Istaknuto Nekategorizovano Traka

Раде Пузић ноћас остао без оваца – пси луталице починили масакр код колебе у “Лугу” (Узнемирујући ФОТО)

Када је јутрос отишао да нахрани стадо оваца код колебе у “Лугу” домаћин Раде Пузић из Богатића је занемео пред призором који је затекао. 

 Страшно! Осам трупова сам затекао, без глава. Две овце су још биле живе, али на издисају, јер су изуједане по глави, једна са откинутом њушком, а друга без очију. Овце су биле затворене на пашњаку где се налази колиба. Затекао сам разваљена врата, на основу чега закључујем да их је напало више паса луталица – прича Раде.

Пузић је овце пронашао на различитим местима на имању. Пси су им појели главе и исисали крв, а труп нису дирали. Две овце, које су преживеле масакр по препоруци ветеринара су успаване јер је процењено да не би преживеле.

Полицајци Полицијске станице из Богатића су обавили увиђај, а овце је прегледао ветеринар и установио да су две биле сјагњене, па је штета још већа. По тржишним ценама, Пузић је ноћас остао без најмање 1.500 евра.

Пузић намерава да од Општине тражи одштету или да поднесе тужбу за накнаду штете

Д. Грујић

Пројекат суфинансиран из буџета Општине Богатић. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.
No votes yet.
Please wait...
Booking.com