Koja obuća je najbolja za leto?


Moda Moda

Letnja obuća je nešto što većina nas priželjkuje da obuje. Duboke i teške čizme kao i glomazne cipele jedva čekamo da odložimo u kutije i da što pre „uletimo“ u sandale i papuče. Većina nas je već uveliko završila odlaganje zimske obuće. U cipelarnicima su sada izloženi letnji modeli. Još samo da  sačekamo da nam leto i kalendarski stigne a sa njim i toplo i sunčano vreme, i eto prilike za nošenjem svojih omiljenih sandala. 

Što se tiče ženske obuće, ovog leta neprevaziđene su sandale i to sandale svih modela. Zbog toga ako vam je ovog leta neophodan nov par, sada je prava prilika za to. Posetite obližnju radnju i priuštite sebi ovu vrstu zadovoljstva. 

Ženske sandale su odraz ženstvenosti i elegancije

Nema žene koja ne voli kupovinu, naročito kada se radi o obući. Cipele ili sandale više uvek su dobrodošle, bez obzira da li su im tog trenutka zaista bile neophodne. Generalno, pripadnice lepšeg pola imaju mnogo više letnje nego zimske obuće. Skoro svakog leta časte se nekim novim modelom, pa cipelarnici postaju prenatrpani što se pak ne može reći za obuću koju koristimo u zimskim mesecima. Ona se uglavnom svodi na jedan ili dva para kvalitetnijih čizama i nekoliko pari dubokih cipela. 

U ovom tekstu pažnju ćemo posvetiti letnjoj obući koja se najviše kupuje. Pogađajte, reč je o sandalama. Ženske sandale je fraza koja se danas na google pretraživaču naročito traži prilikom online kupovine. Sa kaišićima ili bez, sa poluotvorenim prstima, na platformu ili sa visokom potpeticom, sandale su neprevaziđen par obuće koji svaku ženu čini ženstvenom i posebnom. Naročito kada govorimo o nešto elegantnijim modelima. 

Sandale su uglavnom veoma lagana vrsta obuće pa se u njima osećamo opušteno i prijatnije nego što je slučaj za cipelama. Baš zato što nam je u sandalama noga „slobodna“ i može da “diše”. 

Replay espadrile -  uvek aktuelan model letnje obuće

Definitivno neprevaziđene, Replay espadrile su danas odraz ležernosti i udobnosti. Skoro da nema žene koja u svom cipelarniku nema barem jedan par Replay espadrila. Reč je o veoma udobnoj obući, pa se devojkama i ženama često čini da bi u njima mogle da „polete“. S obzirom da su lagane, idealne su za vrele letnje dane, a mogu se nositi sa svilenom čarapom, nazuvicama ili na bosu nogu. 

Replay espadrile su uvek atraktivne i nikada se neće desiti da izađu iz mode. Iako su skroz ravne ili na manju platformu, spadaju u grupu ležerne obuće koja je pogodna za različite prilike. Replay espadrile crne boje mogu se nositi uz skoro sve odevne kombinacije. 

Letnje patike – idealne za duge šetnje

Od letnje obuće pametno bi bilo da u svom asortimanu imate i jedan par letnjih patika. Naročito za priliku kao što su večernje šetnje. Patike za suvo i toplo vreme su veoma lagane tako da se noga ne znoji, a istovremeno pružaju maksimalnu udobnost bilo da se radi o šetnji bilo o sportskim aktivnostima kao što su trčanje, vožnja bicikla i sl. U zavisnosti od toga za koju svrhu vam trebaju, izaberite najbolji model patika za vas ovog leta.




Srodni tekstovi:


Kako do minimalističkog stila u kupatilu?

Ono što se u poslednje vreme veoma ceni kada je enterijer u pitanju jeste definitivno minimal...

Detaljnije

Razmišljate da otvorite kozmetički salon? Evo nekoliko razloga za to!

Može se reći da danas pripadnice lepšeg pola više nego pre vode računa o svom izgledu ...

Detaljnije

Pravo vreme za uređenje dvorišta

           Ukoliko posedujete prostrano ili malo dvorište sa po...

Detaljnije

Da li pravilno brinete o svom srcu?

Kada ste poslednji put posetili kardiologa i proverili kardio-vaskularni sistem? Vreme je da se posv...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS