Најуспешније: оне су понос Глушаца, Клења, Црне Баре и Дубља!

Ове младе девојке су: Милица Томић (ОШ „Цветин Бркић“, Глушци), Катарина Андић (ОШ „Лаза К. Лазаревић“, Клење), Лидија Јуришић (ОШ „Јанко Веселиновић“, Црна Бара, и Катарина Кнежевић (ОШ „Никола Тесла“, Дубље).

Матуранткиње су основне школе, имају тек 15 година, од првог до осмог разреда нису добиле мању оцену од петице, „Вуковци“ су и „ученици“ генерације.

Нису баш причљиве, али све четири кажу да ће осмогодишње школовање памтити по дружењу, првим учитељима и учитељицама, разредним старешинама и свакој од њих растанак са основном школом је био тежак.

Заједничко им је што су осам година марљиво училе и заслужено добијале петице и награде.

Милици Томић, Лидији Јуришић и Катарини Андрић омиљени предмет је математика, док Катарина Кнежевић ни један не издваја са образложењем да је све подједнако учила.

Животни путеви свршених матураната, па и ове четири успешне ученице, разилазе се до омиљених средњих школа и образовних профиле према њиховим афинитетима, где ће стећи знања за занимања којима ће се у животу бавити.

Милица ће наставити школовање у Гимназији у Шапцу, Лидија у Сремској Митровици, у Медицинској школи, Катарина Андрић у Мачванској средњој школи у одељењу економских техничара, а Катарина Кнежевић се определила за одељење саобраћајне струке, такође у Мачванској средњој школи.

Д.Г.

 

No votes yet.
Please wait...
Booking.com

You May Also Like

One thought on “Најуспешније: оне су понос Глушаца, Клења, Црне Баре и Дубља!

  1. Cestitke za izuzetan uspeh mladim devojkama koje su ponos svojih sela i svojih skola i pitanje gospodinu Grujicu a sta je sa djacima generacije iz skole u Badovincima osnovne i srednje iz Bogatica
    i oni su ponos svoje sredine i svojih skola.

    No votes yet.
    Please wait...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *