Koje tretmane iz kozmetičkih salona žene mogu koristiti kako bi se pripremile za leto


Zdravlje i lepota Zdravlje i lepota


Svaka žena makar jednom u životu treba da dopusti sebi treman za lepše lice i telo pre nego što poseti najtraženije letovalište i promeni svoju rutinu tokom toplijih meseci. Ponekad je upravo to ono što ženi treba nakon hladne zime i pojačane ishrane tokom praznika - kako bi mogla izgledati lepo u kupaćem kostimu i omiljenoj haljini. 

Naslage na bokovima, prenaglašen stomak, strije i celulit su neprijatelji broj 1 kada je ženska lepota u pitanju. Odlaskom u kozmetičke salone moguće je kroz različite tretmane rešiti probleme „pomorandžine kore“, neujednačene kože lica, bore, neželjene dlake i svake druge nesavršenosti kako bismo se pripremili za plažu i bili u formi do letnje sezone. 


Kozmetički saloni i ulaganje u lepotu


Žene shvataju da je u današnjici bitno da izgledaju negovano i da im kvalitetni kozmetički saloni mogu pomoći u tome. Sve oko nas vrvi od informacija o negovanju lica, kose, noktiju i tela, međutim, pored lične kućne nege sa kozmetičkim preparatima ponekad je prijatno i zaista opuštajuće predati sebe u vešte ruke kozmetičkih majstora. Kozmetički saloni mogu ženu učiniti toliko privlačnom i vedrom čak i nakon samo jednog tretmana, a takav efekat punoće i osveženosti teško je dobiti kod kuće. U usavršavanju sopstvenog izgleda, kozmetički saloni nadopunjavaju ono što ženi nedostaje tokom života. Prijatne arome, opuštajući pilinzi i mekane ruke profesionalnih kozmektologa ženama pružaju nadu u mogućnost što dugotrajnijeg zadržavanja lepote lica i tela. A, kojim tretmanima se to može postići? 


Ultrazvučna kavitacija za gubitak masnih naslaga


Ovaj tretman koji je moguće uraditi u kozmetičkim salonima alternativa je pojedinim hirurškim intervencijama. Posebno je popularan kao priprema pred letnju sezonu jer smanjuje naslage na bokovima, stomaku i zadnjici. Uz pomoć ultrazvučne kavitacije masne ćelije iz problematičnog područja se raspadaju potpuno bezbolno i telo žene ih prirodnim putem izlučuje u određenom roku. Glatkoća kože koja je postignuta i celulit koji je nestao biće odlična prilika za oblačenje omiljenog kupaćeg kostima i uživanje u letu. 


Termolifting za podmlađivanje 


O efikasnosti termoliftinga u efektima uklanjanja bora, osvežavanja tena, zatezanja i podmlađivanja kože gotovo svi da smo čuli. Ovaj tretman iz kozmetičkih salona veoma je popularan kada je u pitanju proces starenja i priprema žene za leto.


Epilacija neželjenih dlačica


U kozmetičkim salonima moguće je obaviti raznovrsne tretmane vezane za eliminaciju neželjenih dlačica. Fotoepilacija zauzima zasluženo mesto jer je bezbolna i ne stvara urastanje dlačica, ali, ovom tretmanu potrebno je dugoročnije pristupati za stopostotni efekat. 


Piling tela i lica sa algama 


Ovaj prijatni postupak koji uključuje i laganu masazu, ali i regulaciju masnih naslaga odlična je priprema žene za leto. Obloge od algi poboljšavaju izgled kože hidrirajući je već nakon prvog tretmana i smanjuju vidno masne naslage. 


Masažni tretmani 


U kozmetičkim salonima moguće je dobiti niz masažnih postupaka. To nisu uvek one orijentalne, opuštajuće masaže, već i tretmani koji imaju za cilj da zategnu i poboljšaju izgled lica i tela. Hidromasaža i anticelulit masaže su veoma popularne kada je u pitanju priprema žene za egzotičnosti leta. Hidromasaža može ukloniti tragove umora na licu, sitne bore i podmladiti kožu, dok anticelulit masaže imaju odličnu efikasnost u borbi protiv masnih naslaga. One se mogu izvoditi uz pomoć raznih uređaja ali i ručnim putem uz korišćenje pomoćnih spravica. 

Koji god od ovih tremana da je odabran treba znati da će koža sigurno dobiti izgubljenu elastičnost i poprimiti zdraviji izgled koji će očaravati tokom vrelih letnjih meseci. 







Srodni tekstovi:


Da li ste pod stresom?

Stres je vrlo raširena pojava koja može uticati na ljude različitih uzrasta i iz različitih s...

Detaljnije

Potrebe za koje se angažuje knjigovodstvena agencija

Veliki deo funkcionisanja današnjih preduzeća obuhvaćen je uslugama za koje se angažuje knjig...

Detaljnije

Magija očuvanja vašeg četvorotočkaša: Tajne koje svaki vlasnik automobila treba da zna

U svetu gde automobili nisu samo sredstvo prevoza, već i produžetak naših ličnosti, očuvanje ...

Detaljnije

Uredite svoje dvorište kao pravi profesionalac

Da biste u potpunosti uživali u lepotama svoga doma, podjednako je važno da unutrašnjost i sp...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS