Kišobran kolica- kako odabrati prava


Zanimljivosti


Obično se ova kolica još zovu  “letnja kolica”.  Radi se prevashodno o laganom modelu  sa manjim točkovima i pretežno su pristupačnija od klasičnih kolica. Kišobran kolica se obično prave od laganih materijala sa malim točkovima, pa su veoma laka za sklapanje i nošenje. Obično se preporučuju za decu koja su počela stabilno da sede i prave prve korake. Veoma teško u prodaji možete da pronađete modele koji će odgovarati po svim karakteristikama kao klasična kolica. Postoji svega nekoliko modela kod kojih gornji delovi mogu da se spuste da bi beba bila postavljena u ležeći položaj i imaju već ugrađene jastučiće koji služe kao dodatna podrška za bebinu glavicu. Ovde budite obazrivi i dobro se raspitajte ukoliko želite da kišobran kolica koristite od momenta rođenja deteta. Takođe, treba da znate da su ovakvi modeli skuplji u odnosu na obična kišobran kolica. 


Obratite pažnju na materijal i bezbednost


Pre nego što donesete odluku o kupovini kišobran kolica, morate da odlučite koliko često ćete koristiti kišobran kolica, da li sa njima planirate da idete u kupovinu kao sa običnim kolicima, da li želite da vaše dete samo sedi ili želite da imate mogućnost za spuštanje, da li želite da ima zaštitu od sunca ili kiše ili dodatni prostor za stvari. Ono na šta morate da obratite pažnju jeste kvalitet materijala od kojeg su kolica napravljena. Postoje kišobran kolica koja se prave od plastike, ali takvi modeli nisu dovoljno bezbedni i sigurni za vaše dete. Većina kolica se prave od aluminijuma, što ih čini lakim za upotrebu a opet dovoljno čvrstim i otpornim ukoliko ih često koristite. 

Takođe, ne zaboravite na bezbednost vašeg mališana. Gledajte da kišobran kolica imaju dovoljno široku osnovu koja će sprečiti dete da se prevne iz kolica.  Kupite kolica koja će odgovarati težini vašeg deteta i sadrže sigurnosni pojas sa pet tačaka. Takođe u prodavnici na licu mesta proverite da li su zaista lagana za sklapanje i pokušajte da ocenite da li je sa njima teško ili lako upravljati. Neka kolica mogu da budu  sa pratećim dodacima poput: kišobrana za zaštitu od sunca i kiše, napravljenog dodatnog prostor za višak stvari. Sve su to bitne stavke koje vam mogu pomoći da se odlučite koliko novca planirate da potrošite za kupovinu kišobran kolica.

Kvalitet i sigurnost i udobnost treba da vam je na prvom mestu kada birate kišobran kolica.


Kišobran kolica kao idealno rešenje za putovanja


Zbog svoje lakoće i praktičnosti kišobran kolica predstavljaju odlično rešenje kada planirate negde da putujete ili da idete gradskim prevozom do svog omiljenog igrališta u Beogradu. Kišobran kolica su odlična zamena za glomazna, klasična kolica kada je vaše dete prohodalo, a vama su potrebna kolica koja će da budu dovoljno lagana za nošenje i sklapanje ukoliko vaš mališan poželi da hoda. Takođe, kišobran kolica su se pokazala kao idealno rešenje ukoliko planirate da idete u duge šetnje sa vašim mališanom. Ne zauzimaju puno mesta u automobilu, tako da ćete ih uvek lako uklopiti a opet će vam biti od koristi ukoliko se vaše dete umori od duge šetnje.







Srodni tekstovi:


Najnoviji Redmi Note 10 5G od danas dostupan u pretprodaji

Zainteresovani kupci od danas mogu poručiti novi Redmi Note 10 5G preko zvaničnih maloprodajnih part...

Detaljnije

Stvari koje treba da znate o motornim testerama

Motorne testere smatraju se jednim od onih koje se nalaze na samom vrhu liste alatki koje su često u...

Detaljnije

Upala jajnika - prepoznajte simptome i izlečite se na vreme

Upala jajnika (ooforitis) najčešće je prouzrokovana bakterijskom infekcijom. Može se javiti i...

Detaljnije

Top pet komada odeće za proleće za dečake

Školska godina je uveliko u toku i deca su opremljena školskim priborom i knjigama, al...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS