IZRADA ZASTAVA: NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI


Biznis

Imajući u vidu koliko se često danas koriste zastave i to u različitim oblastima života, raspitali smo se umesto vas i došli do odgovora na neka od ključnih pitanja, koja bi vas sigurno zanimala onog trenutka kada biste se odlučili da izradite neku od zastava, bilo koja prilika da je u pitanju. 

KOJI OBLICI ZASTAVA POSTOJE? 

Postoje različiti oblici, u zavistnosti od toga šta vam je potrebno. Svi uvek pomisle na one standardne zastave pavougaonog oblika i to su naravno zastavice koje se i najčešće izrađuju. Da biste bili malo drugačiji savetujemo da iskoristiti keca iz rukava i napravite zastave u obliku trougla, shark zastave, zastave u obliku suze možda ili zastave koje se stručno nazivaju delfin flag. Sve naravno zavisi od prilike za koju vam je izrada zastava potrebna. Na primer ukoliko želite ispred vaše firme da stavite zastavu onda je u redu da bude pravougaonog oblika. A ukoliko na primer pravite zastavice za piknik savršeno bi bilo da one budu trouglastog oblika. 

DA LI JE MOGUĆE IZRADITI ZASTAVE RAZLIČITIH ZEMALJA?

Postoji mogućnost izrade zastava koje god zemlje da zamislite. Na izradu ovih zastava se uglavnom odlučuju državne firme, kada im u posetu dolaze strani zvaničnici, ali takođe i privatne firme, koje u svoju posetu primaju takođe različte poslovne partnere iz raznih zemalja i na taj način žele da im odaju počast. Firme koje se bave izradom zastava vode računa da sve to izgleda maksimalno profesionalno, kako bi i vaši gosti bili oduševljeni.  

KOJA JE CENA ZASTAVA? 

Cene zastava zavise od toga šta vam je tačno potrebno. Na primer cene zastava stranih zemalja kreću se od 1200 do 5000 dinara. Stone zastavice napravljene od specijalnih materijala dostižu cenu od oko 9000 dinara. Obične zastave možete pronaći i po ceni od 1000 dinara. Za sve ostale cene, tačnije i cene izrade brendiranih zastava trebalo bi da konsultujete one firme koje se bave ovim poslom, jer se cene razlikuju. 

DA LI SU ZASTAVE KOJE SE IZRAĐUJU ZA SPOLJA OTPORNIJE? 

Tako je, zastave koje se izrađuju za spoljnu dekoraciju su i te kako otpornije i namenski se prave upravo za različite vremenske uslove. Otporne su na sneg, kišu i generalno loše i vlažno vreme. Takođe, otporne su i na jako sunce. Naravno, ukoliko su konstatno izložene lošem vremenu, čak i više meseci, biće pohabane. Međutim, ukoliko vam trebaju samo za nekoliko dana, nemate brige, jer se za tih nekoliko dana, ma kakvo god vreme bude neće pomeriti. 

KOLIKO ĆE MI TRAJATI ZASTAVA? 

Zastave koje se koriste za unutrašnju dekoraciju su uglavnom dugoročnije, jer na njih ne utiče baš mnogo faktora. Kao što smo rekli zastave za spoljašnju dekoraciju su kraćeg veka trajanja, upravo zbog lošijih vremenskih uslova i većeg pritska na njih - vetra, kiše, sunca, snega, niskih temepratura i visokih svakako. 

DA LI MOGU DA SE IZRADE ZASTAVE BILO KOG SPORTSKOG KLUBA? 

Naravno, firme koje se bave izradom zastava vode računa da u svojoj ponudi imaju zastave gotovo svih sportskih klubova, kako stranih i onih svetski poznatih, tako i onih lokalnih, koje poznaje vrlo mali broj ljudi. 

DA LI JE MOGUĆE BRENDIRATI ZASTAVE? 

Moguće je, ali se u našoj zemlji samo pojedine firme bave  izradom  zastava, koje se specijalno i po želji brendiraju. Iako je redak slučaj ima ih i rade veoma dobar posao






Srodni tekstovi:


Ubodne testere: za šta sve možete koristiti ovaj električni aparat

Ubodne testere kao elektirčni aparat našle su široku primenu u mnogim domaćinstvima, m...

Detaljnije

Ramovima za slike dekorišite dom

Uokvirene slike ili fotografije, mogu ispuniti različite zadatke u prostoru: one smiruju, stimuli&sc...

Detaljnije

Pravo vreme za uređenje dvorišta

           Ukoliko posedujete prostrano ili malo dvorište sa po...

Detaljnije

KAKO DA ČIŠĆENJE LICA POSTANE TVOJA OMILJENA RUTINA?

Mi žene volimo da se posvetimo sebi. Nekada to radimo redovno, a nekada odvojimo jedan ceo dan ili n...

Detaljnije
Copyright © 2019 MacvaPress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS