Najbolji lekari samo na klik od vas


Zdravlje i lepota Zdravlje i lepota

Dolazak do onog lekara koji najbolje i najefikasnije može da reši problem u kom ste se našli nikada nije jednostavno. Ukoliko odete do lokalnog doma zdravlja ili bolnice, najčešće će vas samo rasporediti kod onog lekara koji ima prvi slobodan termin. Svakodnevno slušamo priče o situaciji o domaćem zdravstvu, ljudi imaju i pozitivna ali i negativna iskustva, i jako je teško snaći se u toj šumi informacija i doneti pravu odluku gde i kako nastaviti lečenje.

Internet forumi i društvene mreže su pune priča, koje najčešće nije moguće potvrditi. Sajt Hipokratija je siigurno mesto na kom možete pronaći relevantna iskustava pacijenata, lako ih pretražiti i vrlo brzo doći do najbolje i najkvalitetnije usluge za vas.

Jednostavno pronađiti pravu zdravstvenu ustanovu

Pretragom baze sajta Hipokratija veoma lako i jednostavno možete pronaći najbolju medicinsku ustanovu koja nudi upravo one specijalizacije koje vas zanimaju. Baza možete pretraživati na osnovu grada u kom se neka ustanova nalazi ili specijalizacije koja vas zanima.

Ova baza vam može biti korisna i ukoliko želite da proveriti kako fukncioniše ustanova u kojoj možda se već lečite. Kada ukucate naziv neke ustanove, možete pogledati sva iskustva pacijenata koja se nalaze u našoj bazi. Dobar indikator o nečijem radu su i prosečna ocena, koja se daje u rangu od 1 do 5 na osnovu svih ocena korisnika, ali i procenat onih pacijenata koji bi preporulili njihove usluge drugima. 

Pored ocena ustanova, moguće je pogledati i pojedinačne ocene svake od specijalizacija dostupnih u nekoj ustanovi. Korisnici ocenjuju i pojedinačne aspekte rada – poput higijene, vremena čekanja, kvaliteta usluge ali i cene.

U bazi sajta Hipokratija se trenutno nalazi preko 2000 medicinskih ustanova iz cele Srbije. Pored komentara, na svakom profilu ustanove se nalaze i druge korisne informacije kao što je adresa, kontakt telefon i internet prezentacija. Uskoro će biti omogućena i opcija „preporučene ustanove“ koja će korisnicima na profilima medinske ustanove omogućiti da vide da li je ustanova preporučena od strane korisnika za neku od specijalizacija.

Samo relevantna iskustva

Možete biti potpuno sigurni da su sva iskustva pacijenata na sajtu Hipokratija relevantna i donose pravi uvid u nečiji rad. Korsinici, pored tekstualnog iskustva, ostavljaju i detaljne ocene o različitim aspektima rada ustanova. Svako, bez registracije može ostaviti svoje iskustvo. Sa druge strane, svako iskustvo pre objavljivanja prolazi kontrolu kako bi se izbegao sadržaj uvredljivog karaktera.

Sva iskustva vezana za neku zdravstvene ustanove možete sortirati po osnovu parametara koji vas zanimaju. Možete pogledati iskustva koja su se najranije ili najkasnije desila ili ih poređati na osnovu ocene koju je korisnik dao ustanovi.

I drugi korisnici mogu oceneti nečiji komentar. Ukoliko se sa njim slažete, možete ostaviti pozitivnu reakciju ili pak negativnu ukoliko mislite da ono što ste pročlitali nema utemeljenje u stvarnosti. Moguće je ostaviti i komenatar i tako pokrenuti diskusiju o nekoj temi i saznati iz prve ruke ono što vas zanima.

Korisnicima će uskoro biti omogućeno i da dobijaju notifikacije o novim komentarima, reakcijama i promenama koje se tiču onih tema koje vas zanimaju. Bitna iskustva ćete moći da sačuvate na vašem profilu i ponovo ih pročitate kad god želite.

Sajt Hipokratija razvija i opciju koja će vam omogućiti da odmah dođete do povezanih iskustva, koje se tiču iste teme ali su vezana za različite zdravstvene ustanove. Ovako ćete dobiti kompletan uvid u stanje u nekoj grani zdravstva na nivou cele Srbije, i skrenuti pažnju na one ustanove koje daju dobre usluge ali se možda ne nalaze blizu vas.

Profili doktora- najbolji način da se upoznate sa nečijim radom

Jedna od opcija ne čijem razvoju se radi su i profili doktora. Više nama potrebe da se raspitujete kod prijatelja kako neki lekar radi- sada ćete na jednom mestu moći da pročitate detaljnu biografiju doktora i vidite njihove reference. Doktori koje ste videli u nekoj televizijskoj emisiji ili u novinama su sada samo na klik od vas- ovde ćete moći da se informišete u kojim ustanovama su angažovani a na vama je da samo zakažete potreban pregled.

Kako proces zakazivanja pregleda često može biti veoma kompilikovan, sat Hipkratija razvija opciju koja će to učiniti prilično jednostavnim. Zaboravite na dugačke telefonske poziv i jurnjavu za slobodnim terminima. Sada ćete na jednom mestu moći i da pronađete onog doktora koji vam je potreban, ali i da odmah putem njegovog profila na sajtu zakažete pregled u samo nekoliko klikova.

Srodni tekstovi:


Saznajte zašto bi sobni bicikl trebao da bude vaša sledeća investicija

Zašto biste morali da plaćate teretanu u koju biste morali da idete i po lošem vremenu...

Detaljnije

Držači za telefon

Danas svi koristimo pametne uređaje. Postali su sastvani deo našeg privatnog, društven...

Detaljnije

Kandida u trudnoći - prevencija i lečenje

Tokom trudnoće, trudnice moraju da obrate dodatnu pažnju na svoje zdravlje. Izbalansirana ishrana i ...

Detaljnije

Nekoliko najlepših mesta u Srbiji koje morate posetiti

Planiranje godišnjeg odmora ne mora zahtevati velike pripreme i iziskivati veliku svotu novca...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS