Putovanje u Moskvu po vašoj meri


Putovanje Putovanje

Planirate putovanje? Imate i dovoljno vremena i novca, ali niste sigurni kako da najbolje organizujete svoj put? Budite bez brige, dajemo vam odlične predloge, kako za destinaciju, tako i za organizaciju. Moskva je genijalan predlog za putovanje: upoznaćete novi kraj sveta, odmorićete se i vratiti puni neiscrpnih utisaka i ideja.

Osnovno pitanje kada se radi o putovanjima obično bude kojim vidom prevoza je najjednostavnije otputovati. Dajemo odgovore i na to pitanje. Avio karte Beograd Moskva su prvi predlog za uspešnu organizaciju odlaska na putovanje. Putujte avionom bezbedno, brzo i jednostavno, i sigurno ćete uštedeti i vreme, a vrlo verovatno i nešto novca.

Prednosti avio prevoza – razlozi za „jednu kartu više“

Avio saobraćaj je vrlo frekventan, tražen i popularan. Sve češće se traži „karta više“, i broj putnika koji svakodnevno putuje avionom je ogroman. Naravno, opravdanih razloga za to je mnogo. Prevoz avionom je najbezbedniji, najsigurniji i izuzetno udoban i komotan. Možete birati između ekonomske i biznis klase, što se manifestuje u različitom spektru usluga i posledično, različitim cenama prevoza. Ekonomska klasa obuhvata cenu karte i standardne usluge u avionu, kao što su časopisi, sendvič, kafa ili drugo piće. Biznis klasa je i dvostruko, ioli čak nekada i trostruko skuplja, jer pruža luksuzan prevoz uz najnovije opremljene delove aviona i savršena, veća sedišta, kompletne obroke i svetska pića. Pored toga, u biznis klasi se obično prevozi manje putnika, pa je znatno veći komfor, udobnost i privatnost.

Avion je brz način prevoza. Putovanje avionom traje nekada i desetinama sati kraće nego da odaberete autobus, voz, automobil ili neki drugi vid prevoza. Popularnost i velika tražnja za avio karte Beograd Moskva, ali i sve druge pravce, dovela je do pojave low cost kompanija, koje zaračunavaju znatno niže cene karata, uz veliki obim prometa i ne veliki broj pratećih usluga. Takođe, javili su se i čarter letovi, odnosno brze i direktne linije od mesta do mesta, bez presedanja na drugi avion, čekanja i praznog hoda u putovanju.

Velika prednost avionskog prevoza je mogućnost kupovina karte „iz fotelje“, tačnije putem interneta – „online“. Uz nekoliko „klikova“ mišem od računara, možete imati obezbeđene avio karte Beograd Moskva za samo jedan minut. Za rane rezervacije često se odobravaju određeni popusti, kao i za nepopunjene letove.

Beograd Moskva avion – fenomenalna iskustva letenja

Moskva Beograd let omogućava da, kao i u drugom pravcu, uživate u fenomenalnim iskustvima i doživljajima letenja. Prvo pitanje koje se postavlja kada se radi o kupovini avio karte Beograd Moskva jeste koja je njena cena i šta obuhvata? Cena zavisi od više faktora, i to najčešće: da li kupujete kartu za ekonomsku ili biznis klasu, da li birate Beograd Moskva let koji se realizuje u dnevnom ili noćnim terminima, da li je vaša avionska karta Beograd Moskva za jedan ili oba pravca, i slično.

Okvirno, cena karte za jedan pravac je od oko 25.000 dinara, ili 200 evra, pa naviše. Cena avio karte Beograd Moskva raste ukoliko se odlučite za posle ponoćni termin, određenu avio kompaniju i specijalan paket usluga. Cena za biznis klasu ide od nekih 50.000 dinara, ili 400 evra, pa ka skupljim paketima usluga. Čak je kod pojedinih avio prevoznika ekonomska klasa razvrstana na više njih, na primer: economy light, economy standard i economy comfort. Najniži paket usluga za let Beograd Moskva obuhvata internet prijavu za let, ručni prtljag i grickalice. Standardni obuhvata pored navedenog i prtljag do 23 kilograma, prijavu za let na aerodromu i slično. Najnaprednija klasa obuhvata pored svih elemenata prethodne dve i prioritetno ukrcavanje, refundaciju novca i dodatne usluge.

Let Beograd Moskva traje oko 2 sata i 40 minuta, a nekada i određenu minutažu duže. Svakako, znatno brže ćete biti u Moskvi u poređenju sa bilo kojim drugim načinom prevoza, što je bitno ukoliko putujete u samostalnoj organizaciji i želite svaki minut da kvalitetno provedete. Važno je da se pre leta, detaljno upoznate sa pakovanjem prtljaga za avion, aerodromskom procedurom i kontrolama – pasoška, carinska i prtljaga su osnovne. Ostaje da se opustite, ukrcate na avion i uživate u doživljaju letenja.


Znamenitosti Moskve – idealna destinacija za upoznavanje

Glavni grad Rusije pruža neizmerno mnogo mogućnosti za obilazak najpoznatijih građevina, predstavništava kulture, istorije, umetnosti, tradicije i običaja. Arhitektura Rusije je prepoznatljiva u Moskvi, jer dominiraju šarene kupole, parkovi, građevine neobičnog stila i izgleda i mnogo crkava, muzeja, galerija i drugih značajnih zdanja. U Moskvi se nalazi više od sto crkava i katedrala. Jedna od najpoznatijih, koju turisti obavezno posete jeste katedrala Svetog Vasilija, koja se sastoji i iz muzeja, bogatom ruskom istorijom i kulturom. Čuveni Crveni trg – mesto gde svaki turista napravi bar po jednu fotografiju.

Jedna od najznačajnih i najatraktivnih palata u svetu jeste moskovski Kremlj. Datira od davnih perioda, i preživeo je brojne požare, gađanja, rušenja i menjanja, ali je i danas velelepno mesto koje okuplja veliki broj turista. Krstarenje rekom Moskvom još je jedan odličan doživljaj i iskustvo razgledanja prestonice Rusije iz ove perspektive. Tretjakovska galerija predstavlja simbol moskovske i generalno ruske umetnosti. Broji mnogo različitih slikarskih dela čuvenih predstavnika od 11. do 21. veka i obuhvata tradicionalna i savremena razdoblja. Zato je ova galerija podeljena na dva dela, pa se u jednom nalaze genijalna dela starijih umetnika, a u drugom novijih stvaralaca. Moskovski metro i sjajne stanice su atrakcija za turiste koje posete prestonicu Rusije. Obogaćeni su skulpturama, mermerom, mozaicima i drugim umetničkim detaljima.


Svaka poseta zahtevaće da izdvojite određenu sumu novca, u slučaju da se ne radi o turističkom aranžmanu agencije, već odvojenoj organizaciji odlaska u Moskvu. Neki fakultativni izleti su nešto skuplji, ali cena generalno zavisi od broja posetilaca i vremenskog perioda kada rešite da posetite daleku rusku prestonicu. Svakako, ukoliko se odlučite na turističko putovanje, cilj i jeste da upoznate nove krajolike i posetite neke od najpoznatijih atraktivnosti.

Moskva je svetska prestonica velikih stvaralaca u svim oblastima umetnosti. Odličan je povod za putovanje baš izbor upoznavanja novih znamenitosti i druge kulture, običaja i bogate ruske istorije. Avionski prevoz dodatno će vaše putovanje olakšati i učiniti jedinstvenim, bez osećaja stresa i umora. Za manje od 3 sata doživećete neponovljiva iskustva upoznavanjem čarolija Moskve, što ćete sigurno želeti da ponovite.






Srodni tekstovi:


Zašto su deking podovi odličan izbor za dvorište i terase

Deking podovi za dvorište i terase su sve popularniji izbor među vlasnicima kuća. Njihova izu...

Detaljnije

Prestanak dojenja i dohrana za bebe

Koliki god da su podsticaji za aktivno dojenje, uvek će se javiti situacija u kojoj postoji razlog z...

Detaljnije

Inovativni načini otvaranja sobnih vrata

Sobna vrata su važan deo uređenja doma i stana, ne samo zbog funkcionalnosti, već i zbog estetike. K...

Detaljnije

Kako odabrati najbolja kolica za bebe?

Nije jednostavno mladim roditeljima, a i onima u zrelijim godinama da prirpeme sve za dolazak bebe. ...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS