Staklene tuš kabine po meri


Dom Dom

Kupatilo je deo kuće koji koriste svi ukućani. To je jedan od razloga zašto je neophodno da ono bude uređeno po svačijim merama i ukusu. Većina ljudi svoj dan ne može da započne bez jutarnjeg umivanja ili tuširanja. Žene se šminkaju i stilizuju kosu u kupatilu ispred ogledala jer je tu, u većini slučajeva, najbolje svetlo. S obzirom da kupatilo služi za obavljanje toliko različitih aktivnosti, neophodno je da bude funkcionalni i estetski „pun pogodak“.

Međutim, u mnogim domovima nekako najmanje kvadrature ostavljeno je za kupatilo. Iako smo svi svesni koliko ga često koristimo u toku dana, pri njegovoj izgradnji i uređenju večito se pretpostavi da te aktivnosti ne iziskuju previše prostora. Ipak, sigurni smo da bi se svako osećao ležernije u kupatilu u kojem može da napravi nekoliko koraka bez brige o tome da li će se okrznuti o labavo ili da će srušiti neku kozmetiku sa komode.

Situacije sa kupatilom malih dimenzija nisu beznadežne. Postoji nekoliko načina da uštedite na prostoru. Neki od najdelotovrnijih i najkorisnijih načina jeste ugradnja staklene tuš kabine po meri. Staklena tuš kabina po meri zagarantovano će idealno odgovarati vašem kupatilu s obzirom da su napravljene po vašem zahtevu. Na tržištu možete naći mnogobrojne varijacije tuš kabina, bilo da je reč o onima sa kadicom ili bez, ali u nekim slučajevima dimenzije tih masovnih proizvodnja ne odgovaraju dimenzijama kupatila.

Staklene tuš kabine napravljene su od kaljenog čelika debljine 8-10mm. Kada je u pitaju uređenje enterijera kupatila staklene tuš kabine po meri su izuzetno zahvalne za kombinovanje. Razlog toga je što možete da birate između providnog stakla, bojenog, matiranog ili matiranog po motivu. Samim tim vaša tuš kabina je unikatna i vašem kupatilu pruža posebnu notu. 


Tuš kabine su idealno rešenje za one koji vole brza, efikasna tuširanja, kao i za one koji uživaju u dugotrajnom razmišljanju i opuštanju pod mlazom toplog tuša. One idu u korak sa savremenim čovekom i njegovim načinom života. Uz pametan raspored sanitarije i ugradju tuš kabine vaše kupatilo će dobiti na vizualnom povećanju, kao i na stvarnoj uštedi prostora.

Tuš kabine su odgovorne za virtualno širenje prostora baš zbog svojih staklenih vrata. Zbog svoje strukture, staklo propušta veći deo svetlosti čini kupatilo prozračnijim i prostranijim.
Srodni tekstovi:


Kako da odaberete odgovarajući lepak za pločice?

Ako ste već odlučili da sami majstorišete oko keramičkih poslova u svom novom domu ili renovi...

Detaljnije

Releji – vrste koje daju maksimalan stepen zaštite

Releji su zaduženi za stvaranje i prekidanje strujnog kola, posredstvom elektromagneta, kotve, ili d...

Detaljnije

Da li svaka firma treba da ima sajt?

Pre tri decenije napravljena je prva veb stanica. Reč je o World Wide Web, skraćeno WWW, čiji je tvo...

Detaljnije

Razmišljate da otvorite kozmetički salon? Evo nekoliko razloga za to!

Može se reći da danas pripadnice lepšeg pola više nego pre vode računa o svom izgledu ...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS