanimljivosti

Ako ovih dana donosite odluku o dušeku za krevetac za novog člana porodice, pokušaćemo da Vam pomognemo u odabiru. Naime, nije nužno imati novi dušek, ali on ima prednosti u odnosu na stari. Takođe, nije nužno imati krevetac, može i kolevka da bude mesto za spavanje vaše bebe. Imajte na umu, kakve god da su vaše okolnosti, vi ćete sigurno doneti najbolju odluku za vašu bebu i time se uvek rukovodite prilikom izbora. U saradnji sa online portalom decjisajt.rs donosimo vam najpopularnije dušeke za krevetac.


Classic je najprodavaniji dušek za krevetac

Po ceni pristupačan, po kvalitetu veoma dobar. Za sve one koji vole standardne dušeke za krevetac sa žičanim jezgrom, ovo je idealno rešenje. Ni previše tvrd, niti suviše mekan, već baš odličan za bebina leđa. Visina 18cm daje udobnost koja svakome prija. Radi se u standardnoj dimenziji 120x60cm.


U slučaju da je krevetac nestandardnih dimenzija, izradite dušek po meri

Mnogi roditelji se bespotrebno zabrinu kada se odluče za kolevku ili krevetac koji nije standardnih dimenzija. Činjenica je da se uglavnom standardni dušeci za krevetac rade u dimenzijama 120x60cm, 140x70cm, kao i 160x80cm, no dimenzija može biti koju god vi poželite, smao što ne možete birati materijal od kojeg će isti biti izrašen. Memo dušek je model koji vam u tom slučaju odgovara. Njegova visina je 8cm, sastoji se odsky cell i memo pene, udoban je za bebu i lako se pravi u željenu dimenziju. Decjisajt.rs sarađuje sa dobavljačem koji na ovakav tip dušeka stavlja antialergijsku i antibakterijsku zaštitu koja je periva na 40 stepeni. Za poručivanje dušeka posebnih dimenzija potrebno je dan dva ranije poručiti.


Ako ste često na putu, nabavite prenosivi krevetac

Prenosivi krevetac je mnogima idelano rešenje. Udobnost spavanja svakako neće biti umanjena zahvaljujući dušecima koji su njima namenjeni. Radi lakšeg prenosa ovakav tip dušeka se sastoji iz tri dela, a kako su na tržištu ti kreveci standardnih dimenzija, otuda s ei dušeci izrađuju u dimenziji 120x60cm. Jezgro je ozrađeno od poliuretanske pene s vertikalnim popuštanjem vazduha.


Ortopedic dušek, kombinacija žičanog jezgra i poliuretanske pene

Njega svi vole, a naročito oni, koji imaju problema sa bolom u leđima. Iako beba naleže malom težinom i realno, za bilo koji dušek da se odlučite, nećete pogrešiti, ortopedic može biti idealan izbor baš zato što se sastoji od žičanog jezgra, ali i poliuretanske pene i tnt platna i eco flica. Visine je 17cm što mu dodatno daje udobnost prilikom korišćenja.


Na Dečjem sajtu zastupljen je i Lux medicot antialergijski dušek za krevetac

Kraljevski dušek Lux medicot je antialergijski dušek bez žičanog jezgra. Visina mu je 15cm, jako je udoban i pored pliuretanske pene ima i pamuk i vunu u sebi. Dušek dodatno ima letnju i zimsku stranu te je udobnost u svim vremenskim prilikama zagarantovana. Izradjuje se u standardnim dimenzijama, 12x60,140x70 i 160x80cm.

Bez obzira na koji model se odlučite, važno je da su svi sertifikovani za upotrebu i da je kvalitet i sigurnost upotrebe na prvom mestu. Ovakve dušeke možete naći na Dečjem sajtu. Dušeke redovno treba provetravati i osunčavati kako bi trajali što duže. U slučaju kada prestanete da ga koristite, do dolaska novog člana porodice, spakujte ga u providnu foliju i doložite na mesto gde nema vlage.




Srodni tekstovi:


Koje prednosti nudi usisivač za pepeo?

Usisivač za pepeo spada u domen industrijskih koji su specijalizovani za određenu vrstu poslova, kao...

Detaljnije

Život i rad u gradu ili selu?

Gradovi i sela predstavljaju dva različita sveta sa svojim jedinstvenim čarima i izazovima. Dok neki...

Detaljnije

Pripremite baštu na vreme - šta vam je sve potrebno od opreme kada je sadnja povrća u pitanju?

Samostalan uzgoj kako voća, žitarica, tako i povrća, težak je i naporan posao koji iziskuje svu pažn...

Detaljnije

Online kupovina knjiga podstiče mlade da čitaju

Knjiga je danas nažalost pomalo zaboravljena stvar.  S obzirom na vreme u kom živimo, brzina in...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS