Koje tretmane iz kozmetičkih salona žene mogu koristiti kako bi se pripremile za leto


Zdravlje i lepota Zdravlje i lepota


Svaka žena makar jednom u životu treba da dopusti sebi treman za lepše lice i telo pre nego što poseti najtraženije letovalište i promeni svoju rutinu tokom toplijih meseci. Ponekad je upravo to ono što ženi treba nakon hladne zime i pojačane ishrane tokom praznika - kako bi mogla izgledati lepo u kupaćem kostimu i omiljenoj haljini. 

Naslage na bokovima, prenaglašen stomak, strije i celulit su neprijatelji broj 1 kada je ženska lepota u pitanju. Odlaskom u kozmetičke salone moguće je kroz različite tretmane rešiti probleme „pomorandžine kore“, neujednačene kože lica, bore, neželjene dlake i svake druge nesavršenosti kako bismo se pripremili za plažu i bili u formi do letnje sezone. 


Kozmetički saloni i ulaganje u lepotu


Žene shvataju da je u današnjici bitno da izgledaju negovano i da im kvalitetni kozmetički saloni mogu pomoći u tome. Sve oko nas vrvi od informacija o negovanju lica, kose, noktiju i tela, međutim, pored lične kućne nege sa kozmetičkim preparatima ponekad je prijatno i zaista opuštajuće predati sebe u vešte ruke kozmetičkih majstora. Kozmetički saloni mogu ženu učiniti toliko privlačnom i vedrom čak i nakon samo jednog tretmana, a takav efekat punoće i osveženosti teško je dobiti kod kuće. U usavršavanju sopstvenog izgleda, kozmetički saloni nadopunjavaju ono što ženi nedostaje tokom života. Prijatne arome, opuštajući pilinzi i mekane ruke profesionalnih kozmektologa ženama pružaju nadu u mogućnost što dugotrajnijeg zadržavanja lepote lica i tela. A, kojim tretmanima se to može postići? 


Ultrazvučna kavitacija za gubitak masnih naslaga


Ovaj tretman koji je moguće uraditi u kozmetičkim salonima alternativa je pojedinim hirurškim intervencijama. Posebno je popularan kao priprema pred letnju sezonu jer smanjuje naslage na bokovima, stomaku i zadnjici. Uz pomoć ultrazvučne kavitacije masne ćelije iz problematičnog područja se raspadaju potpuno bezbolno i telo žene ih prirodnim putem izlučuje u određenom roku. Glatkoća kože koja je postignuta i celulit koji je nestao biće odlična prilika za oblačenje omiljenog kupaćeg kostima i uživanje u letu. 


Termolifting za podmlađivanje 


O efikasnosti termoliftinga u efektima uklanjanja bora, osvežavanja tena, zatezanja i podmlađivanja kože gotovo svi da smo čuli. Ovaj tretman iz kozmetičkih salona veoma je popularan kada je u pitanju proces starenja i priprema žene za leto.


Epilacija neželjenih dlačica


U kozmetičkim salonima moguće je obaviti raznovrsne tretmane vezane za eliminaciju neželjenih dlačica. Fotoepilacija zauzima zasluženo mesto jer je bezbolna i ne stvara urastanje dlačica, ali, ovom tretmanu potrebno je dugoročnije pristupati za stopostotni efekat. 


Piling tela i lica sa algama 


Ovaj prijatni postupak koji uključuje i laganu masazu, ali i regulaciju masnih naslaga odlična je priprema žene za leto. Obloge od algi poboljšavaju izgled kože hidrirajući je već nakon prvog tretmana i smanjuju vidno masne naslage. 


Masažni tretmani 


U kozmetičkim salonima moguće je dobiti niz masažnih postupaka. To nisu uvek one orijentalne, opuštajuće masaže, već i tretmani koji imaju za cilj da zategnu i poboljšaju izgled lica i tela. Hidromasaža i anticelulit masaže su veoma popularne kada je u pitanju priprema žene za egzotičnosti leta. Hidromasaža može ukloniti tragove umora na licu, sitne bore i podmladiti kožu, dok anticelulit masaže imaju odličnu efikasnost u borbi protiv masnih naslaga. One se mogu izvoditi uz pomoć raznih uređaja ali i ručnim putem uz korišćenje pomoćnih spravica. 

Koji god od ovih tremana da je odabran treba znati da će koža sigurno dobiti izgubljenu elastičnost i poprimiti zdraviji izgled koji će očaravati tokom vrelih letnjih meseci. 







Srodni tekstovi:


Rasveta za vaš stan

 Laicima deluje da je postavljanje svetiljki u stanu lak posao. Medjutim, jedan od bitnih eleme...

Detaljnije

Da li kupovati ogradice za bebe?

Budućim mama ili novim mamama je potrebno dosta pomoći što se tiče kupovine za bebu. U prvim ...

Detaljnije

Savremena tehnologija i njene prednosti i mane

Sa tehnologijom danas svašta možemo da uradimo. Ovde ćemo napisati koje su to prednosti kada ...

Detaljnije

Najbolji načini za jačanje imunog sistema

Čini se da postoje neki ljudi koji potpuno lagano prolaze kroz sezonu prehlade i gripa a da se ne za...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS