Smenjeni direktori Turističke organizacije i KOC-a i izabrani novi

Drugi put ovog meseca, možda poslednji put u ovom sazivu, danas su se sastali odbornici Skupštine opštine Bogatić, na 38. sednici.

Smenjivanje kadrova Grupe građana „Pozivina Mačva“, Darka Mašića sa funkcija direktora Turističke organizacije Opštine Bogatić i Ivana Radovanovića sa funkcije direktora Kulturno-obrazovnog centra, obeležilo je današnje zasedanje.

Lamentiranje odbornika o predlozima za smenjivanje dva direktora javnih ustanova nepun mesec dana pred izbore, prekinuo je Nenad Beserovac, predsednik Opštine Bogatić:

–  Svima je jasno kada su u pitanju kadrovske promene da iz njih stoje političke odluke. Tako je bilo i ranije. Ja kao predsednik Opštine sarađujem sa svim direktorima, bez obzira ispred koje političke stranke su izabrani. Skupštinska većina je usaglasila predloge i o njima danas odlučujemo, a narod će već za dvadesetak dana imati priliku da sudi o tome. Možda će novi direktori biti uspešniji. Direktor Turističke organizacije je bio prvi direktor, a u Kulturno-obrazovnom centru i ranije je bilo uspešnih direktora – rekao je Beserovac.

Za novu direktorku Turističke organizacije izabrana je Snežana Janjić, a za direktorku Kulturno-obrazovnog centra Tanja Jurišić.

 

Snežana Janjić
Snežana Janjić

Tanja Jurisic skupstina

Tanja Jurišić

Darko Mašić
Darko Mašić
Ivan Radovanović
Ivan Radovanović

D.G.

No votes yet.
Please wait...

You May Also Like

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *