GLUŠCI: RODITELJI NEĆE NOVOG UČITELJA, PA NE ŠALJU DECU U ŠKOLU

Prvog dana drugog polugodišta roditelji učenika IV-1 odeljenja Osnovne škole „Cvetin Brkić“ u Glušcima nisu poslali  decu u školu, protiveći se što će ih, umesto dosadašnje učiteljice Sanje Antonić, ubuduće učiti Miroslav Kovačević doskorašnji direktor u ovoj školi.

Kada je Kovačević po isteku mandata direktora raspoređen na mesto učitelja u IV-1 roditelji su se tome usprotivili i  zahtevali  da do kraja školske godine deca ne menjaju učitelja. Sa svojim zahtevom  su upoznali republička  ministarstva, školsku upravu u Valjevu i premijera Vučića.

– Grupa roditelja je jutros došla u opštinu sa zahtevom da se razreši ova situacija, ponavljajući da decu neće slati u školu dok se u odeljenje ne vrati stara učiteljica.  Prosvetni inspektor Siniša Mašić je tokom dana bio u Glušcima, prikupio dokumentaciju i doneće rešenje o daljem postupanju u ovom slučaju – rekao je za „Mačva Press“ Miladin Stančetić, rukovodilac odeljenja društvenih delatnosti u opštinskoj upravi.

Foto: Škola u Glušcima, izvor zvanična internet stranica škole

D.G.

Rating: 3.3. From 3 votes.
Please wait...

You May Also Like

3 thoughts on “GLUŠCI: RODITELJI NEĆE NOVOG UČITELJA, PA NE ŠALJU DECU U ŠKOLU

 1. nadamo se da se gospodin masic na danasnjoj proslavi nije previse najeo stim da mi te iste informacije mozemo dobiti sutra,,,,u potpisu roditelji ucenika

  Rating: 3.0. From 3 votes.
  Please wait...
 2. nadamo se gospodine masicu da cemo iste podeliti—-zabrinuti roditelji

  No votes yet.
  Please wait...
 3. uvazeni gospodine miroslave stanceticu mi roditelji ne samo da trazimo da vrate uciteljicu nasoj deci vec da ministarstvo izvrsi proveru i reviziju strucnog kadra,takodje protok novca skolskog budzeta.Unapred zahvalni

  No votes yet.
  Please wait...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *