Komadi odeće koji su potrebni svakoj ženi


Moda Moda

odeća za svaki dan


Koliko puta vam se desilo da otvorite garderober i nemate šta da obučete?

Bez obzira koliko odeće kupovali, uvek vam nešto fali. Razlog za to je što pri kupovini birate pogrešne komade. Ključ modernih i različitih odevnih kombinacija je upravo u njihovom kombinovanju na odgovarajući način.

Nagomilavanje odeće odavno više nije popularno, a sve češće možete videti kapsula orman. To je ormah uređen u minimalističkom stilu, koji je pregledan, sa malim brojem pažljivo odabranih komada, kako bi svaki od njih imao svoju svrhu.

Ukoliko želite da saznate koji komadi su vam potrebni za različite prilike, nastavite sa čitanjem ovog teksta.


Odeća za svaki dan - ležerne kombinacije u kojima ćete se osećati prijatno


Bilo da idete u šetnju parkom ili do grada na opušteno piće sa prijateljima, ležerne kombinacije su ono u čemu ćete se osećati najprijatnije i najkomfornije. To ne znači da ne možete izgledati sređeno, samo je važno da u svom garderoberu posedujete adekvatne komade. Street style je poslednjih godina sve popularniji u svetu, pa često možemo videti ove kombinacije i u nekim drugim prilikama.

U zavisnosti od godišnjeg doba, vaša kombinacija izgledaće drugačije. Zimi vam je potreban udoban džemper koji možete kombinovati na različite načine. Ukoliko želite maksimalnu udobnost možete ga uklopiti sa baggy farmerkama i glomaznim čizmama. Ukoliko upak više volite skinny jeans, one će se bolje slagati uz čizme kao što su UGG.

Proleće ili prelazni period je najpogodniji za eksperimentisanje sa garderobom. Neophodne su vam prijatne ženske majice za svaki dan u različitim bojama, koje možete uklopiti sa farmerkama, patikama ili baletankama.

Uvek kod sebe imajte kožnu jaknu ili oversized sako koji možete obući ili ga prebaciti preko ramena ukoliko za tim ima potrebe. Sako, osim što će vas ugrejati je i sjajan dodatak vašoj kombinaciji koji će učiniti da vaša ležerna kombinacija izgleda moderno.

Što se tiče letnjeg perioda, osim majice i šorca, omilljeni komad dama širom sveta su letnje haljine. Lepršave, lagane, različitih dezena, dužine i krojeva, ove haljine su pravi izbor za vrele letnje dane.


Odeća za posao - ostavite profesionalan utisak


U zavisnosti od vaše profesije i politike kompanije u kojoj radite, odeća koju nosite na posao može biti različita. Neke kompanije zahtevaju elegantno i profesionalno oblačenje, dok neke omogućavaju svojim zaposlenima ležernije oblačenje.

Međutim, postoji nekoliko komada koji su potrebni svakoj poslovnoj ženi bez obzira čime se bavi. Bela elegantna košulja, koju možete uklopiti uz usku suknju do kolena ili pantalone različitih boja, je osnovna stvar koja vam je potrebna.

Pantalone koje odaberete mogu biti različitog kroja - uske, zvoncare, cigaret panatlone, visokog ili niskog struka.

Ukoliko vaš posao zahteva razgovore i sastanke sa klijentima i poslovnim partnerima, želite da ostavite utisak profesionalne, pouzdane i odgovorne osobe. Kako bi prvi utisak bio upravo takav, svakoj dami je potrebno jedno odelo koje joj savršeno pristaje.

Odlučite se za odelo koje čine sako i pantalone, kroja koji pristaje vašj figuri u nekoj neutralnoj boji. To može biti crna, neka nijansa sive ili bež, kao i bela boja. Uz to su vam potrebne elegantne cipele - ravne ili sa potpeticom do 10 centimetra, u zavisnosti od vašeg ukusa.


Odeća za noćne izlaske - upečatljive kombinacije


odeća za noćne izlaske

Noćni izlasci su prilika da obučete garderobu koju ne nosite često. Možete kombinovati već postojeće komade koje imate u ormanu, ili kupiti novu odeću za neku specijalnu priliku.

Ukoliko želite da kombinujete postojeće, možete uklopiti belu košulju sa baggy farmerkama i visokim potpeticama, ili se umesto košulje odlučiti za belu majicu i oversized sako.

Osim što ćete izgledati moderno, u ovoj kombinaciji ćete se osećati izuzetno prijatno. Ukoliko želute da eksperimentišete, odlučite se za neki upečatljiv kombinezon na bretele ili duge rukave, koji će istaći vašu figuru.

Ukoliko ipak želite da izgledate za nijansu glamuroznije, onda je očigledni izbor haljina. Mala crna haljina koju možete kombinovati uz štikle ili čizme iznad kolena, je neizostavni deo svakog garderobera. 

Svila i saten su materijali koji su lagani i elegantni, pa sa svilenom haljinom u crnoj ili nekoj drugoj boji, ne možete pogrešiti. Ukoliko je vaša kombinacija u neutralnim bojama, istaknite je sa nakitom i štiklama ili torbom u nekoj jarkoj boji.

Posebne prilike kao što su rođendani, proslave i Nova godina, zahtevaju ipak malo upadljivije kombinacije. Za ove prilike, slobodno možete izaći iz svojih okvira, i odlučiti se za onaj komad koji će istaći vašu kombinaciju. Da li će to biti duga elegantna haljina ili neki upečatljiv print, boja ili materijal, zavisi u potpunosti od vašeg ukusa.

Nadamo se da smo vam ovim tekstom pomogli u organizaciji garderobera, tako da svaki komad odeće ima svoju svrhu. Ukoliko pažljivo i pametno birate komade odeće koje kupujete, njihovom kombinacijom vaš stil će doći do izražaja i bićete spremni za svaku priliku!




Srodni tekstovi:


Upala jajnika - prepoznajte simptome i izlečite se na vreme

Upala jajnika (ooforitis) najčešće je prouzrokovana bakterijskom infekcijom. Može se javiti i...

Detaljnije

Prirodni preparati za pomoć u lečenju reumatoidnog artitisa

Progresivno oboljenje zglobova, na žalost još uvek bez odgovarajućeg leka koji garantuje izle...

Detaljnije

Uređivanje malih kupatila

Naša oaza mira u pojedinim trenucima i jedna od najvažnijih prostorija u našem domu je...

Detaljnije

Zašto biste trebali da se opredelite za hrastov parket?

Zamena poda u kući ili stanu, pa čak i psolovnim objektima nije nimalo lak zadatak, već proces koji ...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS